92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

kızlar benim askerim de odundur genelde ama anahtar cümleyi yarın ben de bi denicem bakalım :) bugün zaten kapatırken sölemek istediğin bişey var mı dedi sen benim herşeyimsin dedim sesi bi ağlamaklı oldu kıyamam ona yaa bu arada bişeyi de farkettim yokluğunda hep yalvarırdım romantik ol azıcık diye artık umursamıyorum o bana bi dönsün ben onun göğsüne başımı yaslıyım kalp atışını dinliyim dünyanın en güzel şeyi o olucak..

pılımı pırtmı topldım buraya geldm hacılar

bn ckyrm genler kendnze iyi bakın

pınar sucuk öperm szii mucuk mucuk

ŞAfak: 350 lerde bişey

anahtar cümlemiz anlatıyorum kızlar. ' ama varyaaa bi nikahımaaa alım seni degil askerlik elimden kimse alamaz seni' bunu söyliceksiniz bakalım kimn askeri daha odunn oylama yapcam ay ne güldüm valla

ya kızlar sız ne yapıyorsunuz burda bole garıp garıp cumleler.. cocukları costurmayın lutfen vatanı koruyacaklar.. bızımkılerde cocukları costurcaklar .. ilahı öldüm gülmektennn

ya kızlar sız ne yapıyorsunuz burda bole garıp garıp cumleler.. cocukları costurmayın lutfen vatanı koruyacaklar.. bızımkılerde cocukları costurcaklar .. ilahı öldüm gülmektennn

napalım gııı oyalıyoruz kendimizi bunlarla bakalım kim oylamayı geçecek yarın.

aynen tatlımm onlar bi gelsinde nefeslerini hissetmek bile yeter bize . olsun varsın odun olsunlar yarın herkes denesin bakalım sonuç ne olcak benim askerim çok sevindiii bu söze eminim sizlerinkide sevincek... ayy çok merak ediyorm. kiminki daha güzel cümle kurmuş bakalım.

Son düzenleme:
napalım gııı oyalıyoruz kendimizi bunlarla bakalım kim oylamayı geçecek yarın.

allahımm oğlanlar komutanlarlamı ugrassın bu cadılarlamı yaa.. walla üzüldüm oğlancıklara sımdı.. neler cekıyolar sızden.. cocukları costuracaksınız sozlerınızle kalacaklar orada oylece...

allahımm oğlanlar komutanlarlamı ugrassın bu cadılarlamı yaa.. walla üzüldüm oğlancıklara sımdı.. neler cekıyolar sızden.. cocukları costuracaksınız sozlerınızle kalacaklar orada oylece...

bırak kız hep komutanlarmı süründürcek azcıkda biz süründürelim valla benmki +18 lik anlamadı amaaa burdaki kızları kötü amellerime alet ettim bakalım onlar ne dicek valla +18lik anlarlarsa vayyy hallerine bizim kızların ...

ben yavaştan kaçarrr herkese dadluu dadluu rüyalarr :13: depüklenecegimiz geceyi görme ümidiyle iyi geceler.

oouwww.. Allah kolaylık versin kuzu... bizim aileler ortak yapıyor herşeyi..hoş zaten eşyalarımızın çoğunu biz alırız herhalde..aile hediye olarak alıyor işte, yavaş yavaş oluşuyor çeyiz :)

29 yaşındayım ben, nişanlım da öyle.. :) he bu kdr niye bekledi askerlik için dersen, yurtdışında okudu bnm nişanlım, ama yök denklik vermedi maalesef, haliyle bizimki 15 ay asker oldu

ocak 2011de tanışmıştık :) ağustosta evlenme teklif etti, eylül 2011 de nişanlandık :)

sizin ne kdr oldu, yaşlar kaç ?

Biz bugün konuştuk ama 2 dk bile değil. Ben uygun değildim onunda kartı bitiyormuş. İnşallah bı tane daha kartı vardır yaa, sormadım var mı diye.. Söyleyemedim tabi anahtar cümleyi. Off 2 gündür revirdeymis, yarın ziyarete arkadaşı gelecek ondan sonraki günde hastaneye gidicekmis. Çürüğe çıkarma ihtimalleri var dedi. Aptal doktor bastan verecekti ona askerlik yapamaz raporunu hiç surunmiyicektik şimdi böyle. Hastayken olmuyor kızlar gercekten.. Of of.

sen teskereyi erken alacan desene :) olsun önemli bişeyi olmasında askerinin ne güzel erken kavuşursunuz.

dayanıklıymşsn sn brawo:)))kötü olmş onca yıl oku 15ay git(( bnmkide 2yıllk mezun nişanımz 9ekimde oldu nişan arifesnde açıköğretimdn sınıfta kalınca bidha riske atamm ya kalırsam yne 1yıl uzar düğün ddi ondn uzun dönem gtti oda.bnm allaha şükür bikaç küçk eşyam kaldı çeyizmden ama gerekli herşy tmm işte ddğm gbi nişanlımın hç yk we aileside bze bıraktı eşya işini kötü durum
yani 25yaşındyz ikimzde kaç yıldr birlktsnz die sorarsan aynı mahalle çocuklaryz bz 4 5yaşlarnda kör ebe yakar top gbi oyunlarla başladk snra anasınıfında öğle uykularını beraber uyurdk ilkokulda okumayı yazmayı birlkte çözdük ortaokulda ise lise terchlerini beraber yaptk bn sağlıkmeslek lisesini kazansamda ondn ayrılcm die gtmedm lisedede okuldan beraber kaçardk yani kaç yıldr birlkteyz bnde bilmiorm:))))))))

aaay ne kadar guzel :) birlikte buyumussunuz resmen, bir omur demek valla, insallah beraber upuuzuunn bir omur gecirirsiniz! :) dogrusunu yapmis tabi.. 1 yil uzayacak ondan sonra olmazsa ustune bir de 15 ay.. cok zor olurdu...

anlattigina gore cnm, Allah kolaylik versin, bu zamanda bankadan, aileden destek almadan cok cok zor.. Allahtan sen esyalarimi tamamladim diyorsun, geri kalanlar icinde Allah acar onunuzu insallah! Bizim ikimizin de hicbirseyi yok, yemek, catal-bicak fln aldim da nisandan sonra.. o ceyiz listesi bitecek gibi degil :) ortak aliyoruz herseyi.. herkes birseyler aliyor, listeden siliyoruz :) ona ragmen nasil alinacak, nasil bitecek gozumde buyuyor :))) gerci nisani da nasil yapariz diyorduk, sen yuva kurmaya niyetlendikten sonra bir bakiyorsun sipsak aciliyor insanin onu :) hersey bir anda toparlanip oluverdiydi :) insallah hepimizin oyle olur.. Allah yardim ediyor valla, aciliyor kapilar aniden, nasil yetisicem derken bir anda oluyor hersey... Yeter ki birlikte olunsun, gerisi geliyor :) sen de uzme kendini, bakarsin dedigim gibi olur aciliverir onunuz ) mutlu, ferah, guzel gunler olur onumuzde insallah sevdiceklerimizle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…