Merhaba kızlar. bizim topiğimiz çok sessiz zaten bende kaç haftadır doğru düzgün uğrayamıyorum bakıp çıkıyorum hemen.
Kayra hoşgeldin bende diyordum topiğin sahibi hiç gelmiyor diye :)
şaka maka szde baya şafak yedinz hee
Evet tatlımm yaa bugün Şafak 332!
İzinleride düştükmüü anamm 300ler bitti bilee
dur kız dha izin bile yapmasanz 300ler btmemş erken sıwama paçalarıbukdrına bile şükür dielim gözünün önüne geliomu ilk gttiği gün otoya bindirişn nasıda ağlamşm diosun dmi
310 falan kalıyor ya yavru oda bişey değil işte bitmiş oluyorr
Aynen yaa arada aklıma geliyorr ne kadar kötü olmuştum falan diye ama bak kaldı 11 aydan bile düştümm artıkkk
KızLar biz ayrıldık ve şu an çok garibim ne hissediyorum bilmiyorum çok kötüyüm sanırım.
Aynen öylee bomboşşş gelip bakıp çıkıyorum bende o yüzdenŞafağın 3 / 1 ini yedik Allaha şükür ama topik halen boş hatta bomboşşşş :)
Maşşallah size tatlım bizde Allahım iziniyle 20 gün sonra 299 dicez ama ayrıyız o ayrı bir konubnmkide izin kullanmıck allahtan mani çıkmzsa 5 gn snra 199 dicz allahın izniyle bunun içn bile çok heycanlanıormahhh ahhh hytımzın en zor sınawı bu ama bzm eşekler farkında bile diil bunun allah razı olsn snde bni bekliosn demioda beklicksn tbi dio sawaş çıkabilir onun hbri yk olan olaylardan bnm ömrümden ömür gidio burda bak kızdım şmdi erkana nese bk sznde bşi kalmadı gttide gtti die ağladğnz günleri biliorz be altınıza dewre bile gelio wway anasını
Bu topik böyle malesef tatlımabooooww topiğe bak topiğein cin bide simdi ben gelmişim top oynuyooruuzz
Yrn nişan yıldönümümüz
merhaba kızlar enim nişanlımda 1 aylık asker peki hiç akerinizle kavga ettiğiniz oluyormu
biz az önce kıskançlıklarından dolayı kavga ettik pişmanım seni tanıdığıma nişanlandığıma dedim
kapattık telefonu sonra aradı tekrar konustuk ama konusma sonunda böle sürekli sorun yasarsak aileminde benimde taammülüm yok bitiririz dedim sen nasıl bunu diyebildin bana diye kapattı telefonu valla yicem kafayı ya annesi ile konustum kızım sıkıntılı sabır et biraz herseyi ona söleme filan dedi
izmirde canım ben anlıyorum ama biz 8 yıldır birlikteyiz çocukluğu beraber geçirdik ve çocuklukta yaşanan sorunlardan dolayı şimdi tahammül sınırlarım azaldı.artık ağzımdan çıkanı duymuyorum.bilmiyorum sonumuz ne olacak bunları yaşayan bitek benmiyim ya
hyr diilsinbzde çocuklktn beri beraberz bzmde o ergenlk dönemi falan fıstık zmnları neler oldu neler yaşadk bnde bi ara öledm ama nişan yüzüklerimzi taktğmz anda eski olan herşyin üstünü kapattm kndi içimde artk yeni kvgalara bakıorm bnce snde öle yap hpsinin üstünü kapat ve nişanlılığnın tadını çıkar ilk aşklar bambaşkadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?