92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

ben de patatesli börek yapmayı düşünüyorum öle pek sarma falan sevmez benimki ama bakalım o da düşünüo canının istediği şeyleri :)

Evet astım, ileri derece. Onun dısında basiyla ilgili bir problem daha var sanırım bas dönmeleri de ondan.
Etimesgut da kalabalık. Revirdeki adam doğru düzgün bir şey bilmiyor dedi bana. Her gelene ağrı kesici iğne yapıyormuş sadece.
Rabb'ime sığınıyorum, bakalım ne olacak.

Son düzenleme:
Canim cevabini yeni gordum simdi.valla bana dedi sabah 8 aksam 5 e kadar ziyaretciler kalabiliyormus askeriyede.canim sıkıldıbsimdi acaba o mu yanlis biliyor:s bu konuda bilgisi olanlar varmi kizlar.cumartesi gidicem yanina:s

tamam hadi 5 e kadar oturabiliyosun orayı anladım ama 5 e kadar askerin yanında nasıl duruyo onun egitimi iştiması felan yokmu???

aminn hç birimzi sewdiklermzden ayırmasın allah bzm düğün yaş yaa bz hp nişanlı kalcz die sölüorm bn:)))) dha gelckte iş bulckta ew düzülckteeeeee borç içnde ewlensk nolck die düşünüorm bi nası olsa ikimzde çalışıorz öderz ama işte busefer bütün altınlar herşyin bozulması lazım çeyiz içn e ozmnda hç kenarda paramz olmıck yrn öbürgün ew almk istedğmzde....böle işte okdr karışıkki aklım huzurszm anlıcğn ailesi yüzündn(((
burdurdaydı dmi sennki nekdr oldu şmdi gideli bak okdr sölüorm kesinlkle gitmelisnz yemin törenine ne yap et git çlışıosan mutlaka izin al uzak muzak deme olamz böle b, duygu yktur bu gururun üstüne gurur!!!!bak sözünü edince diken diken oldu tüylerim allah snada nasip eder inş!!!acemi nereye çıkck sıkıntısı wrdır şmdi senn haklısın bnde çk stres yapıodm kndime çk üzülüodm yedğm yemk diildi içtiğim su....ama çkdua ettm her akşm ewe gdince okudum yasin kitabını bştan sona snra 4444duasını yaptm we sonucu ne biliomsn güneydoğuya gitckkn sn anda iptal oldu uşağa gtti sn nerdesin dersn bnde manisadayım yani burdn 4sat uzakta bu hfta snu diilde bbalar gnünde yanına gdicm işte:)))) snde nolur çk dua et bk sdce sn diil bütün asker eşlerine aynı şeyi sölüorm hpimz çk dua edelim allah korusun onları yanlarında olsun!!!bn çk konuşuorm sn anlat şmdi senn dha çk anlatmaya ihityacın wrdır:)))

Doğrudur 5'e kadar görüş var canım..

ayy bi yaşıma daha giriyorum :)))) nasıl sevindim yaaa . yemin törenine gidemessem eger cumartesi veya pazar gitcektim çarşı izni olmassa ya diye üzülüyorum olmassa olmasın :) 5 e kadar ohhhh daha ne isteyim yeterki askerimin yanında olayımda

Günaydııın
şafak an itibariyle 440 zaman çook yavaş geçıyor hatta arada sırada durduğunu iddia ediyorum ben bu zamanın

Canım Benim ya Bana Hala 370'lerdeymişim Gibi Geliyor..
Ama Şuan Şafak 172
Rabbime Çok Şükür Bu Günleride Görebildik..
Zaman Şimdilik Geçmiyor Gibi Gelsede Sende Bu Rakamlara Geldiğinde Şaşıracaksınn, Zaman Nasıl Geçti Diyeceksin..

.

Son düzenleme:

ben saymiyorum... saydikca hic gecmiyor.. o yuzden saymamaya karar verdim :) plakalarda sayarim.. :))))

selam kızlar. sizlerin gelmesini 4 gözle beklemiştik valla.. şimdi geldiniz şafaklar bile düşmeye başladı. ben hiç saymayacağım demiştim.. saymadan günüm geçmedi valla allaha şükür baya azalttık. darısı sizlerin başına. sabırla bekleyin herşey çok güzel olacak.. şimdi de 92-3 leri bekliyorum
esracım topik topik geziyorsun bakıyorum kendi topiğine bak bakayım.

ben saymiyorum... saydikca hic gecmiyor.. o yuzden saymamaya karar verdim :) plakalarda sayarim.. :))))

Ben Çok Denedim ama olmadı, Hiç aklımdan Silemedim,
Saymıycam diyodum ama yinede aklıma geliyodu unutamıyodum, işte dün 173 bugün 172
aklımdan hiç gitmedi yani

.

yemin torenine gidiyoruz :) gitmeden olur mu!! :) hayatta kacirmam! hatta bir gun onceden gidiyoruz, bir gece kalcaz burdurda ertesi gun de yemin toreni. hep beraber gidiyoruz zaten onun anne,baba, kizkardesi benim babam-ben. diyorum ya 5 kisi izin vermisler sonuna dek kullancaz heehhe :) cok aglamadim gittiginden beri, ama torende koyvericem eminim! yeni gitti benimki 25inde teslim oldu daha, alisti allahtan oyle cok asker psikolojisi modunda degil cok sukur. iyi yine yakinmis sana seninki, benim ki de usta birliginde yakin bir yere dusse keske! haftasonlari gideriz, izin de kullanmaz o zmn, dugunu de yetistiririz... ahh ahh insallah, her gece dua ediyorum her gece..

herkesin askerini rabbim korusun kollasin insallah iyi insanlar ciksin karsilarina hayirli yerler olsun..

ayyy bayıldım bu olayaa süper yaaa :))))))))) kesinlikle görcem ozman askerimi. nasıl mutlu oldum

ay olay supermis kizlar... sevindim valla gorceksiniz askerlerinizi...

benimkine gelicem desem, bu kdr adamin arasina gelme der, adim gibi eminim :)))) arada bi damari tutuyo!

bende 4 gözle bekliyorum 92/3 leri :))) 1 senemiz kalmış olcakkk oda bişeydirr

ay olay supermis kizlar... sevindim valla gorceksiniz askerlerinizi...

benimkine gelicem desem, bu kdr adamin arasina gelme der, adim gibi eminim :)))) arada bi damari tutuyo!

yok kızzz valla benmkinden kıskancı yoktur eminim. o bile gel aşkım dedi:))))))))))))) ucunda seni görmek varsa razıyım herşeye dedi ...

yok kızzz valla benmkinden kıskancı yoktur eminim. o bile gel aşkım dedi:))))))))))))) ucunda seni görmek varsa razıyım herşeye dedi ...

hahaha :) desene o kdr canina tak etmis demek ki :)

benimkinin arada bir tutuo.. oyle cok degil.. tuttugu zmnda sacma sapan seylere takilir ztn, o yuzden eminim buna takilir.. hos zaten gidecegim yok yemin torenine kadar :) torene gidemeyecek olsaydim kesin giderdim ziyarete, o kendini yirtsa da viz gelirdi :)

bende yemin törenine gidecem gidemessemde artık cumartesi veya pazar gitcem bakalım inşallah giderim. benmkide çok saçmalar öyle konularda :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…