• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

hadi kızlar yatın zıbarın....
bn kaçar....
sewyrum sizi ekmegmi tuzaa banp yer gbi......
iyi gceler rüyanzda askerlernzle yaramazlık yapmayın!!!
rüyanzda tabkde beni görn...
pınar sucuk öperm szi mucuk mcuk....

:16:

saol kuzum agzına saglık rahatlattın bizi:12: Allahımda sana istedigin en güzel şeyi nasip etsin :54: gene bekleriz topigimize. :55: yaramazlık yapmaya. bende kaçar kızlar öpüldünüz :54:

fıstıkk.. aradı mı yarin var mı bi haber? bak bi gün daha geçti iyisiyle kötüsüyle böle böle alışcaz güzelim :26:

moralm cook bozuk :( btün gun meraktan öldm aramadı dıe. ama şükürr, 1 saat önce aradı askerm..hastahaneye gdememısler.. burası cok karısık dedı.. bisürü tantana var dedı.. olaylar vardı bgn arayamadm. daha anca haber verdıler dedı.. bnmle alakalı deıl dedı ama kafam takıldı yınede.. bende sey dedm, rahattın bu zamana kdr nıye bırden böyle sıkı disiplin oldu dedm.. oda sey dedı :(( aslında ilk gunden berı böyle dedı.. hersey cok kötu dedı.. köle gbıyız hepımız dedi.. nefesim kesildi o an :(((( böyle oldgnu blmıodum.. iyiyim iyiyim hersey yolunda dıodu hep.. öle deılmiş meger =(((((( ooooffffffff

saol kuzum agzına saglık rahatlattın bizi:12: Allahımda sana istedigin en güzel şeyi nasip etsin :54: gene bekleriz topigimize. :55: yaramazlık yapmaya. bende kaçar kızlar öpüldünüz :54:

:1: sağolasın eksk olma....
Allahım hepmze herkese en gzlini gönlndeki istegni nasip etsn..:16:
her zmn gelrim aypsın:23::23:

bn knştm cnm hç boş bırkmamşlar sadece 2 dkk knşabldk bn iim aklım sende kldı telden ayrlmassn die ortm yaratıp gldm 2 dkk knşup gitmm gerek dedi herks telfnlara akn etmş snrm 15 dk ara vermşlerdi general gelmş öle bişiydi denetleme varmş sabh kısa kollularla üşümüşler S: mllet tel bklio die knşamdk tam :S ama baya yormşlar bgn onları :S

tesekkur ederim yaa.. kotu birsey olmamistir diye kendimi avutuyorum ama, asil orasiyla konusan birinden haber alinca daha bir ici ferahliyor insanin :)

tahmin ettim tumgeneral gelicek demisti sali gunu zaten.. o kalabalikta firsat bulamamistir, aman iyi olsunlar da.. ben raziyim her gun aramasin :)

7 yıldır birlikteyiz biz canım benim.. geçen eylülde de nişanımızı yaptık.. :36: aynen senin dediğin gibi askerden dönücek ondan sonra işimizi kurucaz ondan sonra düğün.. ben yaz düğünü isterdim küçüklüğümden beri ama askerden dönüşü 2013 ağustos sonunu bulucak hayırlısıyla dönmek nasip etsin allahım hepimize göstersin o günleri.. ee tabi işi kurmak falan da olunca valla kafam öle karışık ki ya kış düğünü yapıcaz ya da taaa 2014 yazı beklenicek o da çok uzun bir süreç.. sen ne durumdasın peki? nezaman gitti askerin, nişan falan nezaman olmuştu sizin?

bzde çocuklktn beri berabrz artk 15 snemi desem 20snemi desem:)) 9ekimde yaptk nişanı bnde hp yaz gelini olmk istedm yapmıcm kışın büyk konuşmaym ama nişanlım hmn istio düğünü ailesndn pek destek görmick bz kndimz yapcz e tbi krediye olck bnde kredi borcu ödemk istemiorm ewliykn sonuçta askeri ücretle çalışan insnlarz bilemiorm yani 2014 yazı desem ddğn gbi çk uzun bi süre soğuklk sıkılma girck işin içine die çk korkuorm napıcğmı bilemiorm:((((( bnmde kafam çk karışık üzüntü yapıo çk fena:((( aynıymş bzm durumumz ailesi en azındn bi ew alsa dicmki düğün kredisini öderz en azındn kredimz yk ailesi ewi bırak bz sna bi 10bin weririz gerisini kredi çekersn dio 10bn yetermi ewlenirkn düşünsene bnmki şubatta gtti 23 dün 100gn oldu gideli dha 1snemz wr yaş kaç szn

yok birtanem birliğini sordum .benimkine yakın yerlerdeyse yardımcı olsun diye :) gerçi olma şansı çok düşük arkadaşarı birbirlerini göremiyor hem olduğu yerde acemide yok ama belki işte belki mutlu etmeye yeter

Bunu da öğrendim, tankci ve nişancı dedi. Ben nisanciyim dedi. :)

İstirahat verdikleri icin bugün de konuştuk biz. Dün ilk kez konuştuğumuz da iyi olmuştum da bugün değilim. Yemekler cok kötüymüş. Sesi hala cok kotu geliyor. Yarın gidecekmiş hastaneye de. Moralide cok bozuk. Ooooof oof.

Bunu da öğrendim, tankci ve nişancı dedi. Ben nisanciyim dedi. :)

İstirahat verdikleri icin bugün de konuştuk biz. Dün ilk kez konuştuğumuz da iyi olmuştum da bugün değilim. Yemekler cok kötüymüş. Sesi hala cok kotu geliyor. Yarın gidecekmiş hastaneye de. Moralide cok bozuk. Ooooof oof.

benimkide tankçıydı ozaman 75 gün acemisi gerçi leopard 2 se 75 oluyor.canım Ankaranın havası yaakr demiştim birde acemide yat kalk sürün toz yer benim askerimde hasta olmuştu sesi gitmişti.şimdi yemin töreni hazırlıkları vs yoğunolucak birde benimki gittiğinde kıştı ve denetlemeler vardı mafolmuşlardı yani bunlar olacak şeyler.senin askerinin sağlık problemi olduğu için belki başka bir hizmete verirler .dua et şifa niyetine.gerçekci olmak lazım acemi biraz zorlar birde alışana kadar tabi.orada bozuk para lazım olur çok birde su yok su niyetine kola içiyoruzs derdi,wc ler kapalı akşama kadar enterasan biryer ,duş günleri belli günler.acemi olduğndan sıra çok oluyordu kartta kantinde kantinde nizamiyenin oradaydı ha diyincr alamıyordu burdan biz alıp şifre söylüyorduk. yani aklıma ne geliyorsa yazıyorm :) .birde askerine söyle her seyi biliyororm diye atılmasın ve herzaman saygılı olsun zaten onlar hemen ayrılıyor ve öylelelerini komutanlar cok tutuyor arkasına bir komutanı aldımmı sırtı yere gelmez ve orada bile kalır ;) yani erkek gururu orada işlemesin aklına hep oraya senin için gittiği ve her seye senin için gözyumacağı gelsin.bunlar ince ama önemli detaylar canım

benimkide tankçıydı ozaman 75 gün acemisi gerçi leopard 2 se 75 oluyor.canım Ankaranın havası yaakr demiştim birde acemide yat kalk sürün toz yer benim askerimde hasta olmuştu sesi gitmişti.şimdi yemin töreni hazırlıkları vs yoğunolucak birde benimki gittiğinde kıştı ve denetlemeler vardı mafolmuşlardı yani bunlar olacak şeyler.senin askerinin sağlık problemi olduğu için belki başka bir hizmete verirler .dua et şifa niyetine.gerçekci olmak lazım acemi biraz zorlar birde alışana kadar tabi.orada bozuk para lazım olur çok birde su yok su niyetine kola içiyoruzs derdi,wc ler kapalı akşama kadar enterasan biryer ,duş günleri belli günler.acemi olduğndan sıra çok oluyordu kartta kantinde kantinde nizamiyenin oradaydı ha diyincr alamıyordu burdan biz alıp şifre söylüyorduk. yani aklıma ne geliyorsa yazıyorm :) .birde askerine söyle her seyi biliyororm diye atılmasın ve herzaman saygılı olsun zaten onlar hemen ayrılıyor ve öylelelerini komutanlar cok tutuyor arkasına bir komutanı aldımmı sırtı yere gelmez ve orada bile kalır ;) yani erkek gururu orada işlemesin aklına hep oraya senin için gittiği ve her seye senin için gözyumacağı gelsin.bunlar ince ama önemli detaylar canım

28 gun demişti acemiliği icin. :s Moralini bozanda çoğunlukla o para olayı iste.. Yapacak bir seyde yok ya, neyse.
Yalnız şifre olayını anlamadım?
İdare eder, ben ona güveniyorum o konuda, gurur yapıp saçma bir hareket yapacagını sanmıyorum.

28 gun demişti acemiliği icin. :s Moralini bozanda çoğunlukla o para olayı iste.. Yapacak bir seyde yok ya, neyse.
Yalnız şifre olayını anlamadım?
İdare eder, ben ona güveniyorum o konuda, gurur yapıp saçma bir hareket yapacagını sanmıyorum.

28 gündr ozaman canım .15 liramı ne para veriyorlar canım askeriyede belki azda olsa işini görür.şifre söyle kantin uzak olduğundan kartı alamadığı zamanlarda ben ptt den her yöne kartlar var 5 liralık veya 10 liralık şifreli onlardan alıp şifresini veriyordum.hani senin imkanın varsa sende alıp söyleyebilirsin çünkü tek mutlu oldukları an bizlerle konuştukları an.gurur yapmaması zaten onun lehine olur dediğim gibi komutanlar hemen kayırıyor ,yardımcı bile oluyorlar.onların taburunda varmı bilmiyorum ama br menderes komutan var 10 numara biri ALLAH razı olsun yani insan halinden anlayan biri o asöylüyorum eğer komutanıysa varsa sıkıntısı paylasır.

Son düzenleme:
.......... mesaj tekrarıı

Son düzenleme:
28 gündr ozaman canım .15 liramı ne para veriyorlar canım askeriyede belki azda olsa işini görür.şifre söyle kantin uzak olduğundan kartı alamadığı zamanlarda ben ptt den her yöne kartlar var 5 liralık veya 10 liralık şifreli onlardan alıp şifresini veriyordum.hani senin imkanın varsa sende alıp söyleyebilirsin çünkü tek mutlu oldukları an bizlerle konuştukları an.gurur yapmaması zaten onun lehine olur dediğim gibi komutanlar hemen kayırıyor ,yardımcı bile oluyorlar.onların taburunda varmı bilmiyorum ama br menderes komutan var 10 numara biri ALLAH razı olsun yani insan halinden anlayan biri o asöylüyorum eğer komutanıysa varsa sıkıntısı paylasır.

Evet o 15 lira isini söyledi.
Yani o şifreye alışveriş yapabiliyorlar?
Bir daha konuştuğumda sorarım Menderes komutanı. Cok sagol ya sende olmasan. :)

Komando ,jandarma vs secimler olmus.nisanlim ben piyadeyim dedi.nasil olacak simdi.bende belki benim oldugum ile gelir diye seviniyordum dayim dedi buraya sadece jandarma olsa gelebilirdi dedi:( cok uzaklara duser o diyorya kafayi yiycem:( piyadenin jandarmadan bi farki yok diyor cok zormus falan offoff

Back
X