**_dOĞDUğun YeR NerE,dOYDUğuN yER NeRe?

Ne diyelim rabbim iyi insanlarla karsilastirsin

en iyisini yapmışsınız ..
Aynen en doğrusunu yapıyorum onlarla boş boş millete sallayacağıma sınavlara hazırlanıyorum 21tane belge aldım silahlı güvenlik dersine gidip sınavına girip kimliğimi aldım ehliyetimi yükselttim sırada kpss den atanmak ve dil öğrenmek var ben kendimi kendime adadım askeriyenin lojmanındaki çay kahve yaapıp kocalarını evlerini yarıştıranlara değil ne kadar uzak durdum o ortamlardan kendime bişeyler kattım çünkü ben kocamın mesleği ile değil kendi benliğim mesleğimle övünmek isterim

ben de temmuzda kpss ye gireceğim stresliyim bayağı bakalım nasıl geçecek sınavım

Evine kimseyi alma bence kimseyle muhatap olma çizgin olsun o çizgiyi kimsenin aşmasına izin verme

Koca mesleği övünülecek bir şey değildir zaten en büyük varoşluk belirtisi. İyi insan olup kendini geliştirmeyene de çok lafım yok zaten etliye sütlüye karışmaz kalp kırmak istemez vs. Ancak kendisi bi halt olmayıp üstüne fesatlık için çabalayan koca parasıyla övünen mal mülk şovu yapıp millete sataşan insandan allah korusun. Varoşlar.

Amin

tayine gün sayarken ben sessiz buralar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…