92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Mrb kızlarrrrr
Kusura bakmayın araya daldım ama üslerimden fikir almak istedimmm
Sevgiliniz askere giderken birlikte götürmesi için ne verdiniz? Aklımda
bişeyler var ama askere neyi kabul edip neyi etmediklerini bilmediğim
için emin olamadım:44: Yakında yıldönümümüz var hem hediye olsun
hem de yanında götürsün istiyorum, yardım edin lütfennnn

bnde nişanlımda 25 yaşındayz hç kıskançlk yapma bn diğer arklara katılmıorm öle alttan al falan yapma bnce herks askerlk yapıo oda yapck herks gbi evt dha yeni gitmş dengeler alt üst çk üstüne gitme ama bikaç aya alışıck mecbur bırak zorlklara alışsın sıkıya gelsn bidha nerde böle zorluk görck güçlensin orda ama!ama (sna burda pışpışla anlamında demiorm) eski konuları kapa hele askerde hç açma hytından çıkar hpsini bnde çk yapıodm nişanlandğmz anda nişan törenimzde bıraktm hpsini ve şuan nekdr kvga etsekte kızsamda bi ton laf sölesemde sıkıntılarımz olsada bna peri masalındaki gbi bi hyt yaşatıo eskilerden gereksz kıskançlklardan kurtulamzsan kabus olur sna bu evlilik hepsini bırak bnde öle lise ve üniv zmnı yaptığı hataları hep yükledm ona geçen sene nişanlandk anca ozmn kapatabildm o konuları bnce snde kapatmalısın artk

ikimizde 24 canım belkide bunlar aynı yasta olmaktan erkekler daha geç olgunlaşırlarmışya:)

Evet o söze bende katılıyorum erkekler daha geç olgunlaşır. Benimki her ortama ayak uyudurur hele büyüklerle daha iyi anlaşır yaşından olgun derler ama malesef ilişkide öyle değil çok kıskanç elimde değil böyleyim diyor. Benimde askere gittikten sonra pek anlatmadım kimseye bişey içimde yaşadım ondan bu kadar patladım heralde bilmiyorum ama dertleşecek biri lazım gerçekten nişanlıınla konuş ona anlat en iyi onunla çözersin tatlım.

Canım hoşgeldin aramıza şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.
Ben giderken pek bişey göndermedim tatlım iç çamaşırı havlu falan aldık.
Acemi diye pek bişey götüremez diye yanınada bişey almadı.
Ama ustada kargoyla albüm yaptım ona mektup yazdım cevşen aldım kitap aldım bide ismimizden şafak çizelgesi yolladım

Geçen ay da yıldönümümzde saat aldım polarlı hırka aldım kitap aldım bide kağıdın yanlarına resimlerimizi koydum ortasınada mektup yazdım onu gönderdim
Senin aklında ne var tatlım?

Hoşbuldum tatlım teşekkür ederimmm
Ben de acemide yanında fazla eşya götürmelerine izin vermeyeceklerini düşündüm o yüzden ufak ebatta
hediyeler düşündüm. Mesela internette üzerine resim işlenmiş asker künyesi gördüm, o olabilir (gerçi beninkinin
takılarla pek işi olmaz ama yanında taşıması kolay olur hiç olmazsa) ya da askerde kullanabileceği türde bir
saat olabilir.(kendi saati metal olduğu için kullanamaz diye düşündüm) Sonraa kendime ait bişey verebilirim diye
düşündüm ufak bir şal ya da fular olabilir. Bir de eğer yanında götürebilirse askerde olduğu süre içindeki özel günler
için birkaç mektup yazmayı düşündüm, ama tabi yanına alabilir mi emin değilim:44:

EBRU canım böyle zamanlarda insan konuşup içini dökmek isityor bende hep attım içime ama duramıyorum nevarsa atıyorum içimden eğer anlatırsan biraz rahatlatırım dinlerim seni

Son düzenleme:
EBRU canım böyle zamanlarda insan konuşup içini dökmek isityor bende hep attım içime ama duramıyorum nevarsa atıyorum içimden eğer anlatırsan biraz rahatlatırım dinlerim seni

canım çok teşekkür ederim. ben askerim ilk gittiği zamanlarda öyledim 1 ay önce patladım işte çok şükür şuan herşey yolunda herşeyi konuşuyoruz.
Eğer senin konuşmak istediğin bişey varsa anlatabilirsin zaten işte şafak panosunda sohbet ediyoruz orayada yazabilirsin herkes sana yardımcı olur. biz aynı kaderi paylaşıyoruz ve birbirimize yardımcı olucaz tabiki

Canım düşündüklerin çok güzel bende hep bişey veriiyiym diyip durdum ama hiç bişey istemedi benimki çok kıskanç olduğu için.
Benim önceden aldıığm künyem ve yüzüğümüzle gitti.
acemide hangi insanlarla karşılaşılacağı belli olmuyor tatlım foto bile götürmedi sadece vesikalığımı götürmüştü.
Sakın mektup yazma dedi okurlar falan diye. o öylece acemiliği yaptı geldi ustada alıyım dedim yok kim bilir ne insanlar var falan dedi bi bakim duruma ona göre dedi sonra gitti haberci oldu kendine ait odası oldu dolabı oldu sonra bizim bütün fotolarımızı istedi mektup yazabilirmiyim dedim yaz aşkım dedi bende ohh dedim yaz dediğine göre rahat artık sonra işte isediğimi göndermeye başladım canım

Yaa kızlarr nerelerdesiniz Allah aşkına.
Şu topiğin haline bakın kimse gelip gitmiyor.
Şafak oldu 292. Ama biz doğru düzgün birbirimizi tanımıyoruz.
Bu yüzden mi üye olduk buraya bölemi yapıcaktık..
Gelin artık konuşalım dertlerimizi paylaşalım böylee olmazzz..!

kızlar facedeki asker sayfalarından birinde gördüğüm haber Sizin de desteklerinizi bekliyorum...

KIZLAR YARENİMİZ SEHER DUYAL CEYLANIN ASKERİ Mayın ararken yüzüne mayın patlamış şuan Ankara/Gata'daymış. Ameliyat oldu gözlerini kaybetti yüzü tanınmayacak halde parçalanmış doktorlar her türlü şeye hazırlanın demiş.

Duyal'in sevdiği kız Mersin'de kız gidip görmek isityor ama bazı problemler var maddi yönden sıkıntıdalar. Eğer burada destek toplamak istersek yardımcı olabilecekler var mı ? onu gidip görebilmesi için yol parası ve bir iki günlüğüne de olsa yanında ona yetecek kadar para olması gerekiyor. Destekleyen yar ve yarenlerimiz lütfen duyarlılığınızı bekliyoruz . . .

SEHER YARENİMİZİN DUYAL'İ GÖRMESİ İÇİN YARDIM TOPLUYORUZ.
Topladığımız yardım paralarıyla ailesiyle ilgili sorunlar olduğu için Ben Seher'i Ankara'ya götüreceğim. ve orada benim akrabalarım vasıtasıyla Seher benimle kalacak. 4-5 günlüğüne de olsa Duyal'i görmesi için yardımlarınızı bekliyoruz:
----İŞ BANKASI için Hesap numarası : 1420 1313884 Merve GÜLDANE
----Ziraat bankası için Hesap numarası
: 0471 58702750 5001 Merve GÜLDANE
adına yardımlarınızı bekliyoruz. Kişisel olarak ulaşıp soru sormak isteyenler, bilgi almak isteyenler lütfen Profili eklesinler. Malesef telefon numarası veremiyorum.
Dekontların fotoğraflarını çekip sayfada yayınlayacağım. Duyal Yoğun bakımdan çıktığı gün Ankara'ya gideceğiz. 1 hafta boyunca yardım toplyacağız miktara ulaştığımız gün sizlere haber vereceğim.
DUYARLILIĞINIZI BEKLİYORUM.
-MERVE GÜLDANE-

Allahım bu topikdekiler yani bizim devreler nerdeler yahu bizim devredekılerı askerlıkden muah mı yaptılarda bızım mı haberımız yok sanırım teskere aldılar hepsi ellerini buradan çekti :)

Allahım bu topikdekiler yani bizim devreler nerdeler yahu bizim devredekılerı askerlıkden muah mı yaptılarda bızım mı haberımız yok sanırım teskere aldılar hepsi ellerini buradan çekti :)

Ohh bee aylardan sonra biri uğraya bildi topiğimizee çokk kızıyorumm çooookkk

Her defasında girip bakıyorum biri gelmişmi yazmışmı diye ama yokk kimse gelmiyorr hayırdır kızlarr noluyorr nerelerdesinzz? :44:

Hehee :) Valla ben göndermedim ama çok garip bi şekilde tanıştık :) Anlatmak isteriim. Twitterda beni takip etmeyenleri ararken bunun profilini gördüm tweet atmamıştı bir baktım ki askermiiş. Tweet attım buna aylar sonra cevap geldi 10gün izne çıkmıştı :) o 10 günde tanıştık baya bi kaynaştık iyiyiz de baya. :) Ankaradaymış. Ne oluruz bilmiyorum benimde zaten sınavlarım var hem o gelmiş olur hem benim sınavlar bitmiş olur bişeyler düşünmeye o zaman başlarız bence :) Az kaldı kızlar dayanııın

merhabalar devrecanlar( gerçekten çok sönük bir topik ben sürekli şafak kaç tezkereci güzeller topiğindeyim buraya bayadır uğramıyorum uğrayıncada sohbet yok online kimse yok girip çıkıyorum ama bundan sonra uğrayacağım sizde uğrayın sohbet edelim (

birde kızlar bir sorum var ben şimdi 92/2 yareniyim sizler şfk saymaya 460 danmı başladınız yoksa 460 danmı kafam karıştı

Mrb canım mümkün oldugunca ugrayacagım sohbet edelim :) sorunu anlayamadım ben şafak saymaya 460dan mı basladın yoksa 460dan mı demişssin. tahmın ettiğim şeyi soruyorsan eger ilk askere gittiği gün 460. Bide bunun atarsa olayı var bi günlük şafak dogan güneş oldugu için atarsa 459 deniyor. umarım sorunun cevabı budur :))

Merhaba Tatlım. Bende hep giriryorum ama kimse uğramıyor bende kendi kendime yazıp çıkıyorum.
Bundan sonra uğrayalım kızlar biraz canlandıralım artık topicimizi

Canım sanırsam 457 den düşmeye başladık. Ama şöyle söyliyim sizin silüs tarihiniz kaç ve ne kadar izin kullandınız yada hepsini kullanıcakmısınız?

Hoşgeldinn yağmurr bayadır görünmüyorsun biz yine şafak kaç teskereci güzelleri topiciğinde takılıyoruzda seni hiç göremedim.
Nasılsın nasıl gidiyor askerlik? neredeydi askerin?

vay vay vay bızım topıkde hareketlenmeler varrr ne guzel kızlar hoşgeldınız...

Esracım bızım devre 457 den basladık saymaya canım sen 460 dan basladıysan eger 3 gun düşüceksın safakdan hadı ıyısın

teşekkür ederim kızlar sorumu çok gzl cevaplamışsınız ben ne kadar iki kez 460 yazmış olsamda sizler beni anlamışsınız( askerim 21 mayısta teslim oldu kaçıncı dönemiz bilmiyorum ama bende 547 den saymaya başladım ama sonra kafam karıştı demekki dopru sayıromusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…