aşırı derecede cafein alıp beynimi uyuşturmak istiyorum artııııııııııııkkkkkk... :100::84:
hadi kızlar yatın zıbarın....
bn kaçar....
sewyrum sizi ekmegmi tuzaa banp yer gbi......
iyi gceler rüyanzda askerlernzle yaramazlık yapmayın!!!
rüyanzda tabkde beni görn...
pınar sucuk öperm szi mucuk mcuk....
56416542326665 begendiiimmmbakalım nasıl getircen kahveyi çok merak ediyorum
getrcegnden deglde laf olsun işteee artslik yapcak ya kahve içyrm dyee
aşırı derecede cafein alıp beynimi uyuşturmak istiyorum artııııııııııııkkkkkk... :100::84:
fıstıkk.. aradı mı yarin var mı bi haber? bak bi gün daha geçti iyisiyle kötüsüyle böle böle alışcaz güzelim :26:
fıstıkk.. aradı mı yarin var mı bi haber? bak bi gün daha geçti iyisiyle kötüsüyle böle böle alışcaz güzelim :26:
saol kuzum agzına saglık rahatlattın biziAllahımda sana istedigin en güzel şeyi nasip etsin gene bekleriz topigimize. yaramazlık yapmaya. bende kaçar kızlar öpüldünüz
bn knştm cnm hç boş bırkmamşlar sadece 2 dkk knşabldk bn iim aklım sende kldı telden ayrlmassn die ortm yaratıp gldm 2 dkk knşup gitmm gerek dedi herks telfnlara akn etmş snrm 15 dk ara vermşlerdi general gelmş öle bişiydi denetleme varmş sabh kısa kollularla üşümüşler S: mllet tel bklio die knşamdk tam :S ama baya yormşlar bgn onları :S
sağolasın eksk olma....
Allahım hepmze herkese en gzlini gönlndeki istegni nasip etsn..
her zmn gelrim aypsın
7 yıldır birlikteyiz biz canım benim.. geçen eylülde de nişanımızı yaptık..aynen senin dediğin gibi askerden dönücek ondan sonra işimizi kurucaz ondan sonra düğün.. ben yaz düğünü isterdim küçüklüğümden beri ama askerden dönüşü 2013 ağustos sonunu bulucak hayırlısıyla dönmek nasip etsin allahım hepimize göstersin o günleri.. ee tabi işi kurmak falan da olunca valla kafam öle karışık ki ya kış düğünü yapıcaz ya da taaa 2014 yazı beklenicek o da çok uzun bir süreç.. sen ne durumdasın peki? nezaman gitti askerin, nişan falan nezaman olmuştu sizin?
yok birtanem birliğini sordum .benimkine yakın yerlerdeyse yardımcı olsun diye :) gerçi olma şansı çok düşük arkadaşarı birbirlerini göremiyor hem olduğu yerde acemide yok ama belki işte belki mutlu etmeye yeter
Bunu da öğrendim, tankci ve nişancı dedi. Ben nisanciyim dedi. :)
İstirahat verdikleri icin bugün de konuştuk biz. Dün ilk kez konuştuğumuz da iyi olmuştum da bugün değilim. Yemekler cok kötüymüş. Sesi hala cok kotu geliyor. Yarın gidecekmiş hastaneye de. Moralide cok bozuk. Ooooof oof.
benimkide tankçıydı ozaman 75 gün acemisi gerçi leopard 2 se 75 oluyor.canım Ankaranın havası yaakr demiştim birde acemide yat kalk sürün toz yer benim askerimde hasta olmuştu sesi gitmişti.şimdi yemin töreni hazırlıkları vs yoğunolucak birde benimki gittiğinde kıştı ve denetlemeler vardı mafolmuşlardı yani bunlar olacak şeyler.senin askerinin sağlık problemi olduğu için belki başka bir hizmete verirler .dua et şifa niyetine.gerçekci olmak lazım acemi biraz zorlar birde alışana kadar tabi.orada bozuk para lazım olur çok birde su yok su niyetine kola içiyoruzs derdi,wc ler kapalı akşama kadar enterasan biryer ,duş günleri belli günler.acemi olduğndan sıra çok oluyordu kartta kantinde kantinde nizamiyenin oradaydı ha diyincr alamıyordu burdan biz alıp şifre söylüyorduk. yani aklıma ne geliyorsa yazıyorm :) .birde askerine söyle her seyi biliyororm diye atılmasın ve herzaman saygılı olsun zaten onlar hemen ayrılıyor ve öylelelerini komutanlar cok tutuyor arkasına bir komutanı aldımmı sırtı yere gelmez ve orada bile kalıryani erkek gururu orada işlemesin aklına hep oraya senin için gittiği ve her seye senin için gözyumacağı gelsin.bunlar ince ama önemli detaylar canım
28 gun demişti acemiliği icin. :s Moralini bozanda çoğunlukla o para olayı iste.. Yapacak bir seyde yok ya, neyse.
Yalnız şifre olayını anlamadım?
İdare eder, ben ona güveniyorum o konuda, gurur yapıp saçma bir hareket yapacagını sanmıyorum.
28 gündr ozaman canım .15 liramı ne para veriyorlar canım askeriyede belki azda olsa işini görür.şifre söyle kantin uzak olduğundan kartı alamadığı zamanlarda ben ptt den her yöne kartlar var 5 liralık veya 10 liralık şifreli onlardan alıp şifresini veriyordum.hani senin imkanın varsa sende alıp söyleyebilirsin çünkü tek mutlu oldukları an bizlerle konuştukları an.gurur yapmaması zaten onun lehine olur dediğim gibi komutanlar hemen kayırıyor ,yardımcı bile oluyorlar.onların taburunda varmı bilmiyorum ama br menderes komutan var 10 numara biri ALLAH razı olsun yani insan halinden anlayan biri o asöylüyorum eğer komutanıysa varsa sıkıntısı paylasır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?