92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Allahım Allahım gözlerime inanamıyorum ya rabbim bizim konumuz açıldığı zaman kim derdi ki zamanla torunlarınız biletleriniz gelecek .. Şaka gibiydi ..
Sizler için zor olsada bizim için sizi görmek çok iyi oldu (Lütfen kızmayın,, bu hazza sizde torunlarınızı gördüğünüz zaman ulaşacaksınız)
Kaç aydır askerliğin içerisindeyiz haliyle çok yorulduk geçen sene bu zamanlar içimizden birşeyler koptu ama zaman geçti ve 92/2 görmek nasip oldu tıpkı sizlerinde 93/2leri göreceğiniz gibi ..

Hoşgeldiniz vesselam,, bizim askerlerimiz yoruldu bayrağı size teslim ediyoruz Az zamanımız kaldı inşallah ..
Hepinizin askeri hayırlısıyla yerleşsin yerlerine saglıkla huzurla dönsün sonra yuvalarına ..

Allah kavuştursun ..
Bol sabır,, bol dua ,, .. İçinizi hep ferah tutun .. Hakkınızda hayırlısı ..

Bizim topiğin kızları şimdi akın eder buraya Kayra95 bu konuyu senin açacağın aklıma gelmezdi daha önce kaç kere konuşmuşluğumuz var ..

91/2 den sevgiler
Şafak arkadaşlarınız olarak her zaman yanınızdayız :13:

Son düzenleme:
seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki myzt bende 345leri görünce böyle olmuştum

bol bol sabır kızlar size, çabucak geçer zaman inşallah

Ayy şu an peki bi sevindiim ve heyecanLandıım :9
Evet zorlu bi sınav var önümüzde ama GururLa sabırLa o günLeride sizin gibi bizLerde atLadacağıızz
Belki çok ağLıyacağız.. Çok üzüLeceğiz ama hiç bir zaman sabretmekten bekLemekten vazgeçmeyeceğizz buna eminiimm
Vee böyle güzel bir yoruum yaptığın içiin Çoo0o0ok Teşekkür ederim böyLe topiğiii başkaLarı açar diye düşünmüştüüm ama kimsecikLer açmamışş ben açıyım dedim bana nasip oLduu
Bütün YarenLerin BekLeyenLerin hepsinin Rabbim GönLüne Göre Versinn :))
Gazabıız Mübarek oLsun diyorum vee Bütüüüün YarenLerii BekLiyoruuummm

NE MUTLU ASKER YARENİYİM DİYENEE

YAREN YEMİNİ :)
Senin beni bıraktığın yerde..
Seni sana yakışan şekilde bekleyeceğime..
Sonsuza kadar seni seveceğime..
Her ne zorluk çıkarsa çıksın senden asla vazgeçmeyeceğime..
460 gün boyunca başımı dik tutacağıma..
Namusum ve şerefim üzerine..
YEMİN EDERİM ASKERİMM..!!

Oy bak ne güzel şeyler yazmışsın en başından inançlı ve sabırla olursan kendini daha iyi hissedersin ..
Elbette kolay olmayacak bunun kolay olacagını kimse söyleyemez ama tatlım geçiyor inan ki öyle ya da böyle bir şekilde geçiyor .. Bize derlerdi ben hep karamsar bakardım topiğimize göz attıysan ilk sayfalar hep karamsarlık kara bulutlar falan ..
Ama zaman çok iyi geldi,,, alt devrelerimizi gördük yazdan cıktık kısa girdik kıstan cıktık bahara girdik öyle böyle derken sizler geldiniz ..

Seni çok dik gördüm ben Yeminde çok güzelmiş gerçekten
Ne kadar zor da olsa bitecek bunu unutma

Sıra kocaman dağı un ufacık etmekte
Daha güzel 15 aylarımız olacak

seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki myzt bende 345leri görünce böyle olmuştum

bol bol sabır kızlar size, çabucak geçer zaman inşallah

Ee bu işinde raconu böyle canım dimi
İnşallah canım zaman hepimiz adına çarçabuk geçsin,, yeni gelen arkadaşlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun :116:

Bu aslında bizim engelimizdii Allahın izniyLe bunuda aştık mı engeL faLan KaLmıyor
Ne yaLan söyLiyim bu günLeri BekLiyodum ve Gün Geçtikçe daha çok GururLanıyorum kendi kendime diyorum Asker Yareni oLcam ya her kıza nasip Olmaz bide bi umut Yanıma yakın bir yere düşer diye seviniyorum tabii rahat edeceği yer oLsun Yeterr :))
Zaman geçtikçe büyüdüğümüde hissediyorum BöyLe gururLanıyorum herkese SöyLüyorum çevremdekiLer karamsar karamsar konuşsalarda kuLak biLe asmıyorum BekLediğim GünLer Geliyo ve Bende Şafak saymaya BaşLıycam Allahın izniyLe zaman çok çabuk geçiyo 92/1Ler bile acemi birliğini bitirdii bizimde Yüzümüzün Güleceği o güzel günLer gelicek Hemm baştaa ağLayan sonradan Çok Gülermiş büyükLerim hep böyLe der bana bende buna inanarak vazgeçmicem ve Gücümü askerimden aLıcamm inşş

aaaaaaaa yanlış mı görüyorummAy alt devrelerimiz geliyo yaşasınnnnnnnnn:124::124:Allah kavuştursun kızlar hayırlı teskereler

Eveeet eveet Geliyooruuuuzz
Biletleriniiiiz hazır yaniii inş bizde sizler gbi alt devrelerimizi gördükçe BöyLe seviniriiizz

kızlar Hoşgeldiniz..
Benim Galiba Torunlarım Oluyorsunuz
şaşkınım..
Daha Hala kendimi askerliğin başında hissediyorum, hiç bitmeyecek diye başlamıştım şafak saymaya..
ama bakıyorum da torunlarım gelmiş

91/3'ten sevgiler..

Bol Sabırlı Şafak Saymalarr...

.

Hoşgeldiniz
Karmakarışık oldum şimdi.. Duygulandım, sevindim, gururlandım.. Sanırım en çok heyecanlandım..
Hayaldiniz siz.. Çok uzaktınız bize, imkansızdınız belki. 1 yıllık bir süreç bu öyle nasıl hemencik geçsin ?
Kolay olmadı beklemek ama sabrın sonu selamet işte..
92/1'lerin konusunu ben açmıştım. Nasıl heyecanlı, korkaktım şimdi sizi görünce şaşırdım. Bak dedim işte geçiyor'muş zaman..
Biz çok güzel dostluklar kurduk, 11 ay boyunca neredeyse her gün başına geçtik şu aletin km'lerce uzaktan birbirimizin yüreğine dokunduk.
Ağladık, güldük, kutlamalar yaptık. Görüldüğüzü üzre 11 ayı deviriverdik.
Kolay demeyeceğim ama alışılıyor. İlk günkü tazeliğinde kalmaz hiç bir duygu. Siz de girecek, alışacaksınız bu serüvene.
Önemli olan burda birbirinize destek olmanız. Aynı duyguları taşıyan insanlar birbirini daha iyi anlar. Yakınınızda kimse sizi anlamazken burdakiler anlayacak. Bizde hep öyle oldu çünkü..
15 aylık süreçte herşeyi yaşayın. Ağlayın, gülün doyasıya, özleyin.. Ama gururu en baş sıraya verin.
Umarım kalbinizden geçen yerler olur ve askerleriniz rahat eder.. Siz gelin, bize yol gösterin ve yavaş yavaş sıra size gelsin.
Topiğimiz hemen şuracıkta Bişey sormak isterseniz, derdinizi paylaşmak isterseniz ve ya sadece sohbet istersiniz uğrayın mutlaka.
İlk girişim ama son olmayacak
Tekrar tekrar Hoşgeldinizz..

Son düzenleme:
SizLerde hoşgeldinizz topiğimede uğradığınız duygularınızı dile getirdiğiniz içinde ço0ok teşekkür ederim
İnşallah bizLerde zamanı gelince SizLer gibi seviniriiz Rabbim Hepinizi SevdikLerinize tez zamanda kavuştursuuun sizLeri birbirinize bağışLasıın,yüzLerinizdeki güLümseme hiç eksik olmasıın Umarım topiğiim uğurLu geLir bütün 92/2 yarenLerinin gönüllerindeki yerler olur ve askerlerimiz rahat eder.. Rabbim yar ve yardımcımız oLsuuun

Yukarda 92/1 yazmışım yanlış yazmışım heyecandan ihi 91/2 tabiki..

Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Hepimize inşallah..
Sıra gelecek hiç merak etme, bize geldiği gibi.

Yukarda 92/1 yazmışım yanlış yazmışım heyecandan ihi 91/2 tabiki..

Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Hepimize inşallah..
Sıra gelecek hiç merak etme, bize geldiği gibi.

Tatlım ne güzel yazmışsın öyle kız nasıl duygulandım anlatamam okurken harika bir yazı olmuş tebrikler canım tertibim
Bu arada çok ilginç ama önce bende 91/1 yazmış sonradan düzelttim ne tuhaf :44:

Bizim topiğin hatunları karşılamışlar bir güzel biletlerini bende aldım haberinizi uğrayayım dedim..
Hoş geldiniz.
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun, sağ salim gidip gelsin askerleriniz inşallah.
Bu sürecin bir şekilde geçtiğinin ispatı olarak geldik sizi karşılamaya buraya, aynı yollardan geçeceksiniz.Sizlerin de en güzel şekilde geçer umarım.
Söyleyeceklerim arkadaşlarımınkinden hiç de farklı değil aynı şeyleri yaşayıp aynı duyguları paylaşıyoruz.
O yüzden yinelemeyim 91/2'Li olarak ben de.
Buralardayız desteğe ihtiyacınız olduğunuzda bizim topiğimize de bekleriz.
Allah kavuştursun şimdiden.:98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…