kızlar ben aklımı yitirmek üzereyim.... şimdi aradı nişanlım, hergün biri revirlik diyo öle dövüyomuş askerleri başlarındaki.. çakılların üzerinde sürünmekten gögsüm parçalandı diyo, ses hiç yok bağırmaktan gitmiş.. banyo yasak.. ben deli olucam, gidicem izmire... napıcam bilmiyorum, elim ayağım titriyo, nefes alamıyorum resmen..
yk cnm bnmki kendini arıo ortalarda durumu baya kötü her aradğnda berbt durumda :S bn dayanayım derken o bnim ümtlerimi bitirio :S ağlayıp duruo :SS:
Canıım beniim benmkii krallr gbiym diyo 5 6 tane de arkadş bulmş yedkleri içtikleri ayrı gtmiyomş az önce aradı gene knştk gülüşüyolardı valla kurban olduğum yaa hep böyle güler inşallah rabbim esirgesiinsende hiç üzülmee atlatıcaz hepimiiiz sınfları belli olmuş galiba seninkini öğrendin mi :26:
manga başı olmuş bnmki yha bn bişiy srmya krkuom :s
manga başı ne tatlım .s
gruplara ayrıolrmş bunları o grubun sorumlusu başı öleymş bende blsem ah blsem ben delirmessem kmse delirmez yha valla aklımı yitircem sennki n güsel gülüomş bnmki kafayı yicm özldm diyip druo :S:SS:
Ankara etimesgut. 24unde gitti. Gittiği gece aradı, ben açamadım karışıklık oldu. Bir daha da aramadı. Daha ağlayamadım bile. Nasil olucak, nasil geçecek bilmiyorum..
Ankara etimesgut. 24unde gitti. Gittiği gece aradı, ben açamadım karışıklık oldu. Bir daha da aramadı. Daha ağlayamadım bile. Nasil olucak, nasil geçecek bilmiyorum..
tatlım ben çok yakınım askerine.. ankara inanılmaz kalabalık olur.. buranın yemin törenlerinde rütbeliler çok oldugu için hazırlıkları da çok yoğun oluyor.. içini ferah tutmaya çalış..
Oyle yapmaya çalışıyorum. Konuşabilirsek rahatlarım belki. Sagolun. :)
Kayra95 ve BerraSudakiKirmiziBalik, peki biliyor musunuz nasıldır etimesgut? Cok zorlarlar mı?
Bilmiyorum tatlıım ama iyidir muhtemelen :26:
hiç kimsede yoklugumu farketmemiş ya nese... nasıl geçe diyordum zman ama onun sesini hergün duydukdan sonra geçer valla buna geçecekkk... sesini duydum yaa rahatladım diyo aşkım benm :) bende rahatladım iştahım açıldı:) ... içimde çok güzel bi rahatlık var kızlar. RAbbime sıgındım hep sabır istedim onun yolundan gidince herşey düzeliyo çok şükür...inşallah arar birazdan yoksa gene üzgün moda geçecem.
Sizinki aramış, hayırlı olsun. :) bende bekliyorum gözüm telefonda. Benim sorunum ailemin haberinin olmaması. Ben zor durumda kalmayayım diye aramıyor da olabilir benimki. :/
kızlar nerdesiniz yaaa canım sıkıldııııııııııııı..aramadı 17:27 olduuu offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?