bizimde yerimiz bugün belli oldu..1. piyade eğitim tugayı kışlası MANİSA/KIRKAĞAÇ...
8-9 haziran teslim olacak.. asker gidecek , bana gelecekhayırlısıyla, sağlıkla inşallah..
Kızlarrrr
Nerelerdesiniz yahu.. Bikaç gün kayboldum ortalıktan topic durmuş resmen, böyle mi bekliyorsunuz askerlerinizi üleeenhepiniz mi çeyiz düzmeye başladınız yoksa sizi gidi siziiiii ben deliriciiiiim artık şu usta birlikleri belli olsun artık yahuu, gidip ben çekicem kuraları kendi elcağızlarımla en sonunda, hepsini yarenlerinin yanına göndericem olcak bitcek yanımızda daha bi şevkle korurlar vatanı askerlerimiz ne diyosunuz hınzırlar.. sosyal medyada birleşelim sesimizi duyaralıııım bilirsiniz ki her başarılı erkeğin arkasında bir YAREN vardır
Bu aralar durgun topic evet. Sende yarinle konuştun geldin herhalde keyifler tikirinda. :) Aman Allah bozmasiiin. :)
padmacıım konuştum bugün yarimle.. haftasonu ailesi gitmişti ziyaretine bol bol fotografını çekin askerimin demiştim sağolsunlar onlar sayesinde bi de fotograflarını gördüm ki içim içime sığmıyor vallahi.. allah hiçbirimizin keyfini bozmasın canımcım.. senin keyfin nasıl, alışabildi mi yarin birazcık?
Ohh ne guzel ya sevindim senin adına, hem konusmussun hemde resimleri, bayağı bir rahatlamissindir. Belli de oluyor zaten. :) âmin inşallah. :)
Biz neredeyse bir haftadır cok cok az konuşabiliyoruz. O da revir, doktor falan dolaşıyor iste. Biraz daha alisti sanırım ama 2 3 dk dan fazla konuşamadığımız icin ne durumda tam bilemiyorum. Biraz önce aradı bı sesini duyuyim diye aradım dedi -normalde böyle demez :)- bende ona kart almıştım onunla uğraştık kazimamistim falan oyle gitti dk lar ictimadan çağırıyor komutan çabuk ol dedi. Arkadan da biri telefonu istedi sanırım. Abi valla şimdi alo dedim dedi icim gitti ya ne zor durumdalar oralarda. Bugün arkadaşı gelmiş ona sevindim. Psikiyatriye gitmiş sanırım dünde. Başka bı doktora da gitmiş. Oradan da başka yere sevk edecekler sanırım dedi. Hastalıkları bitmez onun. Yüzüne baksan 20 olduguna inanamazsın yani. Hayat şartları falan diye devam edersem ben bu cümleye ağlarım, kotu oldum gene. Neyse cok konuştum senin icini sıkmıyim şimdi. :)
selam kızlar...şu tickerlrdan yapsanıza sizde yaaaa
şafak: 348
kız macır napıyosun bikaç gün kayboldum bizim topic kurumuş kalmışşşşşşşşşş
yahu şu ticker olayı da ben de ordan ekleyim diye baya uğraşmıştım ama formatı tutturamadım birtürlü bi de konu hakkında açılan topicleri falan okudum yok arkadaş uygun format değil diyor başka da birşey demiyor
şafak : 440
olur mu canım benim içimi sıkmak falan öyle şeyler düşünme hepimiz birbirimize destek için burdayız, geçmiş olsun tatlım yaa askerin ankaradaydı değil mi bildiğim kadarıyla etimesgut idi. GATA ya gitme şansı yokmuymuş acaba, yani orda iyi bakıyorlar askerlere ama.. devam eden kronik hastalığı oldugunu bildirir bir raporu falan varmıydı askerlik öncesi?
Evet Ankara etimesgut. Sagol canim inşallah gecer. :)
Gata ya götürüyorlar bildigim kadarıyla. En cok rahatsız eden astım, sürekli nefesi kesiliyor, ondan rapor almıştı. Cok ağır seyleri yapmıyor bu yüzden. Diğer seyler icin rapor vermemişti doktor askerlik oncesi.
Gecen birileri bir şey yapmış, 50 kisiyi o anda süründurmusler, benim yarim raporunu gösterince ona yaptırmamış komutan ama gözlerim doldu dedi. Biri sagımda yatıyor digeri üstümde daha 10 gun oldu ama hep beraber oldugun adamlar dedi. Hastalığı ayrı, bu sekilde üzülmesi ayrı.
allah kolaylık versin canım benim, allah yardımcısı olsun tatlım yaa.. çok zor böyle beklemek senin için de allahım yardımcın olsun, sabır gelsin güzelim ya..
maarrrriiii tickern aayıırlıı olsun beaaaa
canımmm artık tickerim da var yaaaaaa tam yaren oldum allahım çok duygulandım şuandaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?