92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

çok kötü ağlıodu cnm çok fena oldum onu nsl sutrduğumu blmiorm resmen yutkunmaya çalışıodu mafetti beni dayanamm bn onun ağlamsına ölcek gibi hissettm kndimi bida arıcm dedi bkliorm aramsnı :S:S:S:

uff bnm askerimde ağlar kesiin belki şu an bile ağlıyoduur of kıyamam bebeğime yaa

çok kötü ağlıodu cnm çok fena oldum onu nsl sutrduğumu blmiorm resmen yutkunmaya çalışıodu mafetti beni dayanamm bn onun ağlamsına ölcek gibi hissettm kndimi bida arıcm dedi bkliorm aramsnı :S:S:S:

kıyamam ya rabbim yardım et ne olur.. Üzülme demekte çok saçma biliyorum ama elden ne gelir tatlım. İnan sen üzülünce bende üzülüyorum. Hırpalama kendini her şey düzelecek inşallah

kıyamam ya rabbim yardım et ne olur.. Üzülme demekte çok saçma biliyorum ama elden ne gelir tatlım. İnan sen üzülünce bende üzülüyorum. Hırpalama kendini her şey düzelecek inşallah

hiçbişey yapamamk ne kdr acıymış bn onun herüzüldüğünde ynndaydm şimdi ise sadece hayalindeym allahm yrdm etsn bn dayanırım bana değil ona yrdm etsn alahmm sabır sabır sabır sabır (((

hiçbişey yapamamk ne kdr acıymış bn onun herüzüldüğünde ynndaydm şimdi ise sadece hayalindeym allahm yrdm etsn bn dayanırım bana değil ona yrdm etsn alahmm sabır sabır sabır sabır (((

Allah'ım onlarada sabır versin inşallah. Onlar içinde hiç kolay değil. Bu zor bir süreç ama aşacağız beraber inan

Allah'ım onlarada sabır versin inşallah. Onlar içinde hiç kolay değil. Bu zor bir süreç ama aşacağız beraber inan

inanıyrm ama onu inandıramıyrm (( çok saol cnm yha iiki bulmuşum seni bu sitede tabi diğerlerinide adın neydi senn tanışamdk bn büşra

inanıyrm ama onu inandıramıyrm (( çok saol cnm yha iiki bulmuşum seni bu sitede tabi diğerlerinide adın neydi senn tanışamdk bn büşra

Adım elif tatlım,tekrar çok memnun oldum. İnan bende seni bulduğum tanıdığım için çok mutluyum.

söyle cnm söyle ama askerim bni niye aramadı yaa uff kafayı yiycem saat 2de teslim olduk birazdan yatışa geçicekler off

çok sıra varmş hytm bnmki nsl aradı çok şaşrdm b,ide bnmki 8 de teslm oldu sonradan gelenleride gezdrme fln ypıolr demşti sıkma cnnı emn ol iilermş tek dertleri bzm gibi ayrılık özlem hasret :S

çok sıra varmş hytm bnmki nsl aradı çok şaşrdm b,ide bnmki 8 de teslm oldu sonradan gelenleride gezdrme fln ypıolr demşti sıkma cnnı emn ol iilermş tek dertleri bzm gibi ayrılık özlem hasret :S

uyuyamam ben artıık akşam 10 sabah 5 de klkarıım pff ya çok özlediiim kokusuna kurbn olduğuuuumuu

Kızlar sevdiceğim bir daha aradııııı sesine kurban olurumm..

kızlar merhaba... benim nişanlım izmir/bornova da.. 21 mayıs sülüs tarihi.. 23 mayısta teslim oldu.. şu safak hesaplama programına göre kalan şafağımız 452 görünüyor.. biz çarşambadan beri sadece 1 kez konuşabildik, çok kalabalıkmış.. ben nefes alamaz oldum artık, telefon elimde.. zaman geçmiyor.. 7 yıldır birlikteyiz biz, 7 yıl dile kolay.. aynı şehirde, evlerimiz karşılıklı.. sizleri anlıyorum uzakta olanlar ayrı hasret çekiyor, ama benim gibi 7 yılını birlikte geçirmiş olan varsa... onun acısı çok daha ayrı.. ankaradan gönderdim ben nişanlımı, otogar inanılmaz kalabalık oluyor diye evden uğurladık.. hiç ağlamadı ama bana sarılıp o taksiye bindiğinde sanki düğümlendi bütün duyguları boğazında.. erkekler duygularını gerçekten belli edemiyor.. çok zor çok.. nasıl yaparız nasıl geçer bu aylar onların huzur veren kokuları olmadan.. sabır diyebiliyorum sadece.. sabır...

Tatlım canını sıkma hepimizin derdi sıkıntısı bir burda. 7 yıl dile kolay aşk bu kolay değil..sabret tatlım elimizden gelen başka bir şey yok. şöyle düşün bak mesela 1 buçuk saat sonra şafak atacak

aynen canlarım napalım beklemekten dua etmekten sabır çekmekten başka ne gelir ki elimizden.. anneciğim geldi benim yanıma biraz daha güçlü olurum diyordum ama insan kolu kanadı kırık kuş misali kalıyor arkalarından.. Kayracım benimkide aramadı hala.. en azından konuşabilenler var onları düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum.. hepimize güç versin allahım, dayanıcak sabır versin.. sesini bi duyabilseydim içime biraz su serpilicekti ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…