aynen bundan sonra hepimiz birbirimize destek olalım attıralım şafakları
attrcaz tabi yha şafak bizden korksn bizi günlermi korktck biz bi ömür beklerizde smdi 455 varkn neden bi ömür bekleyim demi bn en iisi 455 bekleyim
demi yaaa hiçç
SORMAA BUKET 2 GÜNCÜK TE OLSA SİZDN DHa sanslıyım darılmayın umarım sizde benım gibi yetişirsiniz hmen geçer günler bakın bi güb dha bittihem benımkı amasya da topçu sizinkiler ?
şimdide ben çok kötüyüm askerm aradı kndimi topladm gülerek açtım telefonu baktm ağlıo ben sensz yapamıcm yapamam bn burda dedi başladı ağlamaya onu nsl sustrduğumu blmiorm şimdi ben ağlıyrm hüngür hüngür :S
şimdide ben çok kötüyüm askerm aradı kndimi topladm gülerek açtım telefonu baktm ağlıo ben sensz yapamıcm yapamam bn burda dedi başladı ağlamaya onu nsl sustrduğumu blmiorm şimdi ben ağlıyrm hüngür hüngür :S
ah canım ya telefnda ağlamaları yok mu zaten
bidAHAmı aradı benmki neden aramıyoölecemmmmm
ben dayanamm onun ağlamsna yha öldüm bttm resmen :S o şimdi ağlıymz orda herksn içinde sesi çkmaz konşamaz gülemez içine atsa sıkntıdan bişy olursa allhm bu nsl bişy elim kolum bağlı kaldm allahm yrdm et sbr ver bize :S
ben dayanamm onun ağlamsna yha öldüm bttm resmen :S o şimdi ağlıymz orda herksn içinde sesi çkmaz konşamaz gülemez içine atsa sıkntıdan bişy olursa allhm bu nsl bişy elim kolum bağlı kaldm allahm yrdm et sbr ver bize :S
tatlımtelaş etmekendine sakın normal bu hepağlarlar benmkiher aradığında ağlardıı konuşamazdı ağlamaktanüzme kendini
Kızlaaaarr 1 saat önce askerimle konuştummm. Sesi çok iyi geliyordu seni çok özledimmmm dedi alo bile demeden. Allahıma çok şükür duydum sesini içimde kelebekler uçuşuyor bir yanda buruk bir hüzün.. Allahım yar ve yardımcıları olsun nasıl atacak bu şafakk
Askeriiim beni aramadı daha
Askeriiim beni aramadı daha
arar cnm çok sıra varmş ondan aramamştr :S
Bukett şimdi okudum önceki sayfayı neler olmuşş?? üzülme ne olur,içim gitti ya sanki benim aşkım ağlamış gibi.. Allahım onlarada bizlerede yardım ett ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?