92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

ayy asıl şimdi daha çok merak ettim ne der diyee haberini beklicem yarın odunda olsa sevdigin sonuçda benmkide biraz odundur ama böyle lafları pek sever. öyle güzel güldüki kıyamammm

hhahah sennkinin cevabda iymiş... ''olur öyle şeyler insan insaı özler

benimkinin cevabı kısa ve net '' bak seeeeen''..... odun iştee....4 yıldan snraa eskdk...romantzm fazla olmyo kızlarrr...

bak sennnnnnnn derkende gülümseyecegine eminim ama oda bişeydir siz gene 4 senede eskimişsiniz biz 2 buçuk senede odunlaştı benim herif

bak sennnnnnnn derkende gülümseyecegine eminim ama oda bişeydir siz gene 4 senede eskimişsiniz biz 2 buçuk senede odunlaştı benim herif

tabi zaten onu bi yavşıyarak cilveyle sylyo..
bişey öğrenmişş bak seeeen bakseenn..vercek cvp bulamynca...
alllaahım yaaa...
bnde dym gızz bakalım ne dcek nyedii anahtar cümle???

yok gülümm olurmu sen morelimi bozarmısın hiç o günleride görcez inşallah. dügün hazırlıgıma beklerim amaaa yardıma gelirsin artık

yardım etmem mı kuzum. benım nıkah yaptıgımda ılk tebrık edenlerdendın sen.. kıyamam sana ben.. gelınlık beyenırız beraber

hhahah sennkinin cevabda iymiş... ''olur öyle şeyler insan insaı özler

Öylede sakacı bir insandır, delirtir beni bak seeeen de iyiymis ama.

ayy asıl şimdi daha çok merak ettim ne der diyee haberini beklicem yarın odunda olsa sevdigin sonuçda benmkide biraz odundur ama böyle lafları pek sever. öyle güzel güldüki kıyamammm

İnşallah konuşuruz yarın. Yok ben onu oyle seviyorum, bazen cok sıkılıyorum, yeter artık diye tartışıyordum onunla ama o oyle yani, hiç beklemediğin anda en romantik odur ama çoğunlukla böyledir. Yanında bir kere parmağımı cam kesmişti ama kucuk ufacık bir şey sadece bı damla kanadı, acımadı bile nasil yaygara yaptığını hatırlıyorum ay duygulandim kızlar.

benmki nişanlandıgımzdan beri pek odunlaşmıştı bu askerlik yaradı ona sürekli özledimde özledim agzından hiç düşmüyo. şair oldu bizim odun güzel güzel cümleler kuruyo :)))) iyi oldu amaaa ee nasılmış burdayken odun olma diye yalvarıyodum tık yok ... elimden geldikce mutlu olmasını saglıyorum. geçen mesela kartım bitiyo aşkım birazdan kapanır gitmem lazım zaten dedi bende dedim kapanana kadar konuşuruz olsun diye. 20 saniyesi var aşkım diyo ' ozman seni seviyorum, seniseviyorum,seniseviyorum ,seniseviyorum' dedim öncee bi güldü sonra'bende bende bende bende ' dedi ... onun o gülüşüne varyaaa dünyaları degişmem

kız kıskandımmm seni sewyrm seni sewyrm seni sewyrm...y ne gzel...bak gözm fırladı gözm kaldı

ayyy ne güzel nekadarda odun olurlarsa olsunlar ... onlar bizim odunlarımız onalrda kalp taşıyo sonuçta okadarda degil dimi ama?

alllaahım yaaa...

Varyaa nikahı bastıktan sonra degil askerlik kimse alamaz seni elimden. anahtar cümle bu, bakalım odunları yumusatacak mii, az sonraaa.

alllaahım yaaa...

anahtar cümlemiz anlatıyorum kızlar. ' ama varyaaa bi nikahımaaa alım seni degil askerlik elimden kimse alamaz seni' bunu söyliceksiniz bakalım kimn askeri daha odunn oylama yapcam ay ne güldüm valla

anahtar cümlemiz anlatıyorum kızlar. ' ama varyaaa bi nikahımaaa alım seni degil askerlik elimden kimse alamaz seni' bunu söyliceksiniz bakalım kimn askeri daha odunn oylama yapcam ay ne güldüm valla

tmm hacıı yarn untmam inş...ne dcek bakalım....
bnmki kesn sapkça bseyde dyeblr. tmm yawrm sende kmse almaz bnm elmden dyee...
yada bakk seeeeeeeeeeeeenn...cilwe yapcak ya...cilweli yarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…