Neden olmasınnAcemilikte herkes zorlanır canım ama bak İzmir daha ısınmadı bu yüzden şanslı tam ısınmadan bi yerleşse usta birliğine çok daha iyi olur
canım her erkeğin askerliğe dayanma sınırları farklı oluyor.. bak biz nişanlıyız,7yıldır sürekli birbirimizin yanındaydık.. ve belli de eder nişanlım duygularını.. ama biz de gittiğinden beri askere hiç öle birbirimizi özlediğimizi nekadar çok sevdiğimizi falan bu tarz konuşmalar yapmadık..zaten çok az konuşabildik onlarda da acemi birliğinin ortamını yaşadıklarını falan konuşabildik.. belki seni özlediğini söylese dayanamıycak gibi hissediyo olabilir.. sonuçta sivil yaşam gibi düşünemezsin orayı.. takma kafana bukadar, yeri rahat olsun diye dua et.. elbet onları konuşabiliceğiniz zamanlarda gelicektir..
yok artkkk....
yaa ben senden zaten bi elektrk almştm hiissetmşştmm hemşo yaaaa....
bn snaa dedm dmi seni hç unutmycam dyee bak çıktıı
bnde canklym...macırızz biz beaa
çanlıyız bu aradaa....
canımcım ben de öle diyorum inşallah hayırlısıyla bir yerleşseydi usta birliğine birazcık daha rahat edicektim ama.. maşallah senin çogu gitmiş azı kalmış.. yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin.. vb birsürü deyimle tebrik ederim seniii
yook artıkananemler falan herkesler orda daha,sen ne tarafta oturuyosun kııııız
askerlik yapana zor da bekleyene dahada zor .bazen dayanamıyorum ... inşallah bizde plaka sayacağımız günlere tez zamanda geliriz .benim için şafak saymak ozaman başlayacak .saymıyorum şimdi zatenHerşey yaşanacak.. Bitecek ama bak biz plakalara düştük ki geçen sene ne durumdaydık..
ben istdayım canm..
istda ikamet edyrz.
askerlik yapana zor da bekleyene dahada zor .bazen dayanamıyorum ... inşallah bizde plaka sayacağımız günlere tez zamanda geliriz .benim için şafak saymak ozaman başlayacak .saymıyorum şimdi zaten
Yerleşirler hayırlısıyla haziranın 3. haftası gibi açıklanır sanırım..
Geldik vallahi.. Geçen sene bu zaman 400'leri sayıyordum şimdi şehirlere selam gönderiyorum işte
hmm bende ankaradayım topragım yaa..yahu ne güzel forummuş burası... topragımı buldum,yarenlerimi buldum,destekçilerimi buldum maşallah maşallah öpüyorum hepinizi sultanlarımm iyi ki varsınız..
aa herkes birbirleriyle hemşeri çıktı bi ben kaldım iyimi
olduk gittiiii :119::119:
seni öbür topikdede takip ettim eski yazılanlara göz attımda biraz pek çatlakbirisin ( kötü manada degil tabi )
seni öbür topikdede takip ettim eski yazılanlara göz attımda biraz pek çatlakbirisin ( kötü manada degil tabi )
hahhahahaha koptum yaaaa....
aynen öyleymdirr....
ama şuan normalim bak.....
çatlaklık yapmyrm...
macırlarda var öle bir çatlatlık genlerden geliyo heralde yaa kendim şahsen ben de öleyim azıcık
ayy bugün sora sora bi hal oldum haziranın 3.haftası mı belli olur diyosun.. yani biz yemin törenine gittiğimizde yarimin yanına usta birliği belli olmuş olur muuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?