ilk gün sancılarıı canım benim.hele yeri işi belli olsun ustasından sonra birde alt devreleri geldikten sonra derin nefes alırsınız her şey sırayla acı da mutlulukta :)kızlar ben bu geceki nöbetimi ağlayarak sonlandırıyorum... çok zormuş bu askerlik.. kelimelerim tükendi,dur diyorum kendime yapma diyorum ama.. daha çook uzun bir zaman var önümüzde.. ya bişeyler değişirse, ya yeteri kadar moral veremezsem ona, evli olanlar için daha zor ama nişanlı biri olarak beklemek de ayrı zormuş.. umudunu yitirme diyorum kendime, dayan herşey güzel olucak diyorum, bak herkes bitirmiş gelmiş siz de öle olucaksınız diyorum ama sonra bir bakıyorum ki daha 447 gece daha var ayrı geçicek, daha 447 gündüz var hasretle yanacağım.. sanki o acımasızlıgın icinde kaybolucak yarim.. garip korkular var yüreğimde bu gece.. onunlayken hiç aklıma gelmeyen, ama simdi aklımdan çıkaramadığım.. kırgınım içten içe,aldılar yarimi benden diye.. kalbim paramparça..
Benimki yine aradi..
Sapkalara arma diktirmisler kizlar, sizinkiler dikis biliyor muydu :))) biz annesi ve kizkardesiyle pek gulduk bu olaya :))
Dedim ki burdur'da sevdicegi olanlarla konusuyorum, haber aliyorum ordan da dedim.. Aaa burda olan varmiymis bak o zaman soliim benim taburu fln belki ayniyizdir dedi :) biz organize oluyoruz bascaz orayi dedim)
2. Tabur 5. Boluk kizlar 2. Takim 3. Manga..
Yemin toreni henuz kesinlesmemis, tabur komutani oyle dedi ama kesin degil 22 mi 23 mu hangi gun cikacagimiz dedi.. Haberiniz olsun :)
kızlar nasılsınız.. ne durumda keyifler?
kızlar ben bu geceki nöbetimi ağlayarak sonlandırıyorum... çok zormuş bu askerlik.. kelimelerim tükendi,dur diyorum kendime yapma diyorum ama.. daha çook uzun bir zaman var önümüzde.. ya bişeyler değişirse, ya yeteri kadar moral veremezsem ona, evli olanlar için daha zor ama nişanlı biri olarak beklemek de ayrı zormuş.. umudunu yitirme diyorum kendime, dayan herşey güzel olucak diyorum, bak herkes bitirmiş gelmiş siz de öle olucaksınız diyorum ama sonra bir bakıyorum ki daha 447 gece daha var ayrı geçicek, daha 447 gündüz var hasretle yanacağım.. sanki o acımasızlıgın icinde kaybolucak yarim.. garip korkular var yüreğimde bu gece.. onunlayken hiç aklıma gelmeyen, ama simdi aklımdan çıkaramadığım.. kırgınım içten içe,aldılar yarimi benden diye.. kalbim paramparça..
ağlama kuzu ağlama(( nişanlı oldğnu okudm yazında bnde nişanlıyım sn nezmndr nişanlısın düğünün bellimi dertleşelim brz iki nişanlı ooo dha bnki gelckte iş bulck öle düğün olck ((
Canımm bundan 3 ay önce aynı senın durumdaydık bizde samimi söylüyorum sana , al işte bi baktık 100 gün dolmuş fazla değil ama öyle de böylede zaman su gibi akıp geçiyor, ama şuanki halimin 3ay önceki halimle alakası yokk .. bu sevmemek değil ondan uzaklaşmak değil, aslaaaa... sadece insan bi süre sonra alışıyo, kendini bi şekilde alıştırıyor. Emin ol sende bunu yaşıcaksın ve bir gün gelip 1gün sayıcaksın :)) işte bizde oo 1 günü saymak için burda vaktimizi sizlerle geçirerek günümüzü bitirip şfağımızı attırıyoruz... Üzülmee , ağlama , stres yapmaa olurmu sabret sadece, Allah sabredenlerle beraberdir biliyorsun ....)
ilk gün sancılarıı canım benim.hele yeri işi belli olsun ustasından sonra birde alt devreleri geldikten sonra derin nefes alırsınız her şey sırayla acı da mutlulukta :)
ah canım benim ne güzel bunları duymak sizden.. benim halimi anca benim çektiğimi çeken anlar dedim de geldim bu foruma iyiki de gelmişim sizlerin tesellileriyle koruyorum akıl sağlığımı bu günlerde.. hani insan dayanamaz gibi oluyor ya yine de içinde biryerlerde bir sabır madeni çıkıyor ortaya, oraya vuruyorum kazmayı bende.. dualarım hepimiz için.. allah gülsün yüzümüze.. geçsin bu zor zamanlar.. çok teşekkür ederim cevabın içinn,minnettarım..
(((((( neyse ben gidim
Bak canm benım sende söylüyorsun halimizi anlayan olur diye geldiğini, bizde senın durumdayken bu düşünceyle geldik vee çağremizi birbirmizle buldukk ... üzülmek yok anlaştık mıı ? ... Gerçekten geçiyr zaman , hele ki ne zaman hızlı gçiyo zaman bliyormsun? kendmce söyliyim , yemın töreninden sonra dağıtım oluyor yaa , tmm artık diyorsun elbet biticek bu askerlik diyorsun :)) kendi kendimi avutuyorum böyleee ama güzelde oluyooo:)) Ayrıcaa çok rica ederimm , birbirimiz için varız vede birbirmiz için askerlermiz için dualarımızz....
nereye nereye:))
kurban oldugum allahım o günleri de göstersin bana.. 22 haziranda yemin törenimiz dedi nişanlım, gidicem inşallah bir aksilik çıkmazsa.. çok istiyorum görmeyi askerimi yemin ederken, tecrübeli yarenler çok değişik bir duygu olduğunu söyledi.. ama dediğin gibi artık sabit yeri belli olunca insan biraz daha rahatlar, daha iyi teselli bulur diye düşünüyorum bende.. Elbet bize de doğacak güneş ...
ben gidemedımm sen git barii canımm... nede olsa nişanlısın.. Böylee düşündüğüne sevndımm , böyleee oll işteee :))) 23 Gün sonra Büyük Günn :))
:) ne bilim yazıyorum kimse bi cvp vermiyo bile kaçtır böyle oluyo bende ondan öyle yazdım.
ben gidemedımm sen git barii canımm... nede olsa nişanlısın.. Böylee düşündüğüne sevndımm , böyleee oll işteee :))) 23 Gün sonra Büyük Günn :))
bende yemin törenine gitmek çok istiyorum . saten 75 gn acemilik bidaha anca 1 buçuk ay sonra görürüm orya gidemesem de 2 buçuk ayy sonra off çok fazla gitmek istiyorum askerimin yanına ...
2.tabur 4 .bölükte benmkinin bebğim 22sinde yemn töreni kesn tarih buymuş 28 gün askerliğini dolduranı ogün ailelerle göndercekelrmiş
7 yıldır birlikteyiz biz canım benim.. geçen eylülde de nişanımızı yaptık..aynen senin dediğin gibi askerden dönücek ondan sonra işimizi kurucaz ondan sonra düğün.. ben yaz düğünü isterdim küçüklüğümden beri ama askerden dönüşü 2013 ağustos sonunu bulucak hayırlısıyla dönmek nasip etsin allahım hepimize göstersin o günleri.. ee tabi işi kurmak falan da olunca valla kafam öle karışık ki ya kış düğünü yapıcaz ya da taaa 2014 yazı beklenicek o da çok uzun bir süreç.. sen ne durumdasın peki? nezaman gitti askerin, nişan falan nezaman olmuştu sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?