• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Hatunlar.. Burdur'dan telefon alan var mi bugun? Bnmkinden ses yok bugun, denetim fln diyordu firsat bulamadi sanirim.. Merak ettim..

bn knştm cnm hç boş bırkmamşlar sadece 2 dkk knşabldk bn iim aklım sende kldı telden ayrlmassn die ortm yaratıp gldm 2 dkk knşup gitmm gerek dedi herks telfnlara akn etmş snrm 15 dk ara vermşlerdi general gelmş öle bişiydi denetleme varmş sabh kısa kollularla üşümüşler S: mllet tel bklio die knşamdk tam :S ama baya yormşlar bgn onları :S

:13: arada gel bizim topigide şenlendir kızzz

gelmemm miii gııııı..... sende gel bimizim topğe....

senin henuz görmedim çatlaklıgını :8: daha yeni asker gönderdik ondan heralde :)

askerni yeni gnderiddii yaa şuan karaları bağladı durgun taklyo..
3 5 gn snra içindeki çatlağı çıkarcak o ortyaa:1:

ulan ben geldim topğnz canlandı hacılar....
askerlerniz safagnızı flan unuttunuz heee:1::1::1:
aferin bylee olun ne o öyle bunalım efkarlı taklysunuzzz:20:

ulan ben geldim topğnz canlandı hacılar....
askerlerniz safagnızı flan unuttunuz heee:1::1::1:
aferin bylee olun ne o öyle bunalım efkarlı taklysunuzzz:20:

sen bu neşeyle hiç yaşlanmazsın varyaa.askerin çok şanslı onuda yaşlandırmazsın :3: yada adamın başının etiini yersin daha çok sacına aklar düşer:D:D:D

Son düzenleme:
bakk topiğin yaramaz çocuğu buraya kaçmışş burayıda karışştırmışş:9: kızz yürüü kendi çöplüğüneee :52:

bakk topiğin yaramaz çocuğu buraya kaçmışş burayıda karışştırmışş:9: kızz yürüü kendi çöplüğüneee :52:

napam ablaa yaaa bizim topkdee bi cacık yaa...
azcık dedm suraya gelym kızancıkları eglendiriyim....
yoksa müslüm baba modunda taklyolarr....:49:

dün gece buralarda ağlayan bir ben vardım benden içeri :5: bu deli macır geldi kafamı karıştırdı askerimin arkasından ağlatmıyor bile al yaramaz çocugunu ayol ! bizim topic birazdan bağlar damara haberiniz olsun :33:

kızz durr birazda biziim buraya neşe katıversin :4: kıskandı görüyonmu:9:

dün gece buralarda ağlayan bir ben vardım benden içeri :5: bu deli macır geldi kafamı karıştırdı askerimin arkasından ağlatmıyor bile al yaramaz çocugunu ayol ! bizim topic birazdan bağlar damara haberiniz olsun :33:

yok kız kıskanmaz oo...kankam o bnem:16:
berrakk kız sen bni beyene beyene bi hal oldun haaa bildrm gelp dryo....
ben varken müslüm baba takılmak yok....can bonoma modu taklcaksınız:1:

Back
X