Merhaba Tatlım. Bende hep giriryorum ama kimse uğramıyor bende kendi kendime yazıp çıkıyorum.
Bundan sonra uğrayalım kızlar biraz canlandıralım artık topicimizi
Canım sanırsam 457 den düşmeye başladık. Ama şöyle söyliyim sizin silüs tarihiniz kaç ve ne kadar izin kullandınız yada hepsini kullanıcakmısınız?
Hoşgeldinn yağmurr bayadır görünmüyorsun biz yine şafak kaç teskereci güzelleri topiciğinde takılıyoruzda seni hiç göremedim.
Nasılsın nasıl gidiyor askerlik? neredeydi askerin?
ee kızlarr askerlik nasıl gidiyorr askerleriniz nasıllarr aranızz nasıll
amma soru sorum heaaa
Aa hoşgeldin o zaman tatlım nickini benzettim o zamanBen yeni katıldım canım aranıza. Bu dönemde insan kendini tek gibi hissediyor sitede gezerken gördüm sizi de mutlu oldum mutlaka benim gibi gün sayan bilmedigim çok bayan vardır ama yine de tek gün saymadıgımı bilmek mutlu etti hemen atladım konuya :) askerlik zaten zor bide askerliği yaptıgı yerde eklenince daha zorlastı benim için durum. Erkek arkadaşım Hakkaride Kuzey Irak sınırında askerlik yapıyor. Çok zor bir durum gerçekten batıda da doguda da özlem aynı ama insanın içinde bu durumda özlemden çok korku oluyor. Allah bizi tüm asker bekleyenleri burnu bile kanamadan askerlerine kavuştursun.
ee kızlarr askerlik nasıl gidiyorr askerleriniz nasıllarr aranızz nasıll
amma soru sorum heaaa
canım valla askerlik zor tabiki. bulundugu yerden dolayı her gün konusma imkanımız olmuyor ama iyi olsun yeter diyorum. Aramızda ara ara bana sarsada iyi idare ediyorum susuyorum :) senin nasıl nerde yapıyor askerin görevini
Aa hoşgeldin o zaman tatlım nickini benzettim o zaman
Allah yardımcınız olsun canım. Askerlik zor dediğin gibi bir de öyle yerde yapanlar için daha da kötü zor oluyor ama Bütün Askerlirimiz Allah'a Emanet. Bozma moralini sıkma canını bir gün biticek bir gün kalacak.
Allahın iziniyle Şafak doğan güneş dediğimiz günleride görücez
Askerim Çok şükür iyi. Askerlik iyi gitmiyor aramız baya kötü öylee geçirmeye çaışıyoruz günlerimizi.
Ama çok özledim 1 aydır msnden bile yüzünü göremedim hasret kaldım
herks aynı şeyleri yaşıyor cnm benimkide ara sarıyor sataşıyoruz ama idare ediyoruz iştediyarbakırda cnm yeri çok rahat senin askerin nerde ki?
msn den mi görüşmüyorsun cnm sen şükret ben 200 gündrü yüzünü görmüyorum ne msn ne canlı (çarşımız yok ya bizim... özlem sıkıştırıyor canım sonrada sarıyon saçma saçma konulara bizde öyleydik ama bu ara iyiyiz mehtap ta yaklaşınca
benimki hakkaride maalesef çarşı vs. yok telefon 2-3 günde bir acıyo o zamanda konusamıyoruz anca msjlasabılıyoruz taş çatlasın 1 2 saat oda. sevindim yerinin rahat olmasına ama tabi askerlik askerliktir Allah sanada onada sabır versin.
Ayda 2 gün çarşımız var tatlımda geçen hafta küstük diye görüşmedik ne o msj attı ne de ben.
Biliyorum bunada şükür de işte 4 senedir hergün gördüğüm adamı 1 aydır yüzünü dair görmediğim için bir tuhaf oldum
Benimkide 3 ay önce geldi artık terhis olana kadar görmicem
amni canım benm allah herkese sabır versin, tabi sesini duymayınca çok daha zor atar şafak allah sana sabırlar versin
biz daha öncede aynı şehirlerde değildik cnm ama genede birbirimize çok bağlıyız yıldır da nişanlıyız ben biraz alışkındım hasrete inşallah hayırlısı ile bier cnm amma küslk çok oluyor askerlikte
ya ben unutmusum bu topiği valla şimdi aklıma geldi bi uğrayayım kim var kim yok diye (eflatun... sen iboebrumusun canım
Vay bee bızım topık ama malesef terkedilmiş kendısı
Buraya ilk yazdığım zamanı ilk girdiğim zamanı hatırlıyorummm ne kadar da çaresiz ne kadar mutsuzdumm o günler hiç bitmeyecek sanıyodum nişanlım yanımda olmadan 2 tane yaz 1 tane de koskoca kış mevsimi gecırecektımm Allahıma cokk sukurler olsun bitirdikk 1 yazı bitirdik ardından da o gözümüzde buyuyen koskoca kış mesimini bitidik şimdi de yazın ortalarına doğru ilerliyoruz ... Bu gece Allah nasip ederse plakalardayız İNŞALLAH ALLAHIMM kalan günlerımızı de acı vermeden hıssettırmeden gecırmemıze yardımcı ol İnşallahhh
ben geldim kızlar bayadır yoktumm okul dönemim mafetti beni simdide yeni bi işe başladım çok şükür şafağımız 18 izin kullanmadan bitiriyoruz şubatta nişanımızı takıyoruz allahın izniyle topikçikte kimsecikler kalmamş nolmuş bu yarenlerimize .sss
Buket hoşgeldin valla topiğe hiç uğramadın şafağıı yemişsinn
Çok az kalmış maşşallah hiç izin kullanmamışsınız ne güzel dayanabilmişsiniz.
Nişanada çok az kalmış maşşallah Allah tamamını erdirsin ne güzel haberlerle geldin..
hoşbuldummm :)::) ewd canım dayandık ama nasıl dayandık bide bana sor depresyona girdm girdm çıktmmm :)::) az kaldı az şu topiğe ilk geldğim gün berbt durumdaydm çıkar yol arıodm üst dewrelere özenip biyandanda sinir oluyodum hepimiz öleydik tabi :) şimdi onlar belkide ewlendi bizde sıramızı savcaz inş. :) ama topiğin haline üzüldm kmse yok :S sizin safklar kaç :) ewd nişanımıza az kaldı allah izin verrse şubatta nişan ağustos eylül arası düğn :)
Evet öyle arada herkese oluyorr tatlımm ama çok şükür geçti gittii
Bende üzülüyorum sinir oluyorum ama herkes bıraktı zaten 3 kişi şafak panosunda takılıyoruz çünkü bütün asker yarenleri orda onlarla muhabbet ediyoruz ve çok güzel arkadaşlıklarda kurduk yane biz böyle hergün girip dertleştiğimiz için biz daha çabuk atlattık sende keşke gelip girseydin tatlım.
Benim şafak 28
Allahım mutlu mesut etsin sizi
Kaç yaşındydın tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?