güzel yönde mi::::::) herkes eskilere gittik dedi ...dur şöyle bir başlık açayım dedim bende ...Başlık elimi ayağımı titretti.
Merhaba, evet ailecek yarım asırdır İstanbul’dayız; Köln’deydim, Türkiye’ye döndüm, uzun bir süredir Türkiye’deyim, tekrar gideceğim. Köln’de gündüz 20’li dereceler akşam 10’lu dereceler oluyor bu dönemlerde. İstanbul maalesef çok çok sıcak. Adana, Antalya nasıl buharlaşmıyorlar hayret doğrusu.merhaba canım benim gibi istanbul doğumlusun...oooo bayağı uzaklardasın ? nasıl oralar burası yanıyor
almanyadan sonra türkiye de yaşamak nasıl gerçi insanın yine de memleketi başka da..oraya alışan da oluyorTrakyalıyım, Almanya'da doğdum, Türkiye'de doyuyorum. Fazla detay vermedim ama
antalya da bir de nem var ben orada hiç nefes alamam heralde...Merhaba, evet ailecek yarım asırdır İstanbul’dayız; Köln’deydim, Türkiye’ye döndüm, uzun bir süredir Türkiye’deyim, tekrar gideceğim. Köln’de gündüz 20’li dereceler akşam 10’lu dereceler oluyor bu dönemlerde. İstanbul maalesef çok çok sıcak. Adana, Antalya nasıl buharlaşmıyorlar hayret doğrusu.
oralar nasıl sicak mı soğukmu?Sivasliyim, iskandinav ulkesinde dogdum. Doydugum yerde dogdugum yer ile ayni
Pöfür pöfür esiyororalar nasıl sicak mı soğukmu?
biz de gelelim oraya burada tek esen klima esintisiPöfür pöfür esiyorbol yagmur birde
Ben çabuk alıştım, çok da mutluyum burada.almanyadan sonra türkiye de yaşamak nasıl gerçi insanın yine de memleketi başka da..oraya alışan da oluyor
aynen ya yine de ülkemiz gibi hiç bir yer olmaz..her yeri güzel ülkemizin..Ben çabuk alıştım, çok da mutluyum burada.
uzaktan akrabalar var da çocukları hiçgelmek istemiyor türkiye ye de o nedenle dedim demek ki oraya alışıyor işi gücü falan da olunca öyle düşünüyorrlar sanırımaynen ya yine de ülkemiz gibi hiç bir yer olmaz..her yeri güzel ülkemizin..
Ne doğduğum ne doyduğum yer ama evlenene kadar memleketimdi Niksar:)Var yaMavi Mucize çiçeğim tokat lı
ben de tokatlıyım da memleketlilerimi bulurum diyordum o nedenle kulağınız çınladı :)Ne doğduğum ne doyduğum yer ama evlenene kadar memleketimdi Niksar:)
Ne oldu acil Tokatlı mı lazım
ben de niksarlıyım eşim erbaa bu arada :)Ne doğduğum ne doyduğum yer ama evlenene kadar memleketimdi Niksar:)
Ne oldu acil Tokatlı mı lazım
merhaba, Sivas doğumluyum Ankara da büyüdüm İzmir de doyuyormuş gibi yapıyoruz
merhaba canım izmir de yanıyor mu her yer gibi...merhaba, Sivas doğumluyum Ankara da büyüdüm İzmir de doyuyormuş gibi yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?