- 17 Aralık 2015
- 26.845
- 48.978
- 598
izmir dün 43 dereceyi gördü tabloda hissedileni söylemeye dilim varmıyomerhaba canım izmir de yanıyor mu her yer gibi...
sivaslı falan bayağı var bakalım en çok nereli var hangi il en çok zikredilecek..
oralarda bir de nem de var nem insanı mahfediyor..izmir dün 43 dereceyi gördü tabloda hissedileni söylemeye dilim varmıyo
doğum eskişehir kocamdan ötürü kütük tokat :d istanbulda doyuyoruz bakalımmMerhaba arkadaşlar, sohbet muhabbet olsun maksat...
doğduğumuz yer doyduğumuz yer aslen nereliyiz derken muhabbet sohbet olur diyorum...
belki bu konum patlat:)
ben istanbulda doğdum tokatlıyım şuan şırnakta doyuyoruz :)
ya sizler?
çay sevenleri beklerim...çayım yine hazır..
kahve sevenler de tabii:)
enişte memleketlim desene...doğum eskişehir kocamdan ötürü kütük tokat :d istanbulda doyuyoruz bakalımm
hemde nasıl zor. Az önce randevuları araştırıyordum kadın doğum. Biri diyor 750 biri diyor 650. Uçmuş yanienişte memleketlim desene...
istanbul çok güzel bir şehir ama kalabalıklığı pahalılığı ...zor
izmirde antalya vs kadar çok nrm olmuyo, yada ben aliskinim anlamiyorumoralarda bir de nem de var nem insanı mahfediyor..
aynen hayat çok pahalı yahemde nasıl zor. Az önce randevuları araştırıyordum kadın doğum. Biri diyor 750 biri diyor 650. Uçmuş yani
ben neme dayanamıyorum ya alışınca belki o kadar olmaz ama astımdan dolayı çok sıkışıyorumizmirde antalya vs kadar çok nrm olmuyo, yada ben aliskinim anlamiyorum
istanbuldan arkadaşlar ağırlık basıyorİzmit doğumluyum. Ankara'da doydum.
Şu an İstanbul'da doymak zorundayım:)
Toplaşsak ya o zaman:)istanbuldan arkadaşlar ağırlık basıyor
aynen canım biz de türkiye turu yaparız eşimle bu 3. şehrimiz...bakalım buradan sonra neresiAnkara’da doğar ,izmir kütüğe geçer,istanbul’da biraz doyar sonra şırnak ta devam ke.Türkiye turu atıyorum
aynen ben de memleketlilerimizi bulalım ya da aynı şehirden arkadaşları bulalım diye...Toplaşsak ya o zaman:)
Şırnağa gelme benden demesiaynen canım biz de türkiye turu yaparız eşimle bu 3. şehrimiz...bakalım buradan sonra neresi
merhaba canım urfa da yanıyor mu sıcaktanHerkese merhaba bende Mardin de doğdum evlatlık olarak Urfa'ya atandım 30 senedir burdayi
ben şimdi şırnaktayım canım yanıyorumŞırnağa gelme benden demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?