92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

benimki de biraz once aradi..telefon karti aldik, onun sifresini verdim :) cook sicakmis burdur, yandim hep amele yanigi oldum, gunesin altinda habire egitim diyo kiyamam ben ona

haftasonu da sinemaya gitti, bir an askerligimi unuttum sanki sivildeymisim gibi hissettim dedi. aglatti beni bitanecim hic kiyamam.. uff ozledims

yemin toreninden 4-5 gun once belli olcakmis galiba usta birligi.. hayirlisi bakalim...

nasıl sinemaya gidiyo kız askerde..

anladım canım ziyarete gideceginide hadi en fazla yarım saat verirler görmen için çok az. oyüzden dedim .

Canim cevabini yeni gordum simdi.valla bana dedi sabah 8 aksam 5 e kadar ziyaretciler kalabiliyormus askeriyede.canim sıkıldıbsimdi acaba o mu yanlis biliyor:s bu konuda bilgisi olanlar varmi kizlar.cumartesi gidicem yanina:s

Canim cevabini yeni gordum simdi.valla bana dedi sabah 8 aksam 5 e kadar ziyaretciler kalabiliyormus askeriyede.canim sıkıldıbsimdi acaba o mu yanlis biliyor:s bu konuda bilgisi olanlar varmi kizlar.cumartesi gidicem yanina:s

Bende senin gibi biliyorum. Benimki arkadaşlarıyla 5 e kadar oturabiliyor anladığım kadarıyla.

Doğrudur 5'e kadar görüş var canım..

sen teskereyi erken alacan desene :) olsun önemli bişeyi olmasında askerinin ne güzel erken kavuşursunuz.

Resmen acemilik bitmeden alacak teskereyi !! Hastaligina mi uzulsem, yoksa kavusacaginiza mi sevinsem.. bilemedim ! :)

Sevindirecek bir şey mı bilmiyorum. Belli de değil zaten, onun tahmini olması lazım. Oradan çıksa gene sorun, en azından askerdeyken ilaçları alabilecekti, şimdi gene kalıyor belirsiz bir geleceğe ilac meselesi. Zaten tezkereyi alsa da bizim icin cok şey değişmez. İki ucu sorunlu bir değneğimiz var ne yazik ki. :S

Ohh icimi rahatlattiniz kizlar valla bende o anı bekliyorum bir haftadir.hep hayal kurdum aksama kadar ne guzel muhabbet ederiz askimla diyevs.simdi arkadas oyle deyince korkmustum bian.cook rahatlattiniz beni:)

Ohh icimi rahatlattiniz kizlar valla bende o anı bekliyorum bir haftadir.hep hayal kurdum aksama kadar ne guzel muhabbet ederiz askimla diyevs.simdi arkadas oyle deyince korkmustum bian.cook rahatlattiniz beni:)

Hafta içi 1.30 saatlik izin veriyorlar hafta sonu 5'e kadar.
Güzel güzel vakit geçirin canım..

valla canım yazılanları görünce ben de bi korktum. biliosun ben de gidicem cumartesi ama tekrar sordum sabahtan akşama kadar kalabilirim yanında dedi umarım doğrudur.

bu arada kızlar haftasonu çok kalabalık olur mu ziyaret yeri bi ara çarşamba gitsem dedim ama o zaman da sanırım daha kısa görebilicem :S

hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım astımı vardı dimi seninkinin? benim askerim de hasta olmuş doğru düzgün ilgilenmiolar dio orası çok kalabalık ya hep sonra bakarız falan diolarmış :S aman iyi olsunlar da geri kalan herşey çözülür zamanla takma kafana

İns canim simdiden kafamfa ne yapsam diye dusunmelere basladim yemek olarak.cook heyecanliyim cook mutluyum:)

canım aklına bişey gelirse bana da söyle ben de aynı derde düştüm ne yapsam ne etsem diye aslında sürpriz bişeyler de yapmak istiyorum ama aklıma bişey gelmio çok heyecan yaptım :)

canım aklına bişey gelirse bana da söyle ben de aynı derde düştüm ne yapsam ne etsem diye aslında sürpriz bişeyler de yapmak istiyorum ama aklıma bişey gelmio çok heyecan yaptım :)

Valla canim benmki sarmaci sordum ona ne getireyim diye sarma olsun o bile yeter diyor:d dunde ben illa israr edince tramisu cektigini cainin soyldi yanina birde borek yaparim .bilmiyorum cok mu olur, az mi olur ,ne gider ,ne gitmez ama simdilik aklimdakiler bunlar:) yarin kesin listeyi verecek bakalim

Kızlar içinde et olan hiçbir şeyi götürmeyin almıyorlar. İçecekte götürmeyin.

Oylemi: s bilmiyordum bak soyledigin cok iyi oldu canim.bakalim artik zamanda az kaldi ama o gune gelelimde:)

Evet canım zehirlenme olasılığı olmasın diye.. Metal çatal bıçakta almıyorlar. Daha birkaç birşey vardı fakat unuttum bende 1 sene geçti aradan

ben bu hafta zeytinyağlı sarma göndericem yarime canı istemiş,sürpriz olsun, yesin sağlık olsun askerimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…