92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Arar canım arar merak etme sen eninde sonunda arayacak ne de olsa. sen sadece sabret hep beraber plakalara geleceğiz kızlar göreceksiniz

ben baya şey kaçırmışım yhaa cnm benm bak bn izmirdenim izmir bornova dedn sanırım sennki tatile gelmş üzülme onun tek derdi sensindir şuan emn ol bzm burda hava çok güsel bugn yarin güneşli bi havda bugün çok kalablk oluo bzm buraya çok asker koyuolar o kalablkta garibim arıyamamştr :S üzülme berber attrcaz şafağı elifin dediği gibi olck bi bakmşz plakalr

ewd bebğim benden bahsedilmiş hemen cvp vereym dün askerm hep ağlamş gece bitek bnmki deil btn koğuş ağlmş onlarda bzm gibi belli etmiolar die üzgn deiller sanmayalım bebğim bnm ama sabah aradı çok şükür ii kendne gelmş bana sakn üzülme sen üzülrsen bn biterm dedi emnm sizinkilerde öledr üzülme sewgln aradğnda kocaman bağır allahm şükrrrr seni sewiiormmmm de ona oda mutlu olsn çığlık at bağır rahtla ama onu üzme dayanamz :S rabbm güç vercek hepimze bk biz elfle baya rahatladk birbrmze destek olmamz gerek tek yapmamz gerekn bu sewncmzde hüznümzde ortak raht ol bebeğim

bak bu arada bu bnm adresm elfle burdan konuşuoz senlede konuşablrz istersen gokkubu_3@hot.com

kızlar ben aklımı yitirmek üzereyim.... şimdi aradı nişanlım, hergün biri revirlik diyo öle dövüyomuş askerleri başlarındaki.. çakılların üzerinde sürünmekten gögsüm parçalandı diyo, ses hiç yok bağırmaktan gitmiş.. banyo yasak.. ben deli olucam, gidicem izmire... napıcam bilmiyorum, elim ayağım titriyo, nefes alamıyorum resmen..

Neeee !! Dayak yasak diye biliyorum ben Nasıl yaparlar yaa şikayet edicek bir yer yok mu burcu ??
Bak bu benim msnim ekle beni elif_kupeli@hotmail.com

aşkııııııııııım aradııııııııı çok şükür ya kurban olduğumun sesini duyduum allahıım sana sonsuz şükürler olsuun 48 sn konuştuuk ama olsuun o bile gülümsememe yettii fazla konuşamadıık bi daha arayacağım seni telefon sakın yanından ayırma dedi bebeğiiimm

Merhaba kızlar,
Nasıl geçiyor günler ? Alıştınız mı bira< ?

ben alıştıım sankiii ya ama sesini duyduktan sonra bide geceleri çok zor oluyoo geceleri hep ağlayark uyuya kalıyoruum resmlerini öpüyorum yaz geldi ama kazağı var bnde gece onunla uyuduum ama hiç terlemedm bişey söyliyimii ben askerimiiiiiiiiiiiii çooook özlediiiiimm

maalesef henüz hiçbir alışma belirtisi yok bende.. hiç konuşamadık biz, bikere konuştuk onda da.. kötü yani işte.. ben alışamadım yokluguna..

canııım sakın sakıın ağlayark falan konuşma bak dhaa kötü oluyolar destek olmalıyız onlara köstek değiil biliyorum çok zor ağlamamk ama tlf kapattktan snra rahatlayana kadar ağla ama konuşrken ağlama sakıın

gülnur aradımı bebğim yarin aklım gece hep sendeydi üzmedn demi kndini :S

aradıı canıım yaa hemde 2 kez :) biri ziyarete gelmiş dedi çağırdılar beni dedi komutndan izin alıp gttim dedi baktım kimse yok ben dedim acaba seninkimi gitti ziyaret niyetinee kim olduğunu bilmiyoruz halaaa :18::26:

yk cnm bnmki kendini arıo ortalarda durumu baya kötü her aradğnda berbt durumda :S bn dayanayım derken o bnim ümtlerimi bitirio :S ağlayıp duruo :SS:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…