92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Öğrendim evet, heyecandan söylemeyi unuttum. :) 1. Alay 2. Tabur 3. Bölükmüş.

yok birtanem birliğini sordum .benimkine yakın yerlerdeyse yardımcı olsun diye :) gerçi olma şansı çok düşük arkadaşarı birbirlerini göremiyor hem olduğu yerde acemide yok ama belki işte belki mutlu etmeye yeter

Son düzenleme:
Etimesgutda kocaman bir yer ya. Sadece bizim bölükte 950 kusur kisi var dedi. 7bin kisi varmış ağzım açık kaldı.

evet ıspartadaki askeriyede büyükmüş. askerim gitmeden önce araştırmıştık 10 bin kişilik diyolardı dün konuştugumuzda 6 bin kişilik dedi askerim bende şaşırdım baya kalabalık mahser yeri gibidir heralde :)

kızlarrrr.. askerleriyle konuşabilen tertiplerim,sizlere soruyorum... meslekçi seçilenler var mı askerleriniz arasında? benim yarim müzisyen,müzik seçmelerini bekliyoruz.. acaba bütün acemi birliklerine gidiyorlar mı? bu meslek seçmeleriyle ilgili bilgisi olan var mıdır ki? :116:

Duygularını açıkça söylemesi guzel bir şey ama bana cok uzak. Benimki söylemeyenlerden. Sevmiyor oyle ne yazik ki. Cok nadir söyler. Nadir olanın kıymetli olduğunu düşünüyor. :)

Ay bilmiyorum ki. Anlamıyorum daha tam kavrayamadim bu askerlik olayını, sormadım hiç.

offffffff ölcem artık kahrımdan ya aklım almıyo sevgililerinizin nişanlılarınızın size söyledikleri sözleri okuyunca ayrılasım geliyo ya niye bna boyle davranıyo ya niyeee naptım ben ona niye soğukk

canım her erkeğin askerliğe dayanma sınırları farklı oluyor.. bak biz nişanlıyız,7yıldır sürekli birbirimizin yanındaydık.. ve belli de eder nişanlım duygularını.. ama biz de gittiğinden beri askere hiç öle birbirimizi özlediğimizi nekadar çok sevdiğimizi falan bu tarz konuşmalar yapmadık..
zaten çok az konuşabildik onlarda da acemi birliğinin ortamını yaşadıklarını falan konuşabildik.. belki seni özlediğini söylese dayanamıycak gibi hissediyo olabilir.. sonuçta sivil yaşam gibi düşünemezsin orayı.. takma kafana bukadar, yeri rahat olsun diye dua et.. elbet onları konuşabiliceğiniz zamanlarda gelicektir..

Hatunlar.. Burdur'dan telefon alan var mi bugun? Bnmkinden ses yok bugun, denetim fln diyordu firsat bulamadi sanirim.. Merak ettim..

şuan sizi özlemeye vakitleri yok yavrucuklar.okadar farklı duygular içindelerki sadece düşündükleri kendileri alışana kadar sabırlı olun.

Erres ne doğru söyledin... hem anacağızlarını da özlerler ailelerini de özlerler.. bize de sıra gelicek canlar..

wallahaa ailesini özlesin mözlesin onları arasın marasın bana denk gelsin o an yanıyo benmki....
hmen bii carlyoorumm ananı arysn bni aramysn dyee
sonra bluee sewglsyle kawga etmş aramyoo sewglsi blue kkdaa dipte,sonda,depresyondaa:111:

sen sen ol carlama sakın çocga!!!

Hayatımda 2. kez rastladım askeri annesi aramış diye kavga eden kıza.. Ne diyeyim vallahi söyleyecek sözüm yok

ewet anasından babasndan herkezden kıskanyrm....
önce bni arycak..bna her zmn ulaşamaz...ama anasına babasna blmem nesne her zmn ulaşabilir!!!!
bni ardktan snra kmi arasa arasn!!!!!!!!!!!!

Tövbe Ya Rabbim bir yaşıma daha girdim
Umarım ilerde kaynanan ile anlaşabilirsin..

ay blue sen beni güldürdün allahım da seni güldürsün anasını arar seni aramaz anlarım da seni önce aramıyo diye niye çemkiriyosun çocuga yazık değil mi yaaaa

banananee ben anlamam..
o telefon ack olpta mesgl çalarsaa...
alllahh affetmem önce bnle konşsun...
bn btn gn telefn bklyrm ondan...
snra naparsa yapsn arasın anasnı.....
...
sen bnlee takıll 92/2 topğnde gülmekten safak saymayı unutrsun bacım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…