92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Neden olmasınn Acemilikte herkes zorlanır canım ama bak İzmir daha ısınmadı bu yüzden şanslı tam ısınmadan bi yerleşse usta birliğine çok daha iyi olur

canımcım ben de öle diyorum inşallah hayırlısıyla bir yerleşseydi usta birliğine birazcık daha rahat edicektim ama.. maşallah senin çogu gitmiş azı kalmış.. yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin.. vb birsürü deyimle tebrik ederim seniii

aynen katılıyorum sana bizde fazla öyle romantik konuşmalar yapmazdık hele su son zmanlarda ama askerim oldugundan dha çok şeyler söylemeye başladı. 20:00 de bide yarım saat sonra konuştuk 2 kere bana diyo resmine bakınca sanki kalbime bi ok saplanıyo , çok özledim seni burnumda tütüyon diyo. normaldede derdi ama askerlik yaradı benimkine :)

Yerleşirler hayırlısıyla haziranın 3. haftası gibi açıklanır sanırım..
Geldik vallahi.. Geçen sene bu zaman 400'leri sayıyordum şimdi şehirlere selam gönderiyorum işte

Herşey yaşanacak.. Bitecek ama bak biz plakalara düştük ki geçen sene ne durumdaydık..
askerlik yapana zor da bekleyene dahada zor .bazen dayanamıyorum ... inşallah bizde plaka sayacağımız günlere tez zamanda geliriz .benim için şafak saymak ozaman başlayacak .saymıyorum şimdi zaten

askerlik yapana zor da bekleyene dahada zor .bazen dayanamıyorum ... inşallah bizde plaka sayacağımız günlere tez zamanda geliriz .benim için şafak saymak ozaman başlayacak .saymıyorum şimdi zaten

bende saymıyorum şafak amannn o beni saysın şaka bi yana sayınca geçmiyo. aynen bende diyorum yarim 15 ay askerlik yapcaksa ben 35 ay yapcam diye.

Yerleşirler hayırlısıyla haziranın 3. haftası gibi açıklanır sanırım..
Geldik vallahi.. Geçen sene bu zaman 400'leri sayıyordum şimdi şehirlere selam gönderiyorum işte

ayy bugün sora sora bi hal oldum haziranın 3.haftası mı belli olur diyosun.. yani biz yemin törenine gittiğimizde yarimin yanına usta birliği belli olmuş olur muuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…