92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Bozma moralini arkadasım. :) Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah.

D: bak bugnde 4 buçukta uyandrmşlr garibanları spor fln yaptırıolrmş baya yoruolarmş n işe yarıcksa artk arıyamassam m.etme dedi bida bgn daha sıkıymş

Bozma moralini arkadasım. :) Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah.

Cok zor canimyaa amin insss tek dilegim bu allahtan.cokta karamsarim dayim diyorki normal piyade gitse sıkıntı cekerdi ama sihhiyeden gittigi icin daha rahat olur muhtemelen diyor ama benim kafamda binbir soru birde piyadede komutanlar cok sert ve sıkıbir egitim oluyormus gunde 12 saat sirf egitim dedi bakalim yeterki iyi bir yere dussunde sıkı olsunegitim onemli degildi

Son düzenleme:

Bak dayında daha rahat olur demiş. Sıkıntı etme kendine. Bir yolu bulunur inşallah.
Gerçi kelin ilacı olsa basına sürermiş, benim ki de hasta..

Bak dayında daha rahat olur demiş. Sıkıntı etme kendine. Bir yolu bulunur inşallah.
Gerçi kelin ilacı olsa basına sürermiş, benim ki de hasta..

İns canimya tek istegim dilegim bu zaten.artik kendime birseydiliyemiyorum allahtan herseyim tek dusuncem o oldu.yemek yerken bile onu dusunuyorum nasil acaba ne yerdir ne icerdir diye.sanada gecmis olsun canim atlatir ins bi an once.bian once bitse su gunlerde kavussak askerlerimize.zoryaa

canım sana özel msj attım göstermedi gittigini nedense almadıysan bana ulaş ...

ne 15 lirası anlamadım askerlere mi veriyolar kaçgünden kaçgüne ???

Evet o 15 lira isini söyledi.
Yani o şifreye alışveriş yapabiliyorlar?
Bir daha konuştuğumda sorarım Menderes komutanı. Cok sagol ya sende olmasan. :)
estagfirullah canımm benim bu topicler neden var :) alışveriş değil canım konuşma kartı benim dediğim.para işinde maalesef öyle yok kart felan ancak banka kartı varsa havale yapabilirsin yada hesap açtırıp .orada bankamtikler var..

orası hiç belli olmaz kuzumm bakarsın çok rahat olur

Tamam anladım şimdi sagol. :)

Evet, zor.. İnşallah geçecek bu günler. Bende öyleyim, yemekler kotu dedi bir de.. Patlıcan yiyoruz kabak tadı, kabak yiyoruz patates tadı geliyor dedi.. :/

D: bak bugnde 4 buçukta uyandrmşlr garibanları spor fln yaptırıolrmş baya yoruolarmş n işe yarıcksa artk arıyamassam m.etme dedi bida bgn daha sıkıymş

Ay aradi benimki de bugun.. Soyledi kaldirdilar erkenden dedi. Ama general gittikten sora rahatladik, kosu yaptik Sonra da boluklerarasi mac yapildi dedi :) o da aksam arayamayabilirim dedi. İngilizce bilen var mi diye sormuslar, yarin oglen ingilizce sinava gircekmis..

Problem yok ama konuscak insan yok, bunaliyorum dedi.. Simdi ilk soku atlattilar, arkadas var yok telasi basladi sanirim :))

aynen zmnla alşcklr zrtk acemi brlği önmli değilde usta brliğinde alşrlr ortama tam olrk :d bzmkler çk sanslı şkr gsl yerdeler .

evet askerlere maaş şeklinde.ayda bir olması gerek tam bilmiyorum canım.

ya canım hani konuşma kartı alıyomuşsun ya nerden alıyosun bide şifresini verince o askeriyedeki telefonlara her yazmasında araya bilirmi ? kantine gidemiyomuş yanına da sadece bi kart aldı. eger böyle bişe varsa bitmeden alım .

Canimcim...postaneden alacaksin karti, turk telekomun... Hatta asker kart bile var... Bende emin degilim ama uzerinde kazinacak yeri var onu kaziip sifreyi soluosun o sifreyi numarayi cevirmeden girio ole ario seni...

Eski usul turkcell kontor kartlar gibi :))

Canim ayni seyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama bizde nisanlim askere gitmeden telekomdan aile kart aldik.ayda 300 dakikaya 35 tl vericez.karti o gun hemen veriyorlar zaten.biz aldik diger gun askeriyeden hemen aradi.evdeki telefona geliyor faturasi .askeriyedeki kartlar en fazla 4 tllik oluyormus o nedenle cok rahatz tavsiye ederim

Son düzenleme:
Evet, zor.. İnşallah geçecek bu günler. Bende öyleyim, yemekler kotu dedi bir de.. Patlıcan yiyoruz kabak tadı, kabak yiyoruz patates tadı geliyor dedi.. :/

Benimki hergun oranin yemeklerini ovuyor cok guzel diye.yerine gore degisiyor demekki.aman saglikli olsumlarda : s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…