Canimcim...postaneden alacaksin karti, turk telekomun... Hatta asker kart bile var... Bende emin degilim ama uzerinde kazinacak yeri var onu kaziip sifreyi soluosun o sifreyi numarayi cevirmeden girio ole ario seni...
Eski usul turkcell kontor kartlar gibi :))
Canim ayni seyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama bizde nisanlim askere gitmeden telekomdan aile kart aldik.ayda 300 dakikaya 35 tl vericez.karti o gun hemen veriyorlar zaten.biz aldik diger gun askeriyeden hemen aradi.evdeki telefona geliyor faturasi .askeriyedeki kartlar en fazla 4 tllik oluyormus o nedenle cok rahatz tavsiye ederim
ya canım hani konuşma kartı alıyomuşsun ya nerden alıyosun bide şifresini verince o askeriyedeki telefonlara her yazmasında araya bilirmi ? kantine gidemiyomuş yanına da sadece bi kart aldı. eger böyle bişe varsa bitmeden alım .
ben ptt den alıyorum canım.gittiğinde 5 ya da 10 liralık hangisini alırsın blemiyorum ama bu 10 liralık turuncu bir kart var her yöne konuşabiliyorsun kartı artmasam söylerdim detayları nese sen memura sorarsın.kartın arka yüzünde şifre var ve şifreyi aktifleştirmek için numara.askerine o şifreyi ve numarayı verirsin kantinden alamıyorsa senden alır :)) her kulubedende aranıyor.
tmm çok saol ptt den alıyorum 10 tl ye turuncu bi kart :) şifresini yolluyorum tşkler. :) alıncada yazarım dogrumu diye
diğer topiğe yazdım canım.turuncumu tam net bilmiyorm aps min yazıyordu üstünde.zaten ptt resimleri var kartların incele orada öyle al
konuşma kartı alıcaktım diceksinn aynen dediğim gibi bu 10 tl her yöne kartlar varmıs diceksinn aps gibi bir yazı görrsen al işte bakabilirmiyim o kartlara de.zaten hepsi konuşma kartı onların .estagfirullah ne demekyanlış olmaz sanırım yaa. ne diyip alcam ki ankisörlü telefonlar için sifre diyemi ? çok saol yaa
bulamadım
ben bişey ya
bulamadım
ben bişey ya
nerdey uydurmusum aps die kargo be aps canım ıpc 10 liralık her yöne almıştım ben askerim öyle istemisti.bir uluslararası olan da var memura sor hangisinin dk fazla de 2 tane 10 lralık ıpc var biri uluslararası cünkü artık sorarsın orada.
canım girdimm orya meg yazan yer bulamadım ama ilk başta açar açmaz iki kart var tüm aramalar için telefon kartı yazzıyo üstünden türk telekomun omu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?