anahtar cümlemizanlatıyorum kızlar. ' ama varyaaa bi nikahımaaa alım seni degil askerlik elimden kimse alamaz seni' bunu söyliceksiniz bakalım kimn askeri daha odunn oylama yapcam ay ne güldüm valla
ya kızlar sız ne yapıyorsunuz burda bole garıp garıp cumleler.. cocukları costurmayın lutfen vatanı koruyacaklar.. bızımkılerde cocukları costurcaklar ..ilahı öldüm gülmektennn
kızlar ben benm topkten pılımı prtmı toplyp gelyrmm buray bekleyn
kızlar benim askerim de odundur genelde ama anahtar cümleyi yarın ben de bi denicem bakalım :) bugün zaten kapatırken sölemek istediğin bişey var mı dedi sen benim herşeyimsin dedim sesi bi ağlamaklı oldu kıyamam ona yaabu arada bişeyi de farkettim yokluğunda hep yalvarırdım romantik ol azıcık diye artık umursamıyorum o bana bi dönsün ben onun göğsüne başımı yaslıyım kalp atışını dinliyim dünyanın en güzel şeyi o olucak..
napalım gııı oyalıyoruz kendimizi bunlarlabakalım kim oylamayı geçecek yarın.
allahımm oğlanlar komutanlarlamı ugrassın bu cadılarlamı yaa.. walla üzüldüm oğlancıklara sımdı.. neler cekıyolar sızden.. cocukları costuracaksınız sozlerınızle kalacaklar orada oylece...
ben yavaştan kaçarrrherkese dadluu dadluu rüyalarr :13: depüklenecegimiz geceyi görme ümidiyle iyi geceler.
bnm nişanlım önümzdeki mayıs dönck işte bzde diodk eylül ekim gbi yapalım ama olmıck galiba bnm nişanlımın ailesi sdce bi 10bn lira weririz kalanı sn kredi çeker ödersn ddi e nerden baksan ew kurmk 25 30bn lira çnkü nişanlımın iğnesi bile yk e okdr borçlada ewlenilmz çk zorlanırz bnde şmdi diormki 2014 mayıs gbi yapalım ozmn çk uzun bzm yani hp ailesi yüzündn bnm ailem bütün eşyamı bitirdi şmdi kayınpederimin rhtını bozmaması yüzündn bz beklicz böle üzücü bi durumum wr yani(((( yaş kç szde nekdrlık birlktelğniz
aynen tatlımm onlar bi gelsinde nefeslerini hissetmek bile yeter bize . olsun varsın odun olsunlaryarın herkes denesin bakalım sonuç ne olcak benim askerim çok sevindiii bu söze eminim sizlerinkide sevincek... ayy çok merak ediyorm. kiminki daha güzel cümle kurmuş bakalım.
Biz bugün konuştuk ama 2 dk bile değil. Ben uygun değildim onunda kartı bitiyormuş. İnşallah bı tane daha kartı vardır yaa, sormadım var mı diye.. Söyleyemedim tabi anahtar cümleyi. Off 2 gündür revirdeymis, yarın ziyarete arkadaşı gelecek ondan sonraki günde hastaneye gidicekmis. Çürüğe çıkarma ihtimalleri var dedi. Aptal doktor bastan verecekti ona askerlik yapamaz raporunu hiç surunmiyicektik şimdi böyle. Hastayken olmuyor kızlar gercekten.. Of of.
oouwww.. Allah kolaylık versin kuzu... bizim aileler ortak yapıyor herşeyi..hoş zaten eşyalarımızın çoğunu biz alırız herhalde..aile hediye olarak alıyor işte, yavaş yavaş oluşuyor çeyiz :)
29 yaşındayım ben, nişanlım da öyle.. :) he bu kdr niye bekledi askerlik için dersen, yurtdışında okudu bnm nişanlım, ama yök denklik vermedi maalesef, haliyle bizimki 15 ay asker oldu
ocak 2011de tanışmıştık :) ağustosta evlenme teklif etti, eylül 2011 de nişanlandık :)
sizin ne kdr oldu, yaşlar kaç ?
dayanıklıymşsn sn brawo:)))kötü olmş onca yıl oku 15ay git(( bnmkide 2yıllk mezun nişanımz 9ekimde oldu nişan arifesnde açıköğretimdn sınıfta kalınca bidha riske atamm ya kalırsam yne 1yıl uzar düğün ddi ondn uzun dönem gtti oda.bnm allaha şükür bikaç küçk eşyam kaldı çeyizmden ama gerekli herşy tmm işte ddğm gbi nişanlımın hç yk we aileside bze bıraktı eşya işini kötü durum
yani25yaşındyz ikimzde kaç yıldr birlktsnz die sorarsan aynı mahalle çocuklaryz bz 4 5yaşlarnda kör ebe yakar top gbi oyunlarla başladk snra anasınıfında öğle uykularını beraber uyurdk ilkokulda okumayı yazmayı birlkte çözdük ortaokulda ise lise terchlerini beraber yaptk bn sağlıkmeslek lisesini kazansamda ondn ayrılcm die gtmedm lisedede okuldan beraber kaçardk yani kaç yıldr birlkteyz bnde bilmiorm:))))))))
sen teskereyi erken alacan desene :) olsun önemli bişeyi olmasında askerinin ne güzel erken kavuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?