• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

merhaba kızlar enim nişanlımda 1 aylık asker peki hiç akerinizle kavga ettiğiniz oluyormu

biz az önce kıskançlıklarından dolayı kavga ettik pişmanım seni tanıdığıma nişanlandığıma dedim

kapattık telefonu sonra aradı tekrar konustuk ama konusma sonunda böle sürekli sorun yasarsak aileminde benimde taammülüm yok bitiririz dedim sen nasıl bunu diyebildin bana diye kapattı telefonu valla yicem kafayı ya annesi ile konustum kızım sıkıntılı sabır et biraz herseyi ona söleme filan dedi
Merhaba tatlım. benimde askerim 5 aydır askerde. Baya kavga ediyorduk benimde artık 4 senenin sabrı o gitmeye yakındı taştı. askerdeykende o nasıl davranıyorsa bende öyle davrandım elimde olmadan ve ayrıldı en sonunda ama dayanamadık barıştık çok şükür. Hani orda psikolojileri bozuluyor gerçekten seninki bide yeni gitmiş. benimki acemide çok zorlandı daha kötüydü şimdi daha rahat ve yavaş yavaş alıştı. biraz sen alttan almaya çalışman lazım. çünkü onların aklı hep bizde onlar 4 duvarın arasındalar ve korkuda var içlerinde. çünkü orada bin bir türlü insan var birbirleriyle dertleşiyorlar. kiminin sevgilisi askere gittiği için ayrılıyor kimi aldatıyor askerdeyken onların zaten orda oldukları için psikolejileri bozuk bide böyle şeyler duyunca daha da korku bastırıyor onları canım. Bize düşen onların yanında olduğumuzu göstermemişz ve bu zamanlarda daha ilgili olmamız :50:

imralcım canım onu kendi haline bırak :9 böyle kırıcı sözlerde söyleme kuzum nişanlın o senin çocuk değilsinizki böyle her fırsatta birbirnizi kırasınız.yazık çocuğa çok kötü olmuştur benimki 4 yıllık askerd yani mesleği bu o kadar alışmasına rağmen genede hiç psikolojisi normal değildi ve en sonunda ayrıldı benden.üzerine gitme çok aradığında konuş güzel güzel konu kavgaya doğru ilerliyorsa konu değiştir yada kapatalım bu konuyu yoksa tartışıcaz boşuna kırılmayalım falan de işte amaan idare ediver kuzum sana sabır diliyorum üzme kendini

kızlar çok sagolun iyiki buraya yazmışım çok ilgilisiniz allah razı olsun.en yapı olarak çok takıntılı ve hassasım.8 yıl paylaştık biz gitme dedi gitmedim yapma dedi yapmadım hayatımın en güzel yerine koydum.evet oda cok değer verdi ağlamama dayanamaz kırılmama dayanamaz ve bitmek bilmeyenbir sevgi aşk var içinde bundanda eminim ama ora gitme bunu yapma tarzı cümleler olunca kopuyorum ben.annesi ile konustuk kızım gitme üstüne bu dönemde sabır et mükafatını alacaksın gidip geldiğin yerleri söyleme filan diyor.evet bende suçluyum çünkü en ufak seyde ayrılığı çözüm görüyorum,bir haftadır bu böle nasıl olcak hatamı ettim tanımakla, nampcam ne etcem diye kafamı yiyorum ve annemle babamada yansıtıyorum anlıcanız çukura girmiş gibiyim

kızlar çok sagolun iyiki buraya yazmışım çok ilgilisiniz allah razı olsun.en yapı olarak çok takıntılı ve hassasım.8 yıl paylaştık biz gitme dedi gitmedim yapma dedi yapmadım hayatımın en güzel yerine koydum.evet oda cok değer verdi ağlamama dayanamaz kırılmama dayanamaz ve bitmek bilmeyenbir sevgi aşk var içinde bundanda eminim ama ora gitme bunu yapma tarzı cümleler olunca kopuyorum ben.annesi ile konustuk kızım gitme üstüne bu dönemde sabır et mükafatını alacaksın gidip geldiğin yerleri söyleme filan diyor.evet bende suçluyum çünkü en ufak seyde ayrılığı çözüm görüyorum,bir haftadır bu böle nasıl olcak hatamı ettim tanımakla, nampcam ne etcem diye kafamı yiyorum ve annemle babamada yansıtıyorum anlıcanız çukura girmiş gibiyim
Tatlım bende böyle olmuştum arkadaşıma gittim diye kavga çıktı ve bende böyle onun şeylerini söyleyincede ayrıldı. ama kaynananın öle dememesi lazım yane ben nolursa olsun kızsada bağırsada ondan gizli biyere gitmem. ama ben keşke seni tanımasaydım böle yaparsan giderim falan da demedim hiç dememde. nolursa olsun 4 senemi geçirmişim onunla ve o benim en kıymetlim naparsa yapsın en güzel günlerimi onunla yaşamışım. ve sende 8 yılını vermişssin bu kadar çabuk kestirip atma bence ve ordayken öyle laflar söyleme canım bence özür falan dile hemen şuan onun durumunu düşenemiyorum bile. :50:

canım benim biraz abartıyosun sanki bana öyle geldi.her fırsatta ayrılık ağza alınmazki ama.8 yıl diyosun neler yaşadınız kim bilir bi sürü güzel anınız oldu.şu an extrem bi dönemdesiniz azıcık sık dişini nereye gittiğini söyleme her dakika söylemek zorunda değilsinki tanımakla niye hata edesin şmdi ortada bişe yokkii :) kuzuum kıyamam takma bu kadar konuşun doğru düzgün halledin böyle tavırla falan olmaz

kızlar gerçekten çok teşekkür ederim burada yazdığımm konularda en sıcak ve samimi yorum aldığım topik.bazen sekiz yılda sevgim mi bitti diyorum eskisi gibi deiliz o ilk heyecanlar yok gibi geliyor ve biz birbirimizin ilkiyiz yani ben hiç kötüsünü görmedim allaha sükür.cünkü kimse olmadı hayatmda ama bazen böle daralıyorum işte napayım bu arada sizler kaç yasındasınız askerleriniz nerede

kızlar gerçekten çok teşekkür ederim burada yazdığımm konularda en sıcak ve samimi yorum aldığım topik.bazen sekiz yılda sevgim mi bitti diyorum eskisi gibi deiliz o ilk heyecanlar yok gibi geliyor ve biz birbirimizin ilkiyiz yani ben hiç kötüsünü görmedim allaha sükür.cünkü kimse olmadı hayatmda ama bazen böle daralıyorum işte napayım bu arada sizler kaç yasındasınız askerleriniz nerede

kuzum olur böle arada bitemz o sevgi merak etme sen gelsin heyecanınız yerine gelir canım ben 21 olcam kasımda :) biz ayrıldık beyefendiyle bi ay oldu.sanırım şemdinlide haberim yok yani

Bencede bitmez tatlım insan bian öyle hissediyor seni gayet iyi anlıyorum ama öyle davranma ona karşı lütfen. bu zamanlarda biraz daha sabırlı olmalıyız başka çaremiz yok. hee eğer askerden geldikten sonrada öyle devam ediyorsa sevginiz bitti diye düşünüyorsanda konuşup ayrılırsınız ama şimdi ona bunu yapma. :50:
kuzum olur böle arada bitemz o sevgi merak etme sen gelsin heyecanınız yerine gelir canım ben 21 olcam kasımda :) biz ayrıldık beyefendiyle bi ay oldu.sanırım şemdinlide haberim yok yani

Nerdesinn kızz sennnn konuşamıyoruzz kaç gündür seninle bizim topiğe uğramıyorsun artık :20:

kuzum olur böle arada bitemz o sevgi merak etme sen gelsin heyecanınız yerine gelir canım ben 21 olcam kasımda :) biz ayrıldık beyefendiyle bi ay oldu.sanırım şemdinlide haberim yok yani[/QU

ne bileyim canım inşallah dediğin gibi olur nası gececek bir bucuk yıl bilmiyorum sanki hayatımdan çıkarsam hiç üzülmicem gibi gelio çünkü büyük bi taşkınlık var içimde birikmişlik var ne diyim herkesin ve benim hakkımda hayırlısı.sen neden ayrıldın canım çok üzüldüm bu arada benim adım zehra :)

Bencede bitmez tatlım insan bian öyle hissediyor seni gayet iyi anlıyorum ama öyle davranma ona karşı lütfen. bu zamanlarda biraz daha sabırlı olmalıyız başka çaremiz yok. hee eğer askerden geldikten sonrada öyle devam ediyorsa sevginiz bitti diye düşünüyorsanda konuşup ayrılırsınız ama şimdi ona bunu yapma. :50:

haklısın canım ki inşallah askerden gelincede böyle düşüncelerim olmaz insallah

Nerdesinn kızz sennnn konuşamıyoruzz kaç gündür seninle bizim topiğe uğramıyorsun artık :20:

bebeğim geliyomda sen yoksun kuzum benim dün çok kötüydüm gözlerim kapanmış bugn pc yi göremiyorum neredeyse :)
ne bileyim canım inşallah dediğin gibi olur nası gececek bir bucuk yıl bilmiyorum sanki hayatımdan çıkarsam hiç üzülmicem gibi gelio çünkü büyük bi taşkınlık var içimde birikmişlik var ne diyim herkesin ve benim hakkımda hayırlısı.sen neden ayrıldın canım çok üzüldüm bu arada benim adım zehra :)

ayy kuzum benim sen şimdi öyle hissediyosun Allah korusun bi çıkarırsan o zaman görürüm ben seni bak ben hala salya sümük dolaşıyorm :)
son günlerde hep bunu anlatıyorum topiklerde du bi yerden bulursam alıntı yapayım senin için :)

benimki uzm.öavuş 4 yıldır asker işte biraz psikkolojisi normal değil her gelmesinde milyon kere özür diler her gitmesinde ayrılır benden.en sonda işte ıraktaydı 6 ay hiç görüşmedik görüşemedik yani tel yoktu orda sonra geldi çok kötü olmuştu orda neler yaşadı bilmiyorum hiç anlatmadı 1 ay falan izin yaptı herşey çok iyiydi sonra şemdinliye gitti bi ilgisizleştş gene aramadı falan sonra facede bi kızla yazışmasını gördüm kız nerdesin demiş buda arçta falan demiş işte bende aramadım ondan sonra hiç msj falanda atmadım oda aramadı bi ay oldu iki haftada bi kere arıyo yokluyo cvp vermiyorum bende açıklama yapmasına bile izin vermedim gelmesini bekliyorum aralıkta gelecekmiş geldiğinde konuşmak isterse konuşucam yoksada yok yani
bi yerede bunu yazmışım :)
4 yıllık asker uzm.çavuş yani çok zor şartlarda yaşıyo haliyle psikolojisi pek normal değildi ama ben alışmıştım idare ediyodm her izin dönüşü benden ayrılır her izinde yeniden barışırdı neyse ki alışmıştım bu duruma.en son ıraka gitti 6 ay hiç görüşemedik ne tel ne msj ne mektup hiç bi haber yok.. sonra bu geldi çok kötü olmuştu neler yaşadı kim bilir dedik üzerine gitmedim tabi bi ay izin yaptı herşey çok güzeldi gezdik tozduk hasret giderdik sonra bi buçuk ay önce şemdinliye gitti işte beni aramamaya başladı gene tabi ama bende alışkınım.bunun facesine baktım bi ay önce bi kızla yazışmasını gördüm kız nerdesin demiş araçtayım demiş operasyona gidiyorum seni gördüm yazayım dedim demiş vee benim operasyona gittiğinden bile haberim yok..sonra ben aramadım bunu oda beni aramadı geçenlerde iki kez aradı açmadım hiç konuşmadık sorma gereği bile duymadım.öylece bitti işte

benimki uzm.öavuş 4 yıldır asker işte biraz psikkolojisi normal değil her gelmesinde milyon kere özür diler her gitmesinde ayrılır benden.en sonda işte ıraktaydı 6 ay hiç görüşmedik görüşemedik yani tel yoktu orda sonra geldi çok kötü olmuştu orda neler yaşadı bilmiyorum hiç anlatmadı 1 ay falan izin yaptı herşey çok iyiydi sonra şemdinliye gitti bi ilgisizleştş gene aramadı falan sonra facede bi kızla yazışmasını gördüm kız nerdesin demiş buda arçta falan demiş işte bende aramadım ondan sonra hiç msj falanda atmadım oda aramadı bi ay oldu iki haftada bi kere arıyo yokluyo cvp vermiyorum bende açıklama yapmasına bile izin vermedim gelmesini bekliyorum aralıkta gelecekmiş geldiğinde konuşmak isterse konuşucam yoksada yok yani
4 yıllık asker uzm.çavuş yani çok zor şartlarda yaşıyo haliyle psikolojisi pek normal değildi ama ben alışmıştım idare ediyodm her izin dönüşü benden ayrılır her izinde yeniden barışırdı neyse ki alışmıştım bu duruma.en son ıraka gitti 6 ay hiç görüşemedik ne tel ne msj ne mektup hiç bi haber yok.. sonra bu geldi çok kötü olmuştu neler yaşadı kim bilir dedik üzerine gitmedim tabi bi ay izin yaptı herşey çok güzeldi gezdik tozduk hasret giderdik sonra bi buçuk ay önce şemdinliye gitti işte beni aramamaya başladı gene tabi ama bende alışkınım.bunun facesine baktım bi ay önce bi kızla yazışmasını gördüm kız nerdesin demiş araçtayım demiş operasyona gidiyorum seni gördüm yazayım dedim demiş vee benim operasyona gittiğinden bile haberim yok..sonra ben aramadım bunu oda beni aramadı geçenlerde iki kez aradı açmadım hiç konuşmadık sorma gereği bile duymadım.öylece bitti işte

canım çok üzüldüm hem senin hem onun adına cok zor bi durum peki söz nişan gibi bişey varmıydı aranızda inşallah gelince konusurda o sorunları kapatır yeni bir sayfa açarsınız.

bu arada kayınvalidem aradı sabah konuşmuştuk aklım kaldı nasıl oldun diye .sonrada bak kızım anlayıslı olalım rica ederim oğlum efendi tek sorunu biraz kıskançlık var oda sana çok düşkün ondan diyor.gelince hayırlısı ile yapıcaz düğünü mutlu olacaksızın diyr.eğer seviyosan katlan sevmiyosan sen bilisin dedi bende tabiki seviyomda katlanıyorum dedim

haklısın canım ki inşallah askerden gelincede böyle düşüncelerim olmaz insallah
inşallah canım inşallah..

bebeğim geliyomda sen yoksun kuzum benim dün çok kötüydüm gözlerim kapanmış bugn pc yi göremiyorum neredeyse :)
Bizim topiğe gelmiyorsun başka topiklerde geziyorsun ama :20: :19:

[
ne güzel canım biz birde ayrı şehirlerdeydik 8 yıl boyunca
Ooo maşşallah canım yaa hasretlik çok zorr ya biz 4 seneden beri ilk defa birbirimizden bu kadar uzak kaldık :50:

Siz kaç yaşındasınız canım?
Oyyy kıyamam ben sana tatlım ya bekle gelsin bi bakalım bence geldiğinde herşey yoluna giricek 1 ay kendiini toparlar ve yine eski günlerinize dönersiniz inşallahh :16:

bu arada kayınvalidem aradı sabah konuşmuştuk aklım kaldı nasıl oldun diye .sonrada bak kızım anlayıslı olalım rica ederim oğlum efendi tek sorunu biraz kıskançlık var oda sana çok düşkün ondan diyor.gelince hayırlısı ile yapıcaz düğünü mutlu olacaksızın diyr.eğer seviyosan katlan sevmiyosan sen bilisin dedi bende tabiki seviyomda katlanıyorum dedim

Canım ailene ve onun ailesine herşeyi belli etme Allah korusun yarın öbürgün sorun çıkar sonra. annen baban bu çocuk seni üzüyor evlenme falan diye baskı kurarlar sonra. kayınvaldenlerde bu kız böle böle diyorsu askerdeyken falan der Allah korusun falan pek ailelere bişey yansıtmamaya çalışın bence :50:

Ooo maşşallah canım yaa hasretlik çok zorr ya biz 4 seneden beri ilk defa birbirimizden bu kadar uzak kaldık :50:

Siz kaç yaşındasınız canım?

ikimizde 24 canım belkide bunlar aynı yasta olmaktan erkekler daha geç olgunlaşırlarmışya:)

Canım ailene ve onun ailesine herşeyi belli etme Allah korusun yarın öbürgün sorun çıkar sonra. annen baban bu çocuk seni üzüyor evlenme falan diye baskı kurarlar sonra. kayınvaldenlerde bu kız böle böle diyorsu askerdeyken falan der Allah korusun falan pek ailelere bişey yansıtmamaya çalışın bence :50:

ah canım haklısında insan doluyor anlatacak kimsem yok ailem arkadasım oldu resmen ha bu durumdan memnunda deilim çünkü dediğin gibi biz düzeliriz ama onlar kırgın kalır içlerinde acaba kalırmı diyede korkuyorum.valla su yasımda bi ilşki yürütemedim annemde diyo ne sorunlu oldun die babamda sucun coğu sende her dakikanı sölene der durur

Back