• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ekran resmi olan albümlerinde eski sevdiği kızın fotosunu 2 kere ekran resmi almış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yalanı ya, abartıyorsunuz. Evet üzücü eski sevgilisini hatırlamış ama adam sadece hatırlamış olabilir, bu insanların evlilik hayatını biliyor musunuz belki çok mutlular, yani hemen yalan diye yapıştırmak da ne biliyim. Ha adam evine ilgisizdir karısından uzak duruyordur tamam bence de sorun var
Bunun mutlulukla yada sevgiyle hiçbir ilgisi yok
İnsanlar aldatmak için mutsuz yada sevgisiz eşsiz bir hayata ihtiyaç duymaz
Tek eşlilik bir tercihtir çok eşlilik de öyle
Aynı amda iki insanı sevip ikisiyle de mutlu olan ikisiylede kusursuz bir aile hayatı yaşayan insanlar var. Size bize ters diye bunları yok sayamazsınız ki
Adam eski aşkını merak edip bir bakmış olabilir elbette peki fotoğrafını almak neden? Zırt pırt bakmak için değil mi? Bunu karısı yanında uyurken gece yarısı aklına eski aşk düşüp yapmak neden? Yaptığı yanlış birşey olduğu karısının bilmemesi gerektiği için değil mi?
Adam bile yanlış yaptığını ilan ediyor siz savunma peşindesiniz amacınız ne?
Evet ortada bir yalan var kendinizi o kadının yerine koyup o geceye gidin bakalım var mı yok mu?
Şimdi bu adam karısına iyi davranıyorsa öpüp sarılıyorsa yemeği ev işini birlikte yapıyorlarsa kadın hastalandığında çorbasını ağzına içiriyorsa başında bekliyorsa çılgınlar gibi sevişip deli gibi eğleniyorlarsa aileyi filan takmıyor karısını el üstünde tutuyorsa gerisi önemli değil istediğine baksın gizli gizli fotoğraflar alsın bu önemli değil evliliklerinde sorun yok aman bu düzen bozulmasın öyle mi? Aldatıldığınız takdirde sizi ikna etmek çok kolay haberiniz olsun

Son durum nedir konu sahibi. Umarm hakettiğini vermişsindir kocan olacak adama :sinirli: :sinirli:

Yani üniversitede benim de aşık olup sevdigim biri oldu ayni zamanda arkadasimdı da bir ilişki olmadı aramizda deprem bölgesinde yasiyordu depremden sonra baktim profiline eşi cocuğu iyi mi diye ama esime söyledim yanlış anlama insanca bir merak istersen yanında bakayım diye o da tamam sorun yok dedi baktik kapattık daha da bakmadım bakmam.Ekran resmi almak falan hic hos değil ben olsam ben de huylanırım karsi taraftan sinyal alsa ucacak demek ki insanın güveni zedelenir

Bir süre daha farkettirmeden takip et konuşursan kavga çıkar sonrasında duruma göre davranırsın.

Kesin olan tek şey var, adamın aklı hala eski sevgilide. Konu sahibi ne yapar bilmiyorum ama gerçek bu.

Kızlar eşim şuanda uyuyor, benimde işlerim olduğu için yanında işlerimi hallediyordum, telini kurcaladım şeytan dürttü. Ekran resmi olan albümlerinde eski sevdiği kızın fotosunu 2 kere ekran resmi almış. Birisi de 1.5 ay önce. Diğeri de 7-8 ay önce. Bu kızla ünide arkadaşlarmış ama hiç sevgili olmamışlar sadece kıza aşık olduğunu biliyorum. Hesap sormayı düşündüm ancak daha sonra telefonundaki şifreyi değiştirir ve bir daha kontrol edemem diye şuanlık ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım, çok kötü oldum. Bu arada 2 sene olacak evliliğimiz.
Uyandığında telefonunu sert bisekilde önüne koy buna verecek bı cevabın varsa dinliyorum yoksa defol evden diyebilirsin

Daha yakından bakmak için almıştır fotoyu silmeyi unutmuş belli ki merak etmis değişmiş mi diye ortada stalk var boşanacak bi mevzu göremedim herkes bakabilir bence merak ettiğinde. Abartma sekliniz yatakta basmış gibi yorumlar da inanılmaz 😂

Bence biraz abartiyorsunuz. Gelmiş geçmiş bir iki foto bakınca ne olacak Allah aşkına. Sizi sevmedigi anlamına gelmez bu. Kızın açık pozlari filan değilse yani cinsellik gutmuyorsa bence sıkıntı yok. Sizi sevmiş sizle hayatını birleştirmek istemiş ve neticede sizinle...

Kızlar eşim şuanda uyuyor, benimde işlerim olduğu için yanında işlerimi hallediyordum, telini kurcaladım şeytan dürttü. Ekran resmi olan albümlerinde eski sevdiği kızın fotosunu 2 kere ekran resmi almış. Birisi de 1.5 ay önce. Diğeri de 7-8 ay önce. Bu kızla ünide arkadaşlarmış ama hiç sevgili olmamışlar sadece kıza aşık olduğunu biliyorum. Hesap sormayı düşündüm ancak daha sonra telefonundaki şifreyi değiştirir ve bir daha kontrol edemem diye şuanlık ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım, çok kötü oldum. Bu arada 2 sene olacak evliliğimiz.
Çocuk dogurma yoksa takip et yapacak bir şey yok şuan seviyor anlamına gelmez bence insan meraktan da bakıyor

Mesele bence kızı merak edip bakması falan değil.
Hadi fotoyu da yanlışlıkla çekti diyelim.
Neden aylardır silmedi?
Hadi unutuldu dikkat edilmedi diyelim çocuğuna kız olursa adını vermek ciddi mana da sıkıntılı bir durum bu isim meselesi olmasaydı üzerinde durmaya gerek yoktu da isim bozuyor olayı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back