Allahım Allahım gözlerime inanamıyorum ya rabbim bizim konumuz açıldığı zaman kim derdi ki zamanla torunlarınız biletleriniz gelecek .. Şaka gibiydi ..
Sizler için zor olsada bizim için sizi görmek çok iyi oldu(Lütfen kızmayın,, bu hazza sizde torunlarınızı gördüğünüz zaman ulaşacaksınız)
Kaç aydır askerliğin içerisindeyiz haliyle çok yorulduk geçen sene bu zamanlar içimizden birşeyler koptu ama zaman geçti ve 92/2 görmek nasip oldu tıpkı sizlerinde 93/2leri göreceğiniz gibi ..
Hoşgeldiniz vesselam,, bizim askerlerimiz yoruldu bayrağı size teslim ediyoruzAz zamanımız kaldı inşallah ..
Hepinizin askeri hayırlısıyla yerleşsin yerlerine saglıkla huzurla dönsün sonra yuvalarına ..
Allah kavuştursun ..
Bol sabır,, bol dua ,, .. İçinizi hep ferah tutun .. Hakkınızda hayırlısı ..
Bizim topiğin kızları şimdi akın eder burayaKayra95 bu konuyu senin açacağın aklıma gelmezdi daha önce kaç kere konuşmuşluğumuz var ..
91/2 den sevgiler
Şafak arkadaşlarınız olarak her zaman yanınızdayız :13:
Ayy şu an peki bi sevindiim ve heyecanLandıım :9
Evet zorlu bi sınav var önümüzde ama GururLa sabırLa o günLeride sizin gibi bizLerde atLadacağıızz
Belki çok ağLıyacağız.. Çok üzüLeceğiz ama hiç bir zaman sabretmekten bekLemekten vazgeçmeyeceğizz buna eminiimm
Vee böyle güzel bir yoruum yaptığın içiin Çoo0o0ok Teşekkür ederim böyLe topiğiii başkaLarı açar diye düşünmüştüüm ama kimsecikLer açmamışş ben açıyım dedim bana nasip oLduu
Bütün YarenLerin BekLeyenLerin hepsinin Rabbim GönLüne Göre Versinn :))
Gazabıız Mübarek oLsun diyorum vee Bütüüüün YarenLerii BekLiyoruuummm
NE MUTLU ASKER YARENİYİM DİYENEE
YAREN YEMİNİ :)
Senin beni bıraktığın yerde..
Seni sana yakışan şekilde bekleyeceğime..
Sonsuza kadar seni seveceğime..
Her ne zorluk çıkarsa çıksın senden asla vazgeçmeyeceğime..
460 gün boyunca başımı dik tutacağıma..
Namusum ve şerefim üzerine..
YEMİN EDERİM ASKERİMM..!!
seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki myztbende 345leri görünce böyle olmuştum
bol bol sabır kızlar size, çabucak geçer zaman inşallah
Ee bu işinde raconu böyle canım dimi
İnşallah canım zaman hepimiz adına çarçabuk geçsin,, yeni gelen arkadaşlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun :116:
Oy bak ne güzel şeyler yazmışsın en başından inançlı ve sabırla olursan kendini daha iyi hissedersin ..
Elbette kolay olmayacak bunun kolay olacagını kimse söyleyemez ama tatlım geçiyor inan ki öyle ya da böyle bir şekilde geçiyor .. Bize derlerdi ben hep karamsar bakardım topiğimize göz attıysan ilk sayfalar hep karamsarlık kara bulutlar falan ..
Ama zaman çok iyi geldi,,, alt devrelerimizi gördük yazdan cıktık kısa girdik kıstan cıktık bahara girdik öyle böyle derken sizler geldiniz ..
Seni çok dik gördüm benYeminde çok güzelmiş gerçekten
Ne kadar zor da olsa bitecek bunu unutma
Sıra kocaman dağı un ufacık etmekte
Daha güzel 15 aylarımız olacak
Haydi bakalım gelin hayırlısı ilee
Yukarda 92/1 yazmışım yanlış yazmışım heyecandan ihi91/2 tabiki..
Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Hepimize inşallah..
Sıra gelecek hiç merak etme, bize geldiği gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?