Sabah uçağımız var, bitirdi çok şükür..
Orduevindeydi canım
CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ (MANİSA)/Ahmetli Meslek Yüksekokulu/Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı yeni okulum kızlar üniversteli oldum yha :):) istediğim bölümü tutturdum deli gibi mutluyum :):) bu arada bayramınz mübarek olsn şimdiden taşndğmz için ewde net yok giremiom ama aklım hep burda k.i.bakın dualarınızı eksk etmeyn :)
Yaa bu topik neden böylee. Nerdesiniz kızlarr..?
Biz birbirimize destek olmak için üye olmadıkmı buraya..?
Kimse günlerdir girmiyorr burayaa..
Hadi gelin konuşalımm bakın 1 senemizz kaldııı seneye bu günlerde depük gecelerimizz olucakk..
Askerlerimizz kollarımızda olucak artıkk..
Herkesii bekliyorumm gelinn konuşalım yaa.
1sene kaldı demek tam ohhh ne güzel bzmde 9ay kaldı sözde ama bna dha zor geçio artk günler gttikçe zorlaşıo dayanmk
Evet canım 1 sene kaldı seninki benimkinde daha az kalmış..
İnsanın günü gününe hiç uymuyor.. Bazen diyorsun alışıyorum galiba.
Bazen diyorsun yokluğu gittikce daha çok koyuyor..
İnsan napıcağını ne ediceğini bilemiyor..
Hele bide ona ihtiyacın olduğu zaman olmuyorr yaa insanın canın daha çok yakıyorr..
Bizimde böyle böyle geçicek günler be canım..
Allahım sağ salimm gelmelerini nasip etsin..
amin yarabbim insn sağ gelmesnden bşka dha ne ister ama işte insanz nankörüz sağ gelde bide hmn gelsin istiorz koskoca yaz geçio hç bşi anlamadm yazdn millet nişanlısıyla gtti tatillere kaç posta bz ayrı ayrı yerlerde telde bile adam gbi konuşamadn gün geçiriorz hmde canından endişe duyarak adaletmi bu
Yarenlerim benim şafağım bitti mecburi.. 11 gün önce terkedildim
Beraber uyanip ; goz kapaklarindan opmek istedigim biri var. şafak 362
Yarenlerim benim şafağım bitti mecburi.. 11 gün önce terkedildim
Beraber uyanip ; goz kapaklarindan opmek istedigim biri var. şafak 362
Ama göz kapağından öpmek ayrılıkk getirir derlerrr
ay bn onun hep gözlerinden öperim wala 6yaşından beri ayrıldğmz yk ağzını burnunu yirim bn onun kulaklarından öperim ayyyy psikoya bağladm şmdi bakkkkkkkk olsa yanımda sewerken paralıcm
6 yaşmıı neyy !
ewt ebruşum 6yaşından beri derler ya ewwelim sn ahirim sen işte öle bi aşk hikayesi bzmkiilkte o allahıma şükür sonda o olck!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?