92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

nasıl anlmdm :S dayak yasak hmde izmr gibi biyerde bbunu nsl yaparlar :S çok kötü oldm resmn otrdm ağlıom kıyamam bn onlara elleri ağızları kırılsn nsl yaparlar onlra bunu onlar daha yeni ana kucağndan baba ocağından çıkıp gittiler nsl yaparlar yhaa :S:S::S

yk cnm bnmki kendini arıo ortalarda durumu baya kötü her aradğnda berbt durumda :S bn dayanayım derken o bnim ümtlerimi bitirio :S ağlayıp duruo :SS:

Canıım beniim benmkii krallr gbiym diyo 5 6 tane de arkadş bulmş yedkleri içtikleri ayrı gtmiyomş az önce aradı gene knştk gülüşüyolardı valla kurban olduğum yaa hep böyle güler inşallah rabbim esirgesiin sende hiç üzülmee atlatıcaz hepimiiiz sınfları belli olmuş galiba seninkini öğrendin mi :26:

manga başı olmuş bnmki yha bn bişiy srmya krkuom :s

Ankara etimesgut. 24unde gitti. Gittiği gece aradı, ben açamadım karışıklık oldu. Bir daha da aramadı. Daha ağlayamadım bile. Nasil olucak, nasil geçecek bilmiyorum..

Ankara etimesgut. 24unde gitti. Gittiği gece aradı, ben açamadım karışıklık oldu. Bir daha da aramadı. Daha ağlayamadım bile. Nasil olucak, nasil geçecek bilmiyorum..

tatlım ben çok yakınım askerine.. ankara inanılmaz kalabalık olur.. buranın yemin törenlerinde rütbeliler çok oldugu için hazırlıkları da çok yoğun oluyor.. içini ferah tutmaya çalış..

askerimin arkadaşıda orda tatlıım üzülme ağlamaman biraz kötü içinede atma biriyle paylaş bence ki için rahatlasın merak etme arıycak oda senii ve sesini duyduğun zaman kendine geliceksiin

tatlım ben çok yakınım askerine.. ankara inanılmaz kalabalık olur.. buranın yemin törenlerinde rütbeliler çok oldugu için hazırlıkları da çok yoğun oluyor.. içini ferah tutmaya çalış..

Oyle yapmaya çalışıyorum. Konuşabilirsek rahatlarım belki. Sagolun. :)

Kayra95 ve BerraSudakiKirmiziBalik, peki biliyor musunuz nasıldır etimesgut? Cok zorlarlar mı?

kızlar 2 gündür yazamıyorm size. internet yoktu nedense... dün 17:11 de aradı ilk çok sevindim. aramadan önce nefesim kesiliyodu sanki neden herkesinki arıyoda benki aramıyo diye üzülüyodum ama sevindirdi beni askerim sonra akşam 9 da bidaha aradı . 17:00da mola veriyolar galiba ozamn arıyo askerler kızlar. ben safak saymıyorm valla saatleri sayıyorum 17:00 olsun arıcak diye :)... canım yarim benm dün uyuyamamış aklımdan hiç çıkmıyosun seni çok özledim dedi.

hiç kimsede yoklugumu farketmemiş ya nese ... nasıl geçe diyordum zman ama onun sesini hergün duydukdan sonra geçer valla buna geçecekkk... sesini duydum yaa rahatladım diyo aşkım benm :) bende rahatladım iştahım açıldı:) ... içimde çok güzel bi rahatlık var kızlar. RAbbime sıgındım hep sabır istedim onun yolundan gidince herşey düzeliyo çok şükür...inşallah arar birazdan yoksa gene üzgün moda geçecem.

bu arada kızlar 75 gün acemiligi askerimin. ayın 22 sindede yemin töreni varmış. bi tarafım seviniyo bi tarafım üzgün. seviyorum çünkü Rabbim korusun doguya kötü biyere çıkarda usta birligi en azından 2 buçuk ayını burda ıspartada bitirir. üzülüyorum çünkü herkes 1 ay sonra görürken ben anca 2buçuk ay sonra görcem bayram da burda

Sizinki aramış, hayırlı olsun. :) bende bekliyorum gözüm telefonda. Benim sorunum ailemin haberinin olmaması. Ben zor durumda kalmayayım diye aramıyor da olabilir benimki. :/

kızlar nerdesiniz yaaa canım sıkıldııııııııııııı.. aramadı 17:27 olduuu offff

Sizinki aramış, hayırlı olsun. :) bende bekliyorum gözüm telefonda. Benim sorunum ailemin haberinin olmaması. Ben zor durumda kalmayayım diye aramıyor da olabilir benimki. :/

olabilir tatlım ondan da aramaya bilir. içini ferah tut. çok zor olur şimdi ailenin haberi olsa sana desdek verirlerdi. gittiiginden beri hiç aramadımı.?

hangi birlik canım ? orası çok büyük ve kalabalık bir yer .gttiği birliğe bağlı nasıl geçeceği içini rahat ferah tut .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…