kızlar sizin almanıza gerek yok onlar zaten ordan alabiliolar satılıo bnmki 5 lira verip alıomş 51 dk var içinde üstndkiş şifreyi kazıolarmş anksörlüden yazıolarmş arıolarmş askeriyede ptt varmş onlr veriomş ztn sizn bişiy yapmnza gerek yok eğer imkanları varsa askerler kullaıo zaten msj bile atabiliolarmş
ooooooooooo mewzu derin...
o zmn dyrm ki kızılcıklar oldmu selelere doldumu gnderdgim coraplar yağna oldu mu.........
selamm gencler napysnz ne karstrysnzz
Kizlara bir kart tavsiye ettim ya icinden cikamadilaf ya da askerleriyle konusmaktan gelemediler
sevgili yaren kardeşler , siteye yeni üye oldum.kimse halimden anlamıyor diye yakınırken sizin konuşmalarınıza denk geldim.daha üye olmadan kendimi hepinize yakın hissettim.hepimizin derdi bir , umudu bir.umarım beni de aranıza alırsınız. benim yarim 92/2 ankara etimesgutta yapıyor askerliğini.
sevgili yaren kardeşler , siteye yeni üye oldum.kimse halimden anlamıyor diye yakınırken sizin konuşmalarınıza denk geldim.daha üye olmadan kendimi hepinize yakın hissettim.hepimizin derdi bir , umudu bir.umarım beni de aranıza alırsınız. benim yarim 92/2 ankara etimesgutta yapıyor askerliğini.
hoşgelmişsiinn cnm :)
allah kavuştursun.. hepimizin derdi sıkıntısı aynı. bnmde 92/2 Kütahya ' da askerim...
smdı snı kmse anlamaz, ne kadar anlatrsan anlat anlayamazlar.. senı ancak bi asker yolu beklemiş veya bekleyen bir kız anlar :))) oda bizlerrrr oluyoruzz :)))
Tekrar Hoşgeldn
ŞAFAK 447
sağol canım hepimizi allah kavuştursun.. ne mutlu bana ki sizleri buldum.bütün gün yazılarınızı okudum yalnız değilim dedim.artık benim de bütün günüm burda geçer :))
ŞAFAK 446
Napalm cnm.. bizim tek amacımız günlerin cabuk gecmesı ve sevdgmz kişiye kavuşmak... işte burdada gün öldürüyoruz :) kızlarla muhabbet fln derken zmn gecıo bi bakmısız şafak attırıyoruz.. bnde bazen daralıyorum bunalıyorum tek basıma evde. zaten şarkılar benı depresyona sokuo iice. hemen acıorum siteyı kızlara yazıorm rahatlıorm saolsunlar.. bi şekılde kafamı dagtmayı başarıolar
ah o şarkılar..ilk günden beri mahvoldum zaten..ben sözlüyüm 4 senedir birlikteyiz aileler biliyor her dakika beraberdik.şimdi herşey öyle boş geliyor ki.bazen nefes alamıyorum zannediyorum.kendimi ilk defa çok yalnız hissettim şimdi burda sizlerle dertleşebilicem.burda belki çoğu kişi birbirini çok iyi tanımıyor ama zaman gelir en yakınımızdan daha iyi anlarız birbirimizin halinden.inşallah burda birlikte çabucak bitiririz günleri..
inşallah canım.. bnde sözlüyüm 8 yıldır birlikteyız bızde. hep aynı sehırdeydık.. ilk defa ayrı kalıoruz bızde.. anlayablıorm senı.. sadece sevdgn degıl , en ii dostun cnku o senın.. aglayablcegn bi omuz,sevincini paylasabılecegn bi dost.. işte o da gidince, insan ölee bi kalakalıyor.. çaresiz yalnız kmsesiz gbı hıssedıyor bı an.. ama snra hayaller gelıo aklımıza.. ve sabretmemız gerektgı.. güzel gunler bizleri beklıyor ya, işte güç veren tek seyde bu zaten.. umutlarımız..
hislerime o kadar iyi tercüman oldun ki canım o benim herşeyim , hepimizin sevdiği öyledir..hayallerimiz olmasa dayanamayız zaten bir de telefonun başında beklemek tabiki.çalma ihtimali bile güç veriyor sanki.konuştuğumuz iki dakika bile herşeye değer.her gün konuşabiliyor musunuz?
konusuyoruz canım yaa.. hergun arıyor gttgnden berı. gunde en az 2 kere falan konusuyoruz. ama yetmıo((
ne kargosu kız ben aps yazmısım ıpc yazacağıma aps kargo şeklidir ben yanlış yazmıışımumarım dopru kartı alabilmişsindir .gerçi yanlışda alsan konuşabilirsiniz de benim dediğim indirimli ve sanıyorum hediye kartıda vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?