92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Hatunlar.. Burdur'dan telefon alan var mi bugun? Bnmkinden ses yok bugun, denetim fln diyordu firsat bulamadi sanirim.. Merak ettim..

bn knştm cnm hç boş bırkmamşlar sadece 2 dkk knşabldk bn iim aklım sende kldı telden ayrlmassn die ortm yaratıp gldm 2 dkk knşup gitmm gerek dedi herks telfnlara akn etmş snrm 15 dk ara vermşlerdi general gelmş öle bişiydi denetleme varmş sabh kısa kollularla üşümüşler S: mllet tel bklio die knşamdk tam :S ama baya yormşlar bgn onları :S

:13: arada gel bizim topigide şenlendir kızzz

gelmemm miii gııııı..... sende gel bimizim topğe....

senin henuz görmedim çatlaklıgını daha yeni asker gönderdik ondan heralde :)

askerni yeni gnderiddii yaa şuan karaları bağladı durgun taklyo..
3 5 gn snra içindeki çatlağı çıkarcak o ortyaa

ulan ben geldim topğnz canlandı hacılar....
askerlerniz safagnızı flan unuttunuz heee
aferin bylee olun ne o öyle bunalım efkarlı taklysunuzzz

ulan ben geldim topğnz canlandı hacılar....
askerlerniz safagnızı flan unuttunuz heee
aferin bylee olun ne o öyle bunalım efkarlı taklysunuzzz

sen bu neşeyle hiç yaşlanmazsın varyaa.askerin çok şanslı onuda yaşlandırmazsın yada adamın başının etiini yersin daha çok sacına aklar düşer

Son düzenleme:
bakk topiğin yaramaz çocuğu buraya kaçmışş burayıda karışştırmışş kızz yürüü kendi çöplüğüneee

bakk topiğin yaramaz çocuğu buraya kaçmışş burayıda karışştırmışş kızz yürüü kendi çöplüğüneee

napam ablaa yaaa bizim topkdee bi cacık yaa...
azcık dedm suraya gelym kızancıkları eglendiriyim....
yoksa müslüm baba modunda taklyolarr....

dün gece buralarda ağlayan bir ben vardım benden içeri bu deli macır geldi kafamı karıştırdı askerimin arkasından ağlatmıyor bile al yaramaz çocugunu ayol ! bizim topic birazdan bağlar damara haberiniz olsun

kızz durr birazda biziim buraya neşe katıversin kıskandı görüyonmu

yok kız kıskanmaz oo...kankam o bnem
berrakk kız sen bni beyene beyene bi hal oldun haaa bildrm gelp dryo....
ben varken müslüm baba takılmak yok....can bonoma modu taklcaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…