- 4 Eylül 2014
- 1.421
- 5.586
- 358
- Konu Sahibi FloralDeren
Tiktok kullanıcısı...Kaldı daha saçlarını ben kazıyıp tiktoka atacaktım döndüğünde iyi bir kavga edicez neden saçlarını bana kazıtmadın diye :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tiktok kullanıcısı...Kaldı daha saçlarını ben kazıyıp tiktoka atacaktım döndüğünde iyi bir kavga edicez neden saçlarını bana kazıtmadın diye :)
Kaldı daha saçlarını ben kazıyıp tiktoka atacaktım döndüğünde iyi bir kavga edicez neden saçlarını bana kazıtmadın diye :)
MunePortakalı kopardılar dalından
Onu ayırdılar sevgili yarinden aman amaaannnnn
Ahey aheyyyy
Uçmuş cezası bedelli süresi kadar olsa bari
Allah canını almıya sesli güldümSevgilin yakında silahla fotoğraf çekilip vatan bana emanet rahat uyu da yazar sen de ağlarsın falan
Merhaba sizlerden objektif yorum almak istedim. Sevgilim dün askere gitti bedelli olarak. Onu yolcu etmemi otogara gitmemi çok istemişti ben de gittim. Çok kalabalıktı zaten arkadaşları, komşuları, annesi babası vs vardı. Neyse sevgilimle otogara girerken arkadaşlarını görünce ikilemde kaldı benimle gitmek ya da arkadaşlarına gitmek arasında. Ben biraz üzülür gibi olunca benimle geldi. Sonra beni ailesinin yanında bırakıp hep arkadaşlarıyla takıldı otogarda ben öyle köşede onları izledim. Bozuntuya vermedim morali bozulmasın diye ama kötü hissettim. Vedalaşmamız da çok kısa ve ruhsuzdu zaten sarılırken üzerimize otobüs geliyordu ayrılmak zorunda kaldık o da hemen otobüsüne bindi. Kendimi o kadar yakını arasında değersiz hissettim. Sizce boşuna mı kuruntu yapıyorum? Biz askerden sonra nişanlanmayı düşünüyorduk ama bütün ömrüm böyle 2.planda değersiz hissetmekle geçsin istemiyorum.
Kurban olayım git biraz da cay icBi kahvaltı yapayım dedim, katliam çıkmış burada.
El bebek gül bebek büyüdüyse kısa zamanda da strese girer. Tanıdıklarım vardı da az dalga geçmemiştimBedelli de olsa sevgilimden ayrı kalacağım. O bir emir altında olacak, konfor alanı değişecek, streste olacak. Bu süreçte ne yaşarız bilemem.
6 ay yapsaydı bunu diyebilirdik. Ellerini bir şeye sürmeyecekler gibi bir şey.Ayrıca bedelli parasını biriktirmek için ek iş yaptı ve devletine parasını aslanlar gibi yatırdı. Bu sebeple bedelli diye küçümser tarzda yaklaşmaya gerek yok bence.
18 günlük askerlik için otogara toplandiginiza değmez ya. Abartmayın.Merhaba sizlerden objektif yorum almak istedim. Sevgilim dün askere gitti bedelli olarak. Onu yolcu etmemi otogara gitmemi çok istemişti ben de gittim. Çok kalabalıktı zaten arkadaşları, komşuları, annesi babası vs vardı. Neyse sevgilimle otogara girerken arkadaşlarını görünce ikilemde kaldı benimle gitmek ya da arkadaşlarına gitmek arasında. Ben biraz üzülür gibi olunca benimle geldi. Sonra beni ailesinin yanında bırakıp hep arkadaşlarıyla takıldı otogarda ben öyle köşede onları izledim. Bozuntuya vermedim morali bozulmasın diye ama kötü hissettim. Vedalaşmamız da çok kısa ve ruhsuzdu zaten sarılırken üzerimize otobüs geliyordu ayrılmak zorunda kaldık o da hemen otobüsüne bindi. Kendimi o kadar yakını arasında değersiz hissettim. Sizce boşuna mı kuruntu yapıyorum? Biz askerden sonra nişanlanmayı düşünüyorduk ama bütün ömrüm böyle 2.planda değersiz hissetmekle geçsin istemiyorum.
Komutan eliyle mi kapatmış fkfkfkfkfkfjgjjgEşim biz sevgiliyken gitti bedelliye, kimse de uğurlamadı çocuğu. Askerde tek gözle nişan alamadığı için komutan eliyle kapatmış hatta, bedelli nasıl geçiyor söyleyeyim de çok şey beklemeyin :))
Öte yandan asker yareni gibi görünmenizi istememiştir ona da saçma gelmiştir belki o tarz bi durum. Ruhlu bi vedalaşma olacak bi vedalaşma türü değil çünkü bence
Evet, Allah korusun bi savaş falan çıkarsa bizimkinin başına 1 tane göz kapatıcı komutan temin etmesi lazım devletinKomutan eliyle mi kapatmış fkfkfkfkfkfjgjjg
Sen aşıksın belliBedelli de olsa sevgilimden ayrı kalacağım. O bir emir altında olacak, konfor alanı değişecek, streste olacak. Bu süreçte ne yaşarız bilemem.
Ayrıca bedelli parasını biriktirmek için ek iş yaptı ve devletine parasını aslanlar gibi yatırdı. Bu sebeple bedelli diye küçümser tarzda yaklaşmaya gerek yok bence.
Dayım sadece para yatırdı hiç askere gitmedi bedellinin o kısmına denk gelmişti. Evden çıkıp Parayı yatırmaya gittigi bankaya kadar attığı her adımı 10 yıldır anlatıyoraskere gitse ne yapardıAslanlar ziraate nasıl yatırıyor acaba parayı? Sıraya girmiyorlardır kesin. Ne de olsa aslan.
Bizimki bütün atışları yapmış başarı belgesi vermişler. Sonra çok saçma bişeyden dayak yemiş.Evet, Allah korusun bi savaş falan çıkarsa bizimkinin başına 1 tane göz kapatıcı komutan temin etmesi lazım devletin