aaay ne kadar guzel :) birlikte buyumussunuz resmen, bir omur demek valla, insallah beraber upuuzuunn bir omur gecirirsiniz! :) dogrusunu yapmis tabi.. 1 yil uzayacak ondan sonra olmazsa ustune bir de 15 ay.. cok zor olurdu...
anlattigina gore cnm, Allah kolaylik versin, bu zamanda bankadan, aileden destek almadan cok cok zor.. Allahtan sen esyalarimi tamamladim diyorsun, geri kalanlar icinde Allah acar onunuzu insallah! Bizim ikimizin de hicbirseyi yok, yemek, catal-bicak fln aldim da nisandan sonra.. o ceyiz listesi bitecek gibi degil :) ortak aliyoruz herseyi.. herkes birseyler aliyor, listeden siliyoruz :) ona ragmen nasil alinacak, nasil bitecek gozumde buyuyor :))) gerci nisani da nasil yapariz diyorduk, sen yuva kurmaya niyetlendikten sonra bir bakiyorsun sipsak aciliyor insanin onu :) hersey bir anda toparlanip oluverdiydi :) insallah hepimizin oyle olur.. Allah yardim ediyor valla, aciliyor kapilar aniden, nasil yetisicem derken bir anda oluyor hersey... Yeter ki birlikte olunsun, gerisi geliyor :) sen de uzme kendini, bakarsin dedigim gibi olur aciliverir onunuz

) mutlu, ferah, guzel gunler olur onumuzde insallah sevdiceklerimizle birlikte