Arar canım arar merak etme sen eninde sonunda arayacak ne de olsa. sen sadece sabret hep beraber plakalara geleceğiz kızlar göreceksiniz
ben baya şey kaçırmışım yhaa cnm benm bak bn izmirdenim izmir bornova dedn sanırım sennki tatile gelmş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arar canım arar merak etme sen eninde sonunda arayacak ne de olsa. sen sadece sabret hep beraber plakalara geleceğiz kızlar göreceksiniz
ne yaparlar ne ederler düşünmeden duramıyorum ben.. sizde de var mı aynı hissiyat.. bi de bir arkadaşımız yazmış ya ağladı benimle konuşurken diye.. o iyice içime oturdu.. ben nasıl kendimi parçalıyorsam burda o da orda böle üzgün müdür.. öyleyse bana belli de etmiyorsa kim teselli eder benim canımın parçasını diyorum.. sonra sizleri düşünüyorum, onun da yanında yarenlerini özleyenler vardır elbet diyorum.. çok karışık duygular içindeyim be kızlar.. allahım güç versin..
ne yaparlar ne ederler düşünmeden duramıyorum ben.. sizde de var mı aynı hissiyat.. bi de bir arkadaşımız yazmış ya ağladı benimle konuşurken diye.. o iyice içime oturdu.. ben nasıl kendimi parçalıyorsam burda o da orda böle üzgün müdür.. öyleyse bana belli de etmiyorsa kim teselli eder benim canımın parçasını diyorum.. sonra sizleri düşünüyorum, onun da yanında yarenlerini özleyenler vardır elbet diyorum.. çok karışık duygular içindeyim be kızlar.. allahım güç versin..
bak bu arada bu bnm adresm elfle burdan konuşuoz senlede konuşablrz istersen gokkubu_3@hot.com
ben baya şey kaçırmışım yhaa cnm benm bak bn izmirdenim izmir bornova dedn sanırım sennki tatile gelmşüzülme onun tek derdi sensindir şuan emn ol bzm burda hava çok güsel bugn yarin güneşli bi havda bugün çok kalablk oluo bzm buraya çok asker koyuolar o kalablkta garibim arıyamamştr :S üzülme berber attrcaz şafağı elifin dediği gibi olck bi bakmşz plakalr
![]()
kızlar ben aklımı yitirmek üzereyim.... şimdi aradı nişanlım, hergün biri revirlik diyo öle dövüyomuş askerleri başlarındaki.. çakılların üzerinde sürünmekten gögsüm parçalandı diyo, ses hiç yok bağırmaktan gitmiş.. banyo yasak.. ben deli olucam, gidicem izmire... napıcam bilmiyorum, elim ayağım titriyo, nefes alamıyorum resmen..![]()
sizi görünce ilk günlerin heycanını hatırladım ne kadar da çabuk geçmiş.
geçer canım geçer:) 92/3 ler gelsin sende diceksin ne çabuk geçmiş diye![]()
Merhaba kızlar,
Nasıl geçiyor günler ? Alıştınız mı bira< ?
inşallah inşallah ama gene çok şükürr b grubuna kalmadıık
Temmuzu bekleyenlere rabbim sabır versiin![]()
Merhaba kızlar,
Nasıl geçiyor günler ? Alıştınız mı bira< ?
her geçen dakika biraz daha yaklaşıyoruz sevdiğimize saniyeler bizim için geçiyor:)
maalesef henüz hiçbir alışma belirtisi yok bende.. hiç konuşamadık biz, bikere konuştuk onda da.. kötü yani işte.. ben alışamadım yokluguna..
gülnur aradımı bebğim yarin aklım gece hep sendeydi üzmedn demi kndini :S
aradıı canıım yaa hemde 2 kez :) biri ziyarete gelmiş dedi çağırdılar beni dedi komutndan izin alıp gttim dedi baktım kimse yok ben dedim acaba seninkimi gitti ziyaret niyetineekim olduğunu bilmiyoruz halaaa :18::26: