macırlarda var öle bir çatlatlık genlerden geliyo heralde yaa kendim şahsen ben de öleyim azıcık
Hatunlar.. Burdur'dan telefon alan var mi bugun? Bnmkinden ses yok bugun, denetim fln diyordu firsat bulamadi sanirim.. Merak ettim..
:13: arada gel bizim topigide şenlendir kızzz
senin henuz görmedim çatlaklıgınıdaha yeni asker gönderdik ondan heralde :)
ulan ben geldim topğnz canlandı hacılar....
askerlerniz safagnızı flan unuttunuz heee
aferin bylee olun ne o öyle bunalım efkarlı taklysunuzzz
ulan ben geldim topğnz canlandı hacılar....
askerlerniz safagnızı flan unuttunuz heee
aferin bylee olun ne o öyle bunalım efkarlı taklysunuzzz
heee gııı valla öyle oldunasıl rahatladımm ...
sen bu neşeyle hiç yaşlanmazsın varyaa.askerin çok şanslı onuda yaşlandırmazsınyada adamın başının etiini yersin daha çok sacına aklar düşer
benle takılll hayatnı yaşaa gıı....ne o öyle salyaa sümük..
hayatmı geçer yoksa safakmıı biterr
senin henuz görmedim çatlaklıgınıdaha yeni asker gönderdik ondan heralde :)
el insaf de kız, daha gözümün yaşı kurumadı.. ayde mori kalkın oynayalım deseniz yine kalkar iki döktürürüm ama okadar yaniiiii
bakk topiğin yaramaz çocuğu buraya kaçmışş burayıda karışştırmışşkızz yürüü kendi çöplüğüneee
bakk topiğin yaramaz çocuğu buraya kaçmışş burayıda karışştırmışşkızz yürüü kendi çöplüğüneee
napam ablaa yaaa bizim topkdee bi cacık yaa...
azcık dedm suraya gelym kızancıkları eglendiriyim....
yoksa müslüm baba modunda taklyolarr....
kızz durr birazda biziim buraya neşe katıversinkıskandı görüyonmu
dün gece buralarda ağlayan bir ben vardım benden içeribu deli macır geldi kafamı karıştırdı askerimin arkasından ağlatmıyor bile al yaramaz çocugunu ayol ! bizim topic birazdan bağlar damara haberiniz olsun
müslüm baba yanımızda halt etmişçikitaa muz muzz dökdürün kızlarr
dün gece buralarda ağlayan bir ben vardım benden içeribu deli macır geldi kafamı karıştırdı askerimin arkasından ağlatmıyor bile al yaramaz çocugunu ayol ! bizim topic birazdan bağlar damara haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?