92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

SORMAA BUKET 2 GÜNCÜK TE OLSA SİZDN DHa sanslıyım darılmayın umarım sizde benım gibi yetişirsiniz hmen geçer günler bakın bi güb dha bittihem benımkı amasya da topçu sizinkiler ?

SORMAA BUKET 2 GÜNCÜK TE OLSA SİZDN DHa sanslıyım darılmayın umarım sizde benım gibi yetişirsiniz hmen geçer günler bakın bi güb dha bittihem benımkı amasya da topçu sizinkiler ?

bnmki burdur ulaştrma şöför bn tam kendmi ayarlmştm susmştm alşmıştım askerm aradı bni mafetti gülerek açtğm telfnu onun ağlamasıyla kapattm allahm güç ver bize o şimdi kafayı yer ağlıyamzda herksn içinde konuşamadıda ben npcm bu durumda elm ayağm bağlı kaldm :S

ah canım ya telefnda ağlamaları yok mu zaten

bidAHAmı aradı benmki neden aramıyo ölecemmmmm

ah canım ya telefnda ağlamaları yok mu zaten

ben dayanamm onun ağlamsna yha öldüm bttm resmen :S o şimdi ağlıymz orda herksn içinde sesi çkmaz konşamaz gülemez içine atsa sıkntıdan bişy olursa allhm bu nsl bişy elim kolum bağlı kaldm allahm yrdm et sbr ver bize :S

tatlımtelaş etmekendine sakın normal bu hepağlarlar benmkiher aradığında ağlardıı konuşamazdı ağlamaktan üzme kendini

demee öylee yaa kıyamam ALLahm hepsine sabır versinn.

Kızlaaaarr 1 saat önce askerimle konuştummm. Sesi çok iyi geliyordu seni çok özledimmmm dedi alo bile demeden. Allahıma çok şükür duydum sesini içimde kelebekler uçuşuyor bir yanda buruk bir hüzün.. Allahım yar ve yardımcıları olsun nasıl atacak bu şafakk

aradğna çok sewndm cnm gözn aydn

Bukett şimdi okudum önceki sayfayı neler olmuşş?? üzülme ne olur,içim gitti ya sanki benim aşkım ağlamış gibi.. Allahım onlarada bizlerede yardım ett ne olur

Bukett şimdi okudum önceki sayfayı neler olmuşş?? üzülme ne olur,içim gitti ya sanki benim aşkım ağlamış gibi.. Allahım onlarada bizlerede yardım ett ne olur

çok kötü ağlıodu cnm çok fena oldum onu nsl sutrduğumu blmiorm resmen yutkunmaya çalışıodu mafetti beni dayanamm bn onun ağlamsına ölcek gibi hissettm kndimi bida arıcm dedi bkliorm aramsnı :S:S:S:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…