• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

insan konuşunca yarinin sesini duyunca varya okadar rahatlıyoki dünyaları verseler bukadar sevinmez kimse eminim buna..! inşallah daha aramamış olanlar ararlar ... sabırrr istiyorum RAbbimden :14: bütün gün aradı arıcak diye bekledim . beklemek çok zormuş:14:

Sülüs Tarihiniz : ( 24 Mayıs 2012 Perşembe )
Teskere Tarihiniz :
( 24 Ağustos 2013 Cumartesi )
Çıkış Tarihiniz :
Kalan Gün Bilgileri

ŞAFAK : ( 453 ) TOPLAM YAPILAN ASKERLİK GÜNÜ 4

TOPLAM YAPILACAK ASKERLİK GÜNÜ 457

kızlar böyle çıktı benim şafak panom
şafaksöyle.comdan girdim böyle çıktı

Sülüs Tarihiniz : ( 24 Mayıs 2012 Perşembe )
Teskere Tarihiniz :
Çıkış Tarihiniz :
Kalan Gün Bilgileri

ŞAFAK : ( 453 ) TOPLAM YAPILAN ASKERLİK GÜNÜ 4

TOPLAM YAPILACAK ASKERLİK GÜNÜ 457

kızlar böyle çıktı benim şafak panom
şafaksöyle.comdan girdim böyle çıktı

bende yaptım 336 çıktı da yanlış gibi geliyor bana ya

ahhh aahhhh aradı aradıı askerim aradı mutluluktan uçuyorumm sesini duydumm :)

çok şkr bgn 3 kere aradı bnm askerm sesi düzelmş gülüp duruo hep rahatm çok yernde dio alt tabur komutann sağ kolu oldm kmse karışammıo dedi asqm bnm yha çok mtlu oldm allahm aramıyanlarnkinide arar inş....

çok şkr bgn 3 kere aradı bnm askerm sesi düzelmş gülüp duruo hep rahatm çok yernde dio alt tabur komutann sağ kolu oldm kmse karışammıo dedi asqm bnm yha çok mtlu oldm allahm aramıyanlarnkinide arar inş....

Sevindim senin adına. askerimin bugun hiç sesini duyamadım :14: inşallah arar canım( amin)

bende çok mutlu oldum senin adına kendi adımada :)

Back
X