• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Canimcim...postaneden alacaksin karti, turk telekomun... Hatta asker kart bile var... Bende emin degilim ama uzerinde kazinacak yeri var onu kaziip sifreyi soluosun o sifreyi numarayi cevirmeden girio ole ario seni...

Eski usul turkcell kontor kartlar gibi :))

güzelmiş yaaa. peki ne diyip alcam kontor kart şifresimi?

Canim ayni seyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama bizde nisanlim askere gitmeden telekomdan aile kart aldik.ayda 300 dakikaya 35 tl vericez.karti o gun hemen veriyorlar zaten.biz aldik diger gun askeriyeden hemen aradi.evdeki telefona geliyor faturasi .askeriyedeki kartlar en fazla 4 tllik oluyormus o nedenle cok rahatz tavsiye ederim

yok canım o degil erres arkadaşımızın söyledigini merak ettim en fazla 5_10 liralık olanı.. nerden nasıl alcaz die

ya canım hani konuşma kartı alıyomuşsun ya nerden alıyosun bide şifresini verince o askeriyedeki telefonlara her yazmasında araya bilirmi ? kantine gidemiyomuş yanına da sadece bi kart aldı. eger böyle bişe varsa bitmeden alım .

ben ptt den alıyorum canım.gittiğinde 5 ya da 10 liralık hangisini alırsın blemiyorum ama bu 10 liralık turuncu bir kart var her yöne konuşabiliyorsun kartı artmasam söylerdim detayları nese sen memura sorarsın.kartın arka yüzünde şifre var ve şifreyi aktifleştirmek için numara.askerine o şifreyi ve numarayı verirsin kantinden alamıyorsa senden alır :)) her kulubedende aranıyor.

ben ptt den alıyorum canım.gittiğinde 5 ya da 10 liralık hangisini alırsın blemiyorum ama bu 10 liralık turuncu bir kart var her yöne konuşabiliyorsun kartı artmasam söylerdim detayları nese sen memura sorarsın.kartın arka yüzünde şifre var ve şifreyi aktifleştirmek için numara.askerine o şifreyi ve numarayı verirsin kantinden alamıyorsa senden alır :)) her kulubedende aranıyor.

tmm çok saol ptt den alıyorum 10 tl ye turuncu bi kart :) şifresini yolluyorum tşkler. :) alıncada yazarım dogrumu diye

tmm çok saol ptt den alıyorum 10 tl ye turuncu bi kart :) şifresini yolluyorum tşkler. :) alıncada yazarım dogrumu diye

diğer topiğe yazdım canım.turuncumu tam net bilmiyorm aps min yazıyordu üstünde.zaten ptt resimleri var kartların incele orada öyle al

diğer topiğe yazdım canım.turuncumu tam net bilmiyorm aps min yazıyordu üstünde.zaten ptt resimleri var kartların incele orada öyle al

yanlış olmaz sanırım yaa. ne diyip alcam ki ankisörlü telefonlar için sifre diyemi ? çok saol yaa

yanlış olmaz sanırım yaa. ne diyip alcam ki ankisörlü telefonlar için sifre diyemi ? çok saol yaa
konuşma kartı alıcaktım diceksinn aynen dediğim gibi bu 10 tl her yöne kartlar varmıs diceksinn aps gibi bir yazı görrsen al işte bakabilirmiyim o kartlara de.zaten hepsi konuşma kartı onların .estagfirullah ne demek ;)

du ptt sitesinden karta bakıyorumm tanırsam söylerim az bekle :)

:52::52::52::52::52: nerdey uydurmusum aps die kargo be aps :52::52: canım ıpc 10 liralık her yöne almıştım ben askerim öyle istemisti.bir uluslararası olan da var memura sor hangisinin dk fazla de 2 tane 10 lralık ıpc var biri uluslararası cünkü artık sorarsın orada.

bulamadım
ben bişey ya

ben cok mu yaslandim yaa :) ben ogrenciyken vardi bu kartlardan :) cuzdanda olurdu, disarda telefon icin kullanirdik ortaokulda falan :)

Türk Telekom Kontörlü Telefon Kartı Fiyatları

bak hepsi burada sekercim... mesela 200 kontorlu aliyorsun, ustunde yazan numaralari veriyorsun askerine o sanki kendi almis gibi telefona girip arama yapacak. Zaten onun su an kullandigi kartin da var sifresi..vs onlari giriyor
numara cevirmeden once.

askerler icin cikanlar, ev telefonuna yansitilanlar, onlar senin ise yaramaz su durumda ;) bu linktekilerden alcaksin, postaneye git telefon karti de bilir onlar ;)

:52::52::52::52::52: nerdey uydurmusum aps die kargo be aps :52::52: canım ıpc 10 liralık her yöne almıştım ben askerim öyle istemisti.bir uluslararası olan da var memura sor hangisinin dk fazla de 2 tane 10 lralık ıpc var biri uluslararası cünkü artık sorarsın orada.

öbürü şehirler arasımı ??? öyle mi yazıyo. uluslar arası olandan almıcam ve üstünde kargo yazıyo dimi yanlış anlamadım

canım girdimm orya meg yazan yer bulamadım ama ilk başta açar açmaz iki kart var tüm aramalar için telefon kartı yazzıyo üstünden türk telekomun omu ?

PTT | Banka Hizmetleri

bu sayfada asagiya dogru in.. 10. siradaki kartlar... say kartlari yukaridan asagiya dogru, 10. sira

Orada uzerinde IPC yazan kartlar var, 10 liralik olanini alacaksin.. asagiya dogru inersen sayfada goreceksin.

ne kargosu kız ben aps yazmısım ıpc yazacağıma aps kargo şeklidir ben yanlış yazmıışım:52: umarım dopru kartı alabilmişsindir .gerçi yanlışda alsan konuşabilirsiniz de benim dediğim indirimli ve sanıyorum hediye kartıda vardı

kızlar sizin almanıza gerek yok onlar zaten ordan alabiliolar satılıo bnmki 5 lira verip alıomş 51 dk var içinde üstndkiş şifreyi kazıolarmş anksörlüden yazıolarmş arıolarmş askeriyede ptt varmş onlr veriomş ztn sizn bişiy yapmnza gerek yok eğer imkanları varsa askerler kullaıo zaten msj bile atabiliolarmş

Back
X