92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

arar inş. bebğim bnmki en rahat yere düştüğü halde bu saatlerde arıo oda vakt bulunca arar inş. sıkma canını dik dur

nerde asker cnm seninki? benmki ısparta en büyük askeriyelerden biri 10.000 kişilik kalabalık ve zormuş ondan belkide arayamadı offf((((

nerde asker cnm seninki? benmki ısparta en büyük askeriyelerden biri 10.000 kişilik kalabalık ve zormuş ondan belkide arayamadı offf((((

benmki burdurda bebeğim onun yeri baya eğitim yaptırıodr ve çok fazla asker oldğu için sıra gelmiodr tvk gibi 9 da yatrıolr ztn garbanları eğtmden snra telfna koşuodr hepsi snçta tek onların yareni yok demi tam ona sıra glckken belki arkdn uyuz bi ses asker koğuşa ytağa die bağırıodr oda ana avrat sayıodr ama yapck bişiyi yk :S sabret gececek bu gnlerde o kndne ble vakt zor buluodr bnmki öle dio tuvltm varkn ble telfna koşuom vkt klrsa wc koşuom dio o kdr rht olmasına rağmn bunlrı dio bide sennkini düşün be bebğim kndne eziyet etme hiçbi anlamı yok snçta kndmze eziet edince arıolrmı snki :S bnm bitane yarenm var elf (brrk) onuda dünden beri aramadı enşte onun içinde dua ede ede bi hal oldk senn içinde dua edicz m.etme arıck üzme kndni :S

ahh canım haklısında napım işte. inşallah ararsa koşa koşa gelip burya yazcam...

ahh canım haklısında napım işte. inşallah ararsa koşa koşa gelip burya yazcam...

bnde koşa koşa gelip okucm çok şükr diccem söz ama üzülme dmek istemiorm ama demk zrndaym o aptl kelmeyi avutmak denilen o anlmsz sey için sölmk zrndaym :S ben inanyrm acemlk bitnce usta birliğinde hep aradğnda ytr artk aa bi rht ver dicez D: ordan buraya yetion gittin kurtldm sanıodm dicez glcez bu gnlernde kıymetini bilelm çok güsel duyglr bunlr özlem tavan yapıo aşk denen delrtici duygu ,inadına daha çok sewio ve o gurur göz yaşlrı hasretle sürekli akıo snnda kazann aşk oluo kavuşma oluo mutlluk oluo hade umutsz olma sen asker yarenisin güç vercen askerine sende böle olursannn ohooo

ne güzel konuşuyon :) ama ben pek anlamıyom onu çok özledim çünkü .. haklısın çok haklısın hemde ... bugunler güzel günler daha çok sevgimiz çogalıyo çok dogru söylüyosun. Arasa o bana desdek verse yaaa :)

oda olur aradğnda de şmdi bn ağlcm sen bana destk ver bidakine ben sana destk vercem de

askeirmle konuştum bugüünde kimlik iiçin fotğrf falan çekmişler 10 tane şınav çektim dedi sabah yağmur yağıyodu öğlene doğru güneş açtı çok terledim bide ot yoldurdular kaşıntı tuttu dedi kurban oluruum yanıma gel pasta börek yap getir diyoo

şafak arkadaşııım buukeeet nerdesiin canıım senin askerin hangi manganın başıydı ben benimkini öğrendim bugün bölüğünü falan aynı yerdediler belkiii :18:

kızlar askerim aradı az önce sevinmem lazımken çok mutsuzum çok agırmış egitimleri ondan arayamıyorm bırakmıyolar dedi çogu zman aç kalıyoz yemek bile vermiyolar bazen dedi mahvoldum yaa bittim tükendim o yemek yiyemiyoken ben nasıl yerim Allahm bu nasıl bi acı yardım et bana askerime yardım et... hiç bi partiye oy vermicem hiç biri 5 para etmez kendilerinin ogulları gitse en güzel yerlerde yatırırlar en güzel yemekleri yedirirler. bizim askerlerimiz kimsenin umrunda degil

Canıım dur sakiin ol ve üzülme kendine gel bak o seni görmüyo ama hissediyo şu an böyle olduğunu duysa çok daha kötü olur merak etmee o senin sesini duydukça daha iyi olucak ama sen sakın yıkılma konuşurken tamam mı rabbim hepimizin bütün askerlerimizin yardımcısı olsun canım beniim sen bol bol dua et rabbimize sığın o hiçbirimizi yalnız bırakmaz

nasıl üzülmemmmm herkes günde 2_3 kere konuşurken biz bir kere oda zorla aç kalıyomuşş askerim offf((( içim parça parçaa canımmm benim hala beni düşünüyo

Canıım beniim bak seni düşünüyoo kendi ağzınla diyossuun seni düşündükçe güç buluyo zaten o nerdeydi canım senin askeriin :26:

nasıl üzülmemmmm herkes günde 2_3 kere konuşurken biz bir kere oda zorla aç kalıyomuşş askerim offf((( içim parça parçaa canımmm benim hala beni düşünüyo

Canıım beniim bak seni düşünüyoo kendi ağzınla diyossuun seni düşündükçe güç buluyo zaten o nerdeydi canım senin askeriin :26:

ıspartada.. gitmeden önce araştırmıştı kötü diyolardı ama bukadar beklemiyodum.. kızlar çok kötüyümmm biri bana yardım etsin nolurrr askerimi görmek istiyorum yanına gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…