92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Arar canım arar merak etme sen eninde sonunda arayacak ne de olsa. sen sadece sabret hep beraber plakalara geleceğiz kızlar göreceksiniz

.................

Son düzenleme:
Brrk ismin Elif değil mi.. önceki mesajların hepsini okudum da ağlaya ağlaya.. Burcu ben de memnun oldum tatlım, hayat ne gariptir ki bambaşka yerlerde aynı duyguları yaşatıyor bize.. birbirimize destek ola ola atlatıcaz bu günleri diyorum kendime şimdi.. elbet biz de görücez son zamanları öyle deil mi ?

Evet canım adım Elif. Çok memnun oldum. Yaren kardeşleriz biz :) Atlatıcaz tabi şafak olduğu yerde sayacak değil ya 1 saatimiz kaldı bak

ne yaparlar ne ederler düşünmeden duramıyorum ben.. sizde de var mı aynı hissiyat.. bi de bir arkadaşımız yazmış ya ağladı benimle konuşurken diye.. o iyice içime oturdu.. ben nasıl kendimi parçalıyorsam burda o da orda böle üzgün müdür.. öyleyse bana belli de etmiyorsa kim teselli eder benim canımın parçasını diyorum.. sonra sizleri düşünüyorum, onun da yanında yarenlerini özleyenler vardır elbet diyorum.. çok karışık duygular içindeyim be kızlar.. allahım güç versin..

Aynı hissiyat hepimizde var tatlım inan bana. Hepimizin aklı onlarda düşünmeden bir saniyemiz geçmiyor. yemek yerken bile acaba aç mı diye boğazıma diziliyor. Daha çok yeni olucak böyle şeyler. Ve biz sevgimizi bekleyerek göstereceğiz,sabrımızla göstereceğiz. Mesela Ömerim askere gittikten sonra ben onu ne kadar cok sevdiğimi farkettim daha bir aşık oldum sanki sanada oldu mu?? Her aradığında sanki ilk kez konuşuyorum gibi kalbim atıyor.. Bu bir sınav ve herkes gibi hayırlısıyla bizde aşacağız çok inançlıyım ben. Evet Büşranın olayı benimde canımı çok sıktı ama konuştuk biz iyi o Allah'a şükür

aynen elifcim.. işte dyorum ya insan nasıl hissediceğini bilemiyor... ben çanakkaleliyim aslen, orda doğmuş büyümüş biri olarak inanılmaz gurur duyuyorum.. biz şimdi burda böyle onların özlemiyle deliriyoruz ama özgürlüğümüzün vatanımızın bekçileri oldu onlar.. böyle düşününce nasıl bir aşk kaplıyor içimi tekrar tekrar anlatamam sana.. ben bir kere konuşabildim gönderdiğimden beri sevdiceğimi onda da boğazım düğümlendi, ağlamamak için tuttum kendimi, belli etmemeye çalıştım ama dediğin gibi aşk daha da bir büyüyor, hasret kamçılıyor sevgini.. bekledikçe daha yakın hissediyorsun kendini ona ama bir okadar da uzaksın.. anlaması çok zor duygular..

Tatlım ne olursa olsun neşeyle aç o telefonları,kıyamam onlara orda elleri kolları bağlı bir de akılları bizde kalmasın o stresin içinde.. Evet yaşadığım şeyin tarifi yok.. Hem gururlanıyorum hem korkuyorum hem özlüyorum hem seviyorum.. Ağlasam ağlanmıyor,gülsem gülünmüyor..

aynen o korku yok mu .. yiyip bitiren içimizi o sanırım en çok. sabır canım benim sabır.. ne diyelim ki beklemekten başka ne yapabiliriz... yemin törenlerine gidicez.. izin günlerimiz olucak.. zamanı gelicek biraz daha rahatladıklarında telefon falan sokabilirlerse en azından mesaj falan olur iletişim kurabiliriz.. şimdi en zor zamanlarımız.. onların eli kolu bağlı orda, bizimde burda bağlı tatlım.. zaman geçicek yavaş yavaş geçicek, bazen çok hızlı geçicek..

Radyoda ne çalıyor kızlar biliyor musunuz?? Ağlıcam şimdi..

Sensiz ben nefes alamam,buralarda hiç duramam
Tek başına yalnız kalamam..
Senin kokunu özlerim,hep yollarını gözlerim
Götür beni gittiğin yere..

aynen canım hele ki benimkinde boyda var komando olursun demiş komutanı,nasıl korkuyorum anlatamam Rabbim plakalara geldiğimiz günleride göstersin inşallah hepimize

inan insanın içinden deli deli şeyler yapası geliyor.. nereye gittiyse arkasından oraya taşınmak geçiyor içimden.. en azından aynı şehirde onun soluduğu havayı solurum diyorsun.. ama imkanlar ona da el vermiyor.. dua ediyorsun dua ediyorsun.. biraz daha dua ediyorsun bir bakıyorsun yaşlar akıp gidiyor gözünden farkında bile olmuyorsun bazen.. napalım canım, herkes nasıl geçirdiyse biz de geçiricez bu zamanları.. düğünlerimiz olucak.. onlar orda asker arkadaşları ediniyor, biz de burda birbirimizi buluyoruz.. düğünlerimiz de karşılıklı oynamak nasip etsin allah hepimize.. içini ferah tut.. düşünme kötü şeyler..

Amiiin inşallah. Rabbim nasip etsin gelinlik giyipte yanlarında yürümeyi. Büşrayı,kübrayı,seni düğünümde görmeyi :) Daha ne isterim.. Onların asker arkadaşları varsa bizimde yaren kardeşlerimiz var

Son 5 dakka burcuu

elifcim son 5 ay, son 5 hafta, son 5 gün, son 5 saat diceğimiz günlerimiz var önümüzde.. içinizi ferah tutun canlarım, kötüyü silin aklınızdan.. özlem çok zor, hasretlik çekmek doğum sancısı gibidir derdi annem, ara ara gelir sancısı ama geldiği zamanda canınızdan can götürür derdi şimdi şimdi anlıyorum onu.. onların diğer yarıları biziz.. biz burda ne hissedersek onlarda orda diğer yarılarının hissettiğini hissedecektir.. güçlü olmamız lazım.. sabır kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…