banananee ben anlamam..
o telefon ack olpta mesgl çalarsaa...
alllahh affetmem önce bnle konşsun...
bn btn gn telefn bklyrm ondan...
snra naparsa yapsn arasın anasnı.....
...
sen bnlee takıll 92/2 topğnde gülmekten safak saymayı unutrsun bacım....
valla takıldım gittim peşine blue :13:
napyoo askerinn... iydr inş...
izmirdeydi dmii..
ay saol canım benim sorduğun için.. içim ısınıyo biri bana yarimi sorunca deliriyo muyum neyim aşktanbugün direkten döndük bakma böle güldüğüme, şöfor seçmişler beni dedi sabah aradı,jandarma şöforler komando eğitimi alıyormuş,komutanları da söylemiş izmirden sonra dağıtımınız doğu olucak diye.. son anda gözleri bozuk diye elemişler benimkini.. annesinden haber aldım ben de beni arayamadı ama ondan artık müzik seçmelerini bekliyoruz işte..
senin yarin nasıl,forumda benden başka herkesler konuşuyo askeriyle hergün çatlıyorum kıskançlıktan..
ay saol canım benim sorduğun için.. içim ısınıyo biri bana yarimi sorunca deliriyo muyum neyim aşktanbugün direkten döndük bakma böle güldüğüme, şöfor seçmişler beni dedi sabah aradı,jandarma şöforler komando eğitimi alıyormuş,komutanları da söylemiş izmirden sonra dağıtımınız doğu olucak diye.. son anda gözleri bozuk diye elemişler benimkini.. annesinden haber aldım ben de beni arayamadı ama ondan artık müzik seçmelerini bekliyoruz işte..
senin yarin nasıl,forumda benden başka herkesler konuşuyo askeriyle hergün çatlıyorum kıskançlıktan..
hahahahhahabak dmekkii senn içindede kıskanç bi canavar var...
kadın milletii hepsi aynı kıskanççben dahil en basta
hayrlsı olsun..müzsyense zaten müzk için secerler..
bzm iş yerndede arkdasn sewglsi gitar calydu...çok rhat yaptı askerlğini..
bnmkde 1 ay yalowaya egtme geldi..bahrylei olrak yapyo...smdi işte cma gnü izmire dönyoo...
iyiz çok skür konşyrz telde rhatız....mesajlaşyrz falan...
simdi 1saat önce askım arkds veryrm teli gelcem dedi bak 1 saati gecti gelmedi patlatcam kafasnıı gelsnn
wallahaa ailesini özlesin mözlesin onları arasın marasın bana denk gelsin o an yanıyo benmki....
hmen bii carlyoorumm ananı arysn bni aramysn dyee
sonra bluee sewglsyle kawga etmş aramyoo sewglsi blue kkdaa dipte,sonda,depresyondaa:111:
sen sen ol carlama sakın çocga!!!
Bornova da canımcım
kız yapma acı çocukcağıza.. bak başkasına vermiş, onun da yareni vardır, benim gibi bekler.. nekadar sevaba girmiştir şimdi.. ne diye patlatıyosun kafasınıbahriyelilerinde rahat olur askerliği yani ben çanakkaleliyim bizim ordakiler pek rahattılar
ErreS sen iyi huylu şaşkınlığımsın canım..
Bu çok daha farklı
Aa ne güzel benimde iş yerim Bornova'da :)
ne hoş bir tabir o hoşuma gittiya bu askerlik beni şaşırttı zaten ama napalım beterinden korusun RABBİM
gerçekten miiiiiben gelsem ya senin iş yerine ordan da yarimin yanına kaçıveririm ya izmir çıkınca biz çok sevinmiştik ama zorluymuş oranın eğitimi konuşamıyoruz bile canım ya..
gerçekten miiiiiben gelsem ya senin iş yerine ordan da yarimin yanına kaçıveririm ya izmir çıkınca biz çok sevinmiştik ama zorluymuş oranın eğitimi konuşamıyoruz bile canım ya..
hemde ne yaşamak .... bitecekte nasıl bitecek batacaz mı çıkacaz mı ,yürücezmi düşecezmi .hayırlısı her şeyin.isterim ki sonu güzel olsunŞaşırtmaz mı hiç.. Hiç yaşamadığımız şeyleri yaşıyoruz işte.. Bitecek elbet.
[/I]
kız sen çannakkalenin nersndensnn???
hemde ne yaşamak .... bitecekte nasıl bitecek batacaz mı çıkacaz mı ,yürücezmi düşecezmi .hayırlısı her şeyin.isterim ki sonu güzel olsun
hemde ne yaşamak .... bitecekte nasıl bitecek batacaz mı çıkacaz mı ,yürücezmi düşecezmi .hayırlısı her şeyin.isterim ki sonu güzel olsun
çanakkale merkezliyim ben ama çan da oturan akrabalarımızda varhayırdır sende toprağım mısın yoksaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?