peki canım yaşlarınız kaç bu arada ben tam tersi nişanlandıktan sonra bukadar sorunlu oldum evet beni çok seviyor kıyamıyor ama kıskançlıkta bana zor geliyor.haa basından beri böyleydi ama sonradan gözüme batıyor.o birz tutucu yetişmiş ama benim ailem bana arkadaş gibi belki bundanda farklıyız ama napcam bilmiyorum bazen ölsem kurtulsam diyorum ya dertlerden
ikimizde 24 canım belkide bunlar aynı yasta olmaktan erkekler daha geç olgunlaşırlarmışya:)
Evet o söze bende katılıyorum erkekler daha geç olgunlaşır. Benimki her ortama ayak uyudurur hele büyüklerle daha iyi anlaşır yaşından olgun derler ama malesef ilişkide öyle değil çok kıskanç elimde değil böyleyim diyor.ah canım haklısında insan doluyor anlatacak kimsem yok ailem arkadasım oldu resmen ha bu durumdan memnunda deilim çünkü dediğin gibi biz düzeliriz ama onlar kırgın kalır içlerinde acaba kalırmı diyede korkuyorum.valla su yasımda bi ilşki yürütemedim annemde diyo ne sorunlu oldun die babamda sucun coğu sende her dakikanı sölene der durur
Mrb kızlarrrrr
Kusura bakmayın araya daldım ama üslerimden fikir almak istedimmm
Sevgiliniz askere giderken birlikte götürmesi için ne verdiniz? Aklımda
bişeyler var ama askere neyi kabul edip neyi etmediklerini bilmediğim
için emin olamadım:44: Yakında yıldönümümüz var hem hediye olsun
hem de yanında götürsün istiyorum, yardım edin lütfennnn
Evet o söze bende katılıyorum erkekler daha geç olgunlaşır. Benimki her ortama ayak uyudurur hele büyüklerle daha iyi anlaşır yaşından olgun derler ama malesef ilişkide öyle değil çok kıskanç elimde değil böyleyim diyor.Benimde askere gittikten sonra pek anlatmadım kimseye bişey içimde yaşadım ondan bu kadar patladım heralde bilmiyorum ama dertleşecek biri lazım gerçekten nişanlıınla konuş ona anlat en iyi onunla çözersin tatlım.
Canım hoşgeldin aramıza şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.
Ben giderken pek bişey göndermedim tatlım iç çamaşırı havlu falan aldık.
Acemi diye pek bişey götüremez diye yanınada bişey almadı.
Ama ustada kargoyla albüm yaptım ona mektup yazdım cevşen aldım kitap aldım bide ismimizden şafak çizelgesi yolladım
Geçen ay da yıldönümümzde saat aldım polarlı hırka aldım kitap aldım bide kağıdın yanlarına resimlerimizi koydum ortasınada mektup yazdım onu gönderdim
Senin aklında ne var tatlım?
EBRU canım böyle zamanlarda insan konuşup içini dökmek isityor bende hep attım içime ama duramıyorum nevarsa atıyorum içimden eğer anlatırsan biraz rahatlatırım dinlerim seni
Hoşbuldum tatlım teşekkür ederimmm
Ben de acemide yanında fazla eşya götürmelerine izin vermeyeceklerini düşündüm o yüzden ufak ebatta
hediyeler düşündüm. Mesela internette üzerine resim işlenmiş asker künyesi gördüm, o olabilir (gerçi beninkinin
takılarla pek işi olmaz ama yanında taşıması kolay olur hiç olmazsa) ya da askerde kullanabileceği türde bir
saat olabilir.(kendi saati metal olduğu için kullanamaz diye düşündüm) Sonraa kendime ait bişey verebilirim diye
düşündüm ufak bir şal ya da fular olabilir. Bir de eğer yanında götürebilirse askerde olduğu süre içindeki özel günler
için birkaç mektup yazmayı düşündüm, ama tabi yanına alabilir mi emin değilim:44:
Allahım bu topikdekiler yani bizim devreler nerdeler yahu bizim devredekılerı askerlıkden muah mı yaptılarda bızım mı haberımız yok sanırım teskere aldılar hepsi ellerini buradan çekti :)
merhabalar devrecanlar(gerçekten çok sönük bir topik ben sürekli şafak kaç tezkereci güzeller topiğindeyim buraya bayadır uğramıyorum uğrayıncada sohbet yok online kimse yok girip çıkıyorum ama bundan sonra uğrayacağım sizde uğrayın sohbet edelim (
birde kızlar bir sorum var ben şimdi 92/2 yareniyim sizler şfk saymaya 460 danmı başladınız yoksa 460 danmı kafam karıştı
Merhaba Tatlım. Bende hep giriryorum ama kimse uğramıyor bende kendi kendime yazıp çıkıyorum.merhabalar devrecanlar(gerçekten çok sönük bir topik ben sürekli şafak kaç tezkereci güzeller topiğindeyim buraya bayadır uğramıyorum uğrayıncada sohbet yok online kimse yok girip çıkıyorum ama bundan sonra uğrayacağım sizde uğrayın sohbet edelim (
birde kızlar bir sorum var ben şimdi 92/2 yareniyim sizler şfk saymaya 460 danmı başladınız yoksa 460 danmı kafam karıştı
Mrb canım mümkün oldugunca ugrayacagım sohbet edelim :) sorunu anlayamadım ben şafak saymaya 460dan mı basladın yoksa 460dan mı demişssin. tahmın ettiğim şeyi soruyorsan eger ilk askere gittiği gün 460. Bide bunun atarsa olayı var bi günlük şafak dogan güneş oldugu için atarsa 459 deniyor. umarım sorunun cevabı budur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?