ben görseydım yazardımm da görmedım , bende nereye gidioo dyrmm :)) nerdee -bakalım senın askerin cnmm ?
ısparta da askerim canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben görseydım yazardımm da görmedım , bende nereye gidioo dyrmm :)) nerdee -bakalım senın askerin cnmm ?
İnşallah gitmenizi Allahım nasip etsin canm , Başkarından duyması çok güzel oluyor gidemesemde ben , anlattıklarına göreee çook güzel bi duygu gurur verici olduklarını söylüyorlar, inş sizde gidersiniz
oyy benimki cikar o zamana 30 gun olacak :) 23uydu sulus tarihi :)
zaten 21i aksami Burdurda olucaz, ertesi gun de alir geliriz insallah...
herkesin oyle olur insallah, 1 gun 1 gundur))
Dua et cnm.. Gonlunu ferah tut, yoktur birsey.. Vakit bulamamistir simdi ilk gunler sindirmek icin cok ustlerine gidiyorlar orada..
Tez zamanda iyi haberlerini al insallah... Bosuna endiselenmisim aradi iimis diye de yaz buraya)
seni çok iyi anlıyorum aramayınca insana dünya haram oluyoinşallah arar kuzum.
Kooooonuuuussssstuuuuuuuuuuk.![]()
Bosuna endiselenmisim, iyiymis demek isterdim ama tam olarak iyi degil. Sesi kisilmisti. Astım hastası, ileri derece, dün krizi tutmuş. Revir e kaldırmışlar, 2 gun izin vermişler. Sanirim yarin gataya gidiyormuş. Düzenli tedavi olsa iyi olur. :/
Onun dısında bir problem yokmuş ama ona sevindim sadece. Cok bir şey yaptırmıyorlar dedi ama cok bunalmış şimdiden belli. Cevrendeki insanlar nasil dedim. Beğendiği biri yokmuş boş insanlar cogu dedi ona üzüldüm.
Zaman yoktu aramak icin dedi. Bugün ziyaretçi gunuymus. Arkadaşları gelecekmiş. Ankara'ya gitmesine cok sevinmiştim, arkadaşları var bildigi yer diye. Hastalıkta olmasa iyi gibi durum.
oyy gozunaydin!! :) cok sevindim sesini duyduguna.. uzuldum ama hastaligina... Gata`da cok cok iyi bakiliyorlar merak etme, toparlar orda diye umuyorum.. ciddi hastalik sonucta, ufak tefek seylerle ilgilenmeyebiliyorlar askeriyede ama astim gibi ciddi hastaliklarda islerini asla sansa birakmazlar. insallah iyi olur tedavisinin sonucu.
ordaki insanlara eli mahkum bir yerden sonra alisacak, uzulme.. baska turlu zaman gecmeyecegi icin mecbur kuracak bir bag, baslarda cok normal, maalesef herkes kafa dengi birisini hemen bulacak kadar sansli degil
iyi ne guzelmis bak, arkadaslarini da gorurse moral olur ona,
sonucta bir haber alabildin, tekrar gozunaydin :)
İnşallah. Kac senedir çekiyor, durumlar yüzünden doğru düzgün tedavi olamıyordu inşallah bu askerlik hastalıklarına yarar en azından. :)
Alısacagina eminim bulur birilerini o, kolay arkadas olur ama morali bozuk oldugundan şimdilik uğraşmıyor anladığım kadarıyla. En sevdiği arkadaşıyla aynı memlekette bir tek o var onun moralini düzeltebilecek.
Evet haber aldım ama bu 28 gun bitene kadar son haber olabilirmiş. Son kartım, ilk gun onu bunu aldirttilar bir sürü para gitti dedi. Maaş gibi 15 20 liralık bişey yatirma ihtimalleri varmış o gelirse bir daha arayabilirmis. Ay ama sesini duydum ya yetti yani bı ay bana gider bu. :)
Cok sagol, sende konuşursun inşallah yarinle bol bol. :)
İnşallah. Kac senedir çekiyor, durumlar yüzünden doğru düzgün tedavi olamıyordu inşallah bu askerlik hastalıklarına yarar en azından. :)
Alısacagina eminim bulur birilerini o, kolay arkadas olur ama morali bozuk oldugundan şimdilik uğraşmıyor anladığım kadarıyla. En sevdiği arkadaşıyla aynı memlekette bir tek o var onun moralini düzeltebilecek.
Evet haber aldım ama bu 28 gun bitene kadar son haber olabilirmiş. Son kartım, ilk gun onu bunu aldirttilar bir sürü para gitti dedi. Maaş gibi 15 20 liralık bişey yatirma ihtimalleri varmış o gelirse bir daha arayabilirmis. Ay ama sesini duydum ya yetti yani bı ay bana gider bu. :)
Aradı. :) aradığında cok sesli bı ortamdaydim. Telefonun sesi son ses açık olmasına rağmen, çaldı duymadım. Son anda duydum, kapanmıştı. Cok üzüldüm hatta ağladım. Neyse 40 dk sonra neyseki bir daha aradı. :)
ya maalesef bir de o alisveris mevzusu var.. ben dunyalari aldim sevgilime gidince orda ugrasmasin diye..ayakkabi boyasindan, dikis setlerine kadar.. :) sonra yok iceri almiyorlar yok bilmemne dendi, yarisindan cogunu birakti evde.. halbuki iceri de aliyorlarmis! yanina aldigi seyler az da olsa isini gordu.. kantinde cok ugrasmadi ama yine de o bile bi suru sey almis.. o yuzden tahmin edebiliyorum giden paralari..
insallah ayarlar da durumlari arayabilir tekrar kuzum..
Kooooonuuuussssstuuuuuuuuuuk.![]()
Bosuna endiselenmisim, iyiymis demek isterdim ama tam olarak iyi degil. Sesi kisilmisti. Astım hastası, ileri derece, dün krizi tutmuş. Revir e kaldırmışlar, 2 gun izin vermişler. Sanirim yarin gataya gidiyormuş. Düzenli tedavi olsa iyi olur. :/
Onun dısında bir problem yokmuş ama ona sevindim sadece. Cok bir şey yaptırmıyorlar dedi ama cok bunalmış şimdiden belli. Cevrendeki insanlar nasil dedim. Beğendiği biri yokmuş boş insanlar cogu dedi ona üzüldüm.
Zaman yoktu aramak icin dedi. Bugün ziyaretçi gunuymus. Arkadaşları gelecekmiş. Ankara'ya gitmesine cok sevinmiştim, arkadaşları var bildigi yer diye. Hastalıkta olmasa iyi gibi durum.
geçmiş olsun kuzum acil şifalar versin RAbbim bol bol... şanslıymış askerin tanıdıgı biyere düşmüş![]()
Âmin âmin. Oyle oldu ya. Gitmeden önce girmediği depresyon kalmadi. Son bir ay kendinide benide cok yıpratti. Her şeyi askerliğe bağlar oldu. Gidip, kafayı siyirip gelen arkadaşları, tanıdıkları var. Onları görüp bende böyle olursam diye kendinizde benide yedi bitirdi. Ama Ankara'ya gitmesi ilac gibi geldi, cok sevindik. :)
yerini öğrenemedin mi ?
Öğrendim evet, heyecandan söylemeyi unuttum. :) 1. Alay 2. Tabur 3. Bölükmüş.
her şerde bi hayır vardır..! bize askerlik kötü bişey gibi geliyo sevdigimzden ayrılıyoruz ama belkide bizim içinde onlar içinde çok iiyi olcak. önceden kırdıkları şeyler saçma gelcek kıymetimizi bilcekler... Rabbim bi kapıyı kapatır, öbür kapıyı açar... ne güzel iyi biyere düşmüş askerin.
Ahh Ahh keske bilse kiymetimiİnşallah canım inşallah. Siz konuşabildiniz mı bugün?
dün bende sordum askerime , daha belli olmamış çok kalabalık burası anca dedi. yattıgımız yerler var ama suan tam bizim degil belli olunca söylerim dedi:26: