macırlarda var öle bir çatlatlık genlerden geliyo heralde yaa kendim şahsen ben de öleyim azıcık![]()
senin henuz görmedim çatlaklıgını

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
macırlarda var öle bir çatlatlık genlerden geliyo heralde yaa kendim şahsen ben de öleyim azıcık![]()
Hatunlar.. Burdur'dan telefon alan var mi bugun? Bnmkinden ses yok bugun, denetim fln diyordu firsat bulamadi sanirim.. Merak ettim..
:13: arada gel bizim topigide şenlendir kızzz
senin henuz görmedim çatlaklıgınıdaha yeni asker gönderdik ondan heralde :)
ulan ben geldim topğnz canlandı hacılar....
askerlerniz safagnızı flan unuttunuz heee
aferin bylee olun ne o öyle bunalım efkarlı taklysunuzzz![]()
ulan ben geldim topğnz canlandı hacılar....
askerlerniz safagnızı flan unuttunuz heee
aferin bylee olun ne o öyle bunalım efkarlı taklysunuzzz![]()
heee gııı valla öyle oldunasıl rahatladımm ...
![]()
sen bu neşeyle hiç yaşlanmazsın varyaa.askerin çok şanslı onuda yaşlandırmazsınyada adamın başının etiini yersin daha çok sacına aklar düşer
![]()
benle takılll hayatnı yaşaa gıı....ne o öyle salyaa sümük..
hayatmı geçer yoksa safakmıı biterr
![]()
senin henuz görmedim çatlaklıgınıdaha yeni asker gönderdik ondan heralde :)
el insaf de kız, daha gözümün yaşı kurumadı.. ayde mori kalkın oynayalım deseniz yine kalkar iki döktürürüm ama okadar yaniiiii![]()
bakk topiğin yaramaz çocuğu buraya kaçmışş burayıda karışştırmışşkızz yürüü kendi çöplüğüneee
![]()
bakk topiğin yaramaz çocuğu buraya kaçmışş burayıda karışştırmışşkızz yürüü kendi çöplüğüneee
![]()
![]()
napam ablaa yaaa bizim topkdee bi cacık yaa...
azcık dedm suraya gelym kızancıkları eglendiriyim....
yoksa müslüm baba modunda taklyolarr....![]()
kızz durr birazda biziim buraya neşe katıversinkıskandı görüyonmu
![]()
dün gece buralarda ağlayan bir ben vardım benden içeribu deli macır geldi kafamı karıştırdı askerimin arkasından ağlatmıyor bile al yaramaz çocugunu ayol ! bizim topic birazdan bağlar damara haberiniz olsun
![]()
müslüm baba yanımızda halt etmişçikitaa muz muzz
dökdürün kızlarr
![]()
dün gece buralarda ağlayan bir ben vardım benden içeribu deli macır geldi kafamı karıştırdı askerimin arkasından ağlatmıyor bile al yaramaz çocugunu ayol ! bizim topic birazdan bağlar damara haberiniz olsun
![]()