92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

ilk gün sancılarıı canım benim.hele yeri işi belli olsun ustasından sonra birde alt devreleri geldikten sonra derin nefes alırsınız her şey sırayla acı da mutlulukta :)

2.tabur 4 .bölükte benmkinin bebğim 22sinde yemn töreni kesn tarih buymuş 28 gün askerliğini dolduranı ogün ailelerle göndercekelrmiş

Canımm bundan 3 ay önce aynı senın durumdaydık bizde samimi söylüyorum sana , al işte bi baktık 100 gün dolmuş fazla değil ama öyle de böylede zaman su gibi akıp geçiyor, ama şuanki halimin 3ay önceki halimle alakası yokk .. bu sevmemek değil ondan uzaklaşmak değil, aslaaaa... sadece insan bi süre sonra alışıyo, kendini bi şekilde alıştırıyor. Emin ol sende bunu yaşıcaksın ve bir gün gelip 1gün sayıcaksın :)) işte bizde oo 1 günü saymak için burda vaktimizi sizlerle geçirerek günümüzü bitirip şfağımızı attırıyoruz... Üzülmee , ağlama , stres yapmaa olurmu sabret sadece, Allah sabredenlerle beraberdir biliyorsun .... )

ağlama kuzu ağlama(( nişanlı oldğnu okudm yazında bnde nişanlıyım sn nezmndr nişanlısın düğünün bellimi dertleşelim brz iki nişanlı ooo dha bnki gelckte iş bulck öle düğün olck((

7 yıldır birlikteyiz biz canım benim.. geçen eylülde de nişanımızı yaptık.. aynen senin dediğin gibi askerden dönücek ondan sonra işimizi kurucaz ondan sonra düğün.. ben yaz düğünü isterdim küçüklüğümden beri ama askerden dönüşü 2013 ağustos sonunu bulucak hayırlısıyla dönmek nasip etsin allahım hepimize göstersin o günleri.. ee tabi işi kurmak falan da olunca valla kafam öle karışık ki ya kış düğünü yapıcaz ya da taaa 2014 yazı beklenicek o da çok uzun bir süreç.. sen ne durumdasın peki? nezaman gitti askerin, nişan falan nezaman olmuştu sizin?

ah canım benim ne güzel bunları duymak sizden.. benim halimi anca benim çektiğimi çeken anlar dedim de geldim bu foruma iyiki de gelmişim sizlerin tesellileriyle koruyorum akıl sağlığımı bu günlerde.. hani insan dayanamaz gibi oluyor ya yine de içinde biryerlerde bir sabır madeni çıkıyor ortaya, oraya vuruyorum kazmayı bende.. dualarım hepimiz için.. allah gülsün yüzümüze.. geçsin bu zor zamanlar.. çok teşekkür ederim cevabın içinn,minnettarım..

ilk gün sancılarıı canım benim.hele yeri işi belli olsun ustasından sonra birde alt devreleri geldikten sonra derin nefes alırsınız her şey sırayla acı da mutlulukta :)

meslek seçmeleri yapılıyormuş bugün.. meslekçi seçildikten sonra usta birliği de belli oluyor mu bilgin var mı ki canım benim? yoksa acemiliğinin sonunda mı kesinleşiyor nereye gidecekleri? nefesimi tuttum bekliyorum ben... bi arasaydı hayırlısıyla.. :18:

Bak canm benım sende söylüyorsun halimizi anlayan olur diye geldiğini, bizde senın durumdayken bu düşünceyle geldik vee çağremizi birbirmizle buldukk ... üzülmek yok anlaştık mıı ? ... Gerçekten geçiyr zaman , hele ki ne zaman hızlı gçiyo zaman bliyormsun? kendmce söyliyim , yemın töreninden sonra dağıtım oluyor yaa , tmm artık diyorsun elbet biticek bu askerlik diyorsun :)) kendi kendimi avutuyorum böyleee ama güzelde oluyooo:)) Ayrıcaa çok rica ederimm , birbirimiz için varız vede birbirmiz için askerlermiz için dualarımızz....

kurban oldugum allahım o günleri de göstersin bana.. 22 haziranda yemin törenimiz dedi nişanlım, gidicem inşallah bir aksilik çıkmazsa.. çok istiyorum görmeyi askerimi yemin ederken, tecrübeli yarenler çok değişik bir duygu olduğunu söyledi.. ama dediğin gibi artık sabit yeri belli olunca insan biraz daha rahatlar, daha iyi teselli bulur diye düşünüyorum bende.. Elbet bize de doğacak güneş ...

ben gidemedımm sen git barii canımm... nede olsa nişanlısın.. Böylee düşündüğüne sevndımm , böyleee oll işteee :))) 23 Gün sonra Büyük Günn :))

ben gidemedımm sen git barii canımm... nede olsa nişanlısın.. Böylee düşündüğüne sevndımm , böyleee oll işteee :))) 23 Gün sonra Büyük Günn :))

bende yemin törenine gitmek çok istiyorum . saten 75 gn acemilik bidaha anca 1 buçuk ay sonra görürüm orya gidemesem de 2 buçuk ayy sonra off çok fazla gitmek istiyorum askerimin yanına ...

mehtap 23

gitmeden şakasını yapardı yarim mehtap gibi kızımız olacağına şafak gibi oğlumuz olsun diye.. yok öyle olmuyormuş, mehtaplarda çoook önemliymiş çook..

bende yemin törenine gitmek çok istiyorum . saten 75 gn acemilik bidaha anca 1 buçuk ay sonra görürüm orya gidemesem de 2 buçuk ayy sonra off çok fazla gitmek istiyorum askerimin yanına ...

İnşallah gitmenizi Allahım nasip etsin canm , Başkarından duyması çok güzel oluyor gidemesemde ben , anlattıklarına göreee çook güzel bi duygu gurur verici olduklarını söylüyorlar, inş sizde gidersiniz

2.tabur 4 .bölükte benmkinin bebğim 22sinde yemn töreni kesn tarih buymuş 28 gün askerliğini dolduranı ogün ailelerle göndercekelrmiş

oyy benimki cikar o zamana 30 gun olacak :) 23uydu sulus tarihi :)

zaten 21i aksami Burdurda olucaz, ertesi gun de alir geliriz insallah...

herkesin oyle olur insallah, 1 gun 1 gundur ))

ben de sizdenim... eylulde nisan yaptik, simdi hazirlik yapiyoruz o donunce dugun yapalim hemen diye... ama 2014 bekleyemicez biz sanirim, eylul-ekim yapacagiz dugunu, zaten yasimiz geciyor, bir sene daha bekleyemicem ben valla :) o da siz herseyi hazirlayin ben gelir bi damatligi giyerim dedi :))))) insallah gorucez o gunleri de..hepimizi guzel gunler bekliyor insallah..

aslinda iyi yonunu dusunmemiz lazim, askerlik bir engeldi, artik o engel kalkiyor...baslamak yolun yarisidir, her gecen gun dugune yaklasiyoruz ben de ne alsam ne yapsam evime, dugunu nerde yapsak falan diye kafami mesgul ediyorum..

cok mu pollyanna oldu ? hehe :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…