• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

:23:
napyoo askerinn... iydr inş...
izmirdeydi dmii..

ay saol canım benim sorduğun için.. içim ısınıyo biri bana yarimi sorunca deliriyo muyum neyim aşktan :16: bugün direkten döndük :32: bakma böle güldüğüme, şöfor seçmişler beni dedi sabah aradı,jandarma şöforler komando eğitimi alıyormuş,komutanları da söylemiş izmirden sonra dağıtımınız doğu olucak diye.. son anda gözleri bozuk diye elemişler benimkini.. annesinden haber aldım ben de beni arayamadı ama :33: ondan artık müzik seçmelerini bekliyoruz işte..
senin yarin nasıl,forumda benden başka herkesler konuşuyo askeriyle hergün çatlıyorum kıskançlıktan.. :35:

ay saol canım benim sorduğun için.. içim ısınıyo biri bana yarimi sorunca deliriyo muyum neyim aşktan :16: bugün direkten döndük :32: bakma böle güldüğüme, şöfor seçmişler beni dedi sabah aradı,jandarma şöforler komando eğitimi alıyormuş,komutanları da söylemiş izmirden sonra dağıtımınız doğu olucak diye.. son anda gözleri bozuk diye elemişler benimkini.. annesinden haber aldım ben de beni arayamadı ama :33: ondan artık müzik seçmelerini bekliyoruz işte..
senin yarin nasıl,forumda benden başka herkesler konuşuyo askeriyle hergün çatlıyorum kıskançlıktan.. :35:

hahahahhaha:1:bak dmekkii senn içindede kıskanç bi canavar var...
kadın milletii hepsi aynı kıskançç:1::ssz::ssz:ben dahil en basta:24:
hayrlsı olsun..müzsyense zaten müzk için secerler..
bzm iş yerndede arkdasn sewglsi gitar calydu...çok rhat yaptı askerlğini..
bnmkde 1 ay yalowaya egtme geldi..bahrylei olrak yapyo...smdi işte cma gnü izmire dönyoo...
iyiz çok skür konşyrz telde rhatız....mesajlaşyrz falan...
simdi 1saat önce askım arkds veryrm teli gelcem dedi bak 1 saati gecti gelmedi patlatcam kafasnıı gelsnn:22:

Canım askerin İzmir'in neresinde ?

hahahahhaha:1:bak dmekkii senn içindede kıskanç bi canavar var...
kadın milletii hepsi aynı kıskançç:1::ssz::ssz:ben dahil en basta:24:
hayrlsı olsun..müzsyense zaten müzk için secerler..
bzm iş yerndede arkdasn sewglsi gitar calydu...çok rhat yaptı askerlğini..
bnmkde 1 ay yalowaya egtme geldi..bahrylei olrak yapyo...smdi işte cma gnü izmire dönyoo...
iyiz çok skür konşyrz telde rhatız....mesajlaşyrz falan...
simdi 1saat önce askım arkds veryrm teli gelcem dedi bak 1 saati gecti gelmedi patlatcam kafasnıı gelsnn:22:

kız yapma acı çocukcağıza.. bak başkasına vermiş, onun da yareni vardır, benim gibi bekler.. nekadar sevaba girmiştir şimdi.. ne diye patlatıyosun kafasını :1: bahriyelilerinde rahat olur askerliği yani ben çanakkaleliyim bizim ordakiler pek rahattılar :34:

wallahaa ailesini özlesin mözlesin onları arasın marasın bana denk gelsin o an yanıyo benmki....
hmen bii carlyoorumm ananı arysn bni aramysn dyee:52::1:
sonra bluee sewglsyle kawga etmş aramyoo sewglsi blue kkdaa dipte,sonda,depresyondaa:111::60::60::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

sen sen ol carlama sakın çocga!!!:1:

sezgilim bende 3. canım birkere daha şaşırabilirsinn :52: yani şöyle annesini aramazsa çok kızıyorum hemen arattırıyorumm asla tahammül edemem beni arayıp onu aramamasına zaten kayınvalide adayımla sürekli konusuyoruz çokta severim kendisini canım benim ama benimki önce onları aaradığında ve ben onlardan onunla ilgili haberi alınca deliriyorum ya ama onunda sebebi var ilk zamanlarda göya benle uzun konussun die onları arardı kısa konusur kapardı ama arkada insanlar beklediği için benle uzun konuştuğunu sanırdı bu sefer zaten ailesinede anlattığı için bana yarım anlatır bazen bazı seyleri unutur anlatmazdı.e kaynvalidem söle olmus böle olmus diince bnde aa ölemi diyip diyip durunca geldiler bana şimdi önce beni arar sonra mutlaka arar arayamıcak durumdaysa bile annesine hemen söle olmus böle olmus derim habersiz bırakmam asla

kız yapma acı çocukcağıza.. bak başkasına vermiş, onun da yareni vardır, benim gibi bekler.. nekadar sevaba girmiştir şimdi.. ne diye patlatıyosun kafasını :1: bahriyelilerinde rahat olur askerliği yani ben çanakkaleliyim bizim ordakiler pek rahattılar :34:

suan konusuyor aşkıyla kapsama alanı dışında :)

ne hoş bir tabir o hoşuma gitti :21: ya bu askerlik beni şaşırttı zaten ama napalım beterinden korusun RABBİM

Şaşırtmaz mı hiç.. Hiç yaşamadığımız şeyleri yaşıyoruz işte.. Bitecek elbet.

gerçekten miiiii :7: ben gelsem ya senin iş yerine ordan da yarimin yanına kaçıveririm :54: ya izmir çıkınca biz çok sevinmiştik ama zorluymuş oranın eğitimi konuşamıyoruz bile canım ya..

Neden olmasınn :1: Acemilikte herkes zorlanır canım ama bak İzmir daha ısınmadı bu yüzden şanslı tam ısınmadan bi yerleşse usta birliğine çok daha iyi olur

Şaşırtmaz mı hiç.. Hiç yaşamadığımız şeyleri yaşıyoruz işte.. Bitecek elbet.

[/I]
hemde ne yaşamak .... bitecekte nasıl bitecek batacaz mı çıkacaz mı ,yürücezmi düşecezmi .hayırlısı her şeyin.isterim ki sonu güzel olsun :16:

hemde ne yaşamak .... bitecekte nasıl bitecek batacaz mı çıkacaz mı ,yürücezmi düşecezmi .hayırlısı her şeyin.isterim ki sonu güzel olsun :16:

Herşey yaşanacak.. Bitecek ama bak biz plakalara düştük ki geçen sene ne durumdaydık..

Herşey yaşanacak.. Bitecek ama bak biz plakalara düştük ki geçen sene ne durumdaydık..

çanakkale merkezliyim ben ama çan da oturan akrabalarımızda var :1: hayırdır sende toprağım mısın yoksaaam :34:

yok artkkk....:1:
yaa ben senden zaten bi elektrk almştm hiissetmşştmm hemşo yaaaa....:1:
bn snaa dedm dmi seni hç unutmycam dyee bak çıktıı:46:
bnde canklym...macırızz biz beaa:1::1::1:
çanlıyız bu aradaa....:D

Back
X