merhaba canım benim gibi istanbul doğumlusun...oooo bayağı uzaklardasın ? nasıl oralar burası yanıyorAslen Trabzonluyuz, İstanbul’da doğdum; Köln’de doydum
konuşmaya sohbet muhabbet olsun birkaç konu daha açmıştım da kimisi 5 sayfada kaldı kimisi 200 sayfada tıkandı ...Bu başlık beni birkaç saniye 2012 ye götürdü iyi geldi
Bence 2000 lerin başı, emo styleBu başlık beni birkaç saniye 2012 ye götürdü iyi geldi
adana da yanıyor mu?Konya'da doğdum, şuan adanalıyım artık
Dogma büyüme istanbul .aslen üsküp lüyüm .eşim trobzon arakli evlendik ten sonra da trabzonlu oldumMerhaba arkadaşlar, sohbet muhabbet olsun maksat...
doğduğumuz yer doyduğumuz yer aslen nereliyiz derken muhabbet sohbet olur diyorum...
belki bu konum patlat:)
ben istanbulda doğdum tokatlıyım şuan şırnakta doyuyoruz :)
ya sizler?
çay sevenleri beklerim...çayım yine hazır..
kahve sevenler de tabii:)
üniversitedeyken iskenderuna gitmiştim çok güzeldi ...şimdi depremden dolayı yaralı oralar hepHataylıyım. Kırıkkale de yaşıyorum.Evlendim geldim buraya. Bendetheblackswan gibi köln diyebilmeyi isterdim ama hayaller /hayatlar olarak anadolun göbeğinde devam
:)Trakyalıyım, Almanya'da doğdum, Türkiye'de doyuyorum. Fazla detay vermedim ama
çok sıcak yanıyoruz adana da, Eşim Adanalı olmasına rağmen o bile çok sıcak diyor siz düşününadana da yanıyor mu?
Hatay yaralıdan öte malesef yok oldu gibiüniversitedeyken iskenderuna gitmiştim çok güzeldi ...şimdi depremden dolayı yaralı oralar hep
kırıkkaleyi biliyorum bizim amcaoğlu oradaydı sakin bir şehir
bu sene her yer kavruluyor ben de nefes alamıyorum biz sıcağa pek alışkın değiliz tokatlı olarak da burada afalladıkçok sıcak yanıyoruz adana da, Eşim Adanalı olmasına rağmen o bile çok sıcak diyor siz düşünün
geçmiş olsun Hatay için... Kırıkkale'ye gitmedim hiç ama çok Küçük bir şehirmiş geliyor, öyle mi?Hataylıyım. Kırıkkale de yaşıyorum.Evlendim geldim buraya. Bendetheblackswan gibi köln diyebilmeyi isterdim ama hayaller /hayatlar olarak anadolun göbeğinde devam
evet öyledir depremden sonra herkes sakin ve güvenli yerlere gitmek için uğraştılar..Hatay yaralıdan öte malesef yok oldu gibi. Kırıkkale eskiden sakindi artık öyle degil pandemi ve deprem korkusu sonrası doldu taştı sehir kaldırmiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?