• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Özledim teninin kokusunu özledim,

Özledim sımsıcak nefesini özledim,

Özledim sohbetini o sesini özledim,

Gelmedin gözbebeğim can yoldaşım

GELMEDİN!
:14: :14:

ŞAFAK:359!

slm kızlar..şafaklar düşüyor düşmesine de insanı nasl yıpratıyor..tam alışmıştım bu düzene..her aksam haberleşiorduk da..hiç hbrsiz bırakmıodu beni..aşkımız aynı tadnda gidıodu..hatta taaaaa oradan çiçekler göndermiş bana askım...bu kdr düşünceli ve aşıkken..şimdi üç gündür hiç aramadı..3 gün önce tartstık biraz..kızdı bana..ama küsme huyu var ve nasl lanet bi huy anlatamam...dayanamıorum artk..bıktım yaa bu huyundan..ben bu psikolojyle barssak bile nasl beklicem artk onu??nişanlıyız biz bi de..gitmeden de vardı bu huyu..bişey için tartstık mı hmn içine kapanıp küserek benden intikam alıo sanki..snr ben adım atıp barışıoruz..ondan snr inadı kırılınca da hmn eskisi gbi kendi oluverıo..ona göre asla tartsmıcaz..anlatamadm tadı tuzu oldugunu kavganın arada sırada..üstelk bunn dısında hiçbi problemimz de yok..ztn kavga sebepleri aptalca seyler her zmn..işte böle bnm sucm yokken yok yere beni üzersen tabi küserim..ben hatalysam özür dilerim ama sen yok yere bana bunları yasatıosan asla adım atmam tavrnda..bazen hiiiç oralı olmuorum ozmn o adım atıo tabi..ama yine ben sucluyum..günlerdr aramadan nsl duruomusum, nelr yasatıomuşm çok acı cektrıomuşum ona fln..normalde cok uysal ve sevecen anlayşlı ama bi tartsma azcık uzasa inanlmaz inada bürünüo..bende konusalm tartısıp halledelm istıorum..en sonki olayda haberci olacagını söledi..komutanla arası iyiymiş fln..bende panikledm ya dısarı cıkartrlarsa seni fln dedim..doğuda cnkü..sakın olma işte beni dinle onlara bişe olmaz seni gönderirlerse ya fln filan dedim..o da sinrlendi..işte beni gerıosun burda faln diye..sakn aileme fln da söleyp germe onlları da dedi..haberci çıkmıo biyere herseyi büyütuosun dedi..snr da nöbeti vardı ztn, nbte gidicem bb cnm die tripli msj atmış..ben de bi an sinrlendim kestrip attı sinrlendi die..trip atayım dedim işte..hani çok özluodun beni dedim..çok sevıosun ya güya hmn trip atıosun tersliosun dedim..bundan snr sakn bana özledim fln da deme dedm..o da sen bilrsin hoscakal die msj attı..bende brz dayadm döşedim ya bu huyun hiç degişmedi aynısın fln dedim..onun için endişelendiğimi söledim fln..o gün onun babası kalp krizi gecrmişti..ama atlatmıştı, ben biliodum ama ona sölemedik tabi..ertesi gün abisi bana sen söle dedi..sık görüsüosunuz bizi aramıo fln dedi..ben ulaştım oarayı aradm..brz rahtszlanmştı dedim önmli diil fln dedim..o da dün mü oldu bunlar dedi..yani sen biliodun bide tartsma cıkarttn die beni sucladı..bende bak ben senn gbi inat yapmıorum kırgn olsam da destk olmak için aradım dedim..o da laf sokmk için mi destk olmk içinmi aradn dedi..snr o günden beri beni hiç aramadı..ben anlayslı degilmişim fln..bende koyverdim..bilmıorum böle anlatınca ona hak verdim gbi aslında ama bende istıorumki bu kdr abartmasın..arasın sorsun fln..ayrılmşz gbi kabuguna cekılıo normlde okdr ilgili olan kişi böle davrannca bende uyuz oluorum..bilmıorum üstüne gtmek istemıorum..ama askerde mrk da edıorum..napsam ki :26::26::26::26::26:

slm kızlar..şafaklar düşüyor düşmesine de insanı nasl yıpratıyor..tam alışmıştım bu düzene..her aksam haberleşiorduk da..hiç hbrsiz bırakmıodu beni..aşkımız aynı tadnda gidıodu..hatta taaaaa oradan çiçekler göndermiş bana askım...bu kdr düşünceli ve aşıkken..şimdi üç gündür hiç aramadı..3 gün önce tartstık biraz..kızdı bana..ama küsme huyu var ve nasl lanet bi huy anlatamam...dayanamıorum artk..bıktım yaa bu huyundan..ben bu psikolojyle barssak bile nasl beklicem artk onu??nişanlıyız biz bi de..gitmeden de vardı bu huyu..bişey için tartstık mı hmn içine kapanıp küserek benden intikam alıo sanki..snr ben adım atıp barışıoruz..ondan snr inadı kırılınca da hmn eskisi gbi kendi oluverıo..ona göre asla tartsmıcaz..anlatamadm tadı tuzu oldugunu kavganın arada sırada..üstelk bunn dısında hiçbi problemimz de yok..ztn kavga sebepleri aptalca seyler her zmn..işte böle bnm sucm yokken yok yere beni üzersen tabi küserim..ben hatalysam özür dilerim ama sen yok yere bana bunları yasatıosan asla adım atmam tavrnda..bazen hiiiç oralı olmuorum ozmn o adım atıo tabi..ama yine ben sucluyum..günlerdr aramadan nsl duruomusum, nelr yasatıomuşm çok acı cektrıomuşum ona fln..normalde cok uysal ve sevecen anlayşlı ama bi tartsma azcık uzasa inanlmaz inada bürünüo..bende konusalm tartısıp halledelm istıorum..en sonki olayda haberci olacagını söledi..komutanla arası iyiymiş fln..bende panikledm ya dısarı cıkartrlarsa seni fln dedim..doğuda cnkü..sakın olma işte beni dinle onlara bişe olmaz seni gönderirlerse ya fln filan dedim..o da sinrlendi..işte beni gerıosun burda faln diye..sakn aileme fln da söleyp germe onlları da dedi..haberci çıkmıo biyere herseyi büyütuosun dedi..snr da nöbeti vardı ztn, nbte gidicem bb cnm die tripli msj atmış..ben de bi an sinrlendim kestrip attı sinrlendi die..trip atayım dedim işte..hani çok özluodun beni dedim..çok sevıosun ya güya hmn trip atıosun tersliosun dedim..bundan snr sakn bana özledim fln da deme dedm..o da sen bilrsin hoscakal die msj attı..bende brz dayadm döşedim ya bu huyun hiç degişmedi aynısın fln dedim..onun için endişelendiğimi söledim fln..o gün onun babası kalp krizi gecrmişti..ama atlatmıştı, ben biliodum ama ona sölemedik tabi..ertesi gün abisi bana sen söle dedi..sık görüsüosunuz bizi aramıo fln dedi..ben ulaştım oarayı aradm..brz rahtszlanmştı dedim önmli diil fln dedim..o da dün mü oldu bunlar dedi..yani sen biliodun bide tartsma cıkarttn die beni sucladı..bende bak ben senn gbi inat yapmıorum kırgn olsam da destk olmak için aradım dedim..o da laf sokmk için mi destk olmk içinmi aradn dedi..snr o günden beri beni hiç aramadı..ben anlayslı degilmişim fln..bende koyverdim..bilmıorum böle anlatınca ona hak verdim gbi aslında ama bende istıorumki bu kdr abartmasın..arasın sorsun fln..ayrılmşz gbi kabuguna cekılıo normlde okdr ilgili olan kişi böle davrannca bende uyuz oluorum..bilmıorum üstüne gtmek istemıorum..ama askerde mrk da edıorum..napsam ki :26::26::26::26::26:

ahh cnm yaa onun huyu için bişey diemıceım tabııkı ıı bı huy deil ama sen onu bu huyuyla kabullenmek zorundasın, huylu huyundan vazgecmez.. Aslında istedıı kotu bı huy da deil tartısıp etmeyelım ıstıo ne guzel, arasıra tabıkı olacak ama aşırıya kaçılmadıkca onunda sanırım bu huyu kendını gostermes... Ama ne olursa olsun, onun bole bir huyu olmasa da askerde olduu için hep sen alttan almak zorundasın, ona destek olmalısın, bak yazmıssın benı gerııosun germe demiş, sen ister istemez onun için endişelenıosun tedırgın oluosun tabıkı ama bunları ilk konusurken de yumusak bir dille onu germeden konusmalısın... Sana da bizim gibi çok iş düşüoo, biras daha zaman gecsın, özlemın bıras daha artsın o zaman benı daha da ii anlarsın die düşünüorum... Çünkü oyle anlar oluo ki yanımda olsun, nefes aldığını bileyim isterse hiç konusmasın dıorus...
O "nefes aldığını bileyim yeter" cümlesi aslında çok şey ifade edioo...

Dediğim gibi sen alttan al, elinden geldiğince sakin konuş ve onu üzmemeye çalış... Onun aramaısnı bekleme, sen haklı bile olsan sen arayıp alttan alan konuşmalar yap...
Yoksa bu askerlık hiç bitmez, o şafağın düştüğü hergün sizi daha da çok yıpratır :ssz:

mrh ozozcum gzde bn 92/1im bn bnmkindede wrdı şu küsme huyu ayyyy anlıorm bn sni nası bşidir o bnde senn gbi deli oluodm 25 yaşındayım ama 45 olmş kdr yordu o huyu bni ama allahtan btti şmdi bi tartışma oldumu hmn kndi açıo konuyu tartışırdk ağzını bıçak açmzdı neler yapardm kndimi yırtardm konuşmzdı tehtit ederdm konuşmzdı güzelce anlatırdm konuşmzdı cilwe yapardm konuşmzdı bnde küserdm konuşmzdı o teli yüzüme kapatırdı bn arardm ama bu çk uzun yıllar böle sürdü snra artk bigün çk pis cinnet geçirdm ne bulduysam kafasına attm ewde yırttm kndiimi(snde bigün bu hale gelcksn emin ol diorm ya bn yaşadm senn yaşadğnı çk ii biliorm) o oldu bnmkinin küsmesi snra bn öle küstümmü ne aradım ne konuşmk içn uğraştm hççç üstüne düşmedm baktı 1 aramıorm 2 aramıorm o aramadğı sürece günlerce konuşmuorz aradğnda açmıorm 3.de hmn huyu değiştirdi ama sn şuan üzgünümki dayanmk zorundasın böle bnm gbi taktik yapamzsn biliorm nası tüketio insnı ama dayan brz dha gelince yaparsn istedğni istedğn gbi burnundan getirirsn

evet cok sinir bozucu oluo..aman baska kusuru olmasın da bnmkinin kusuru da bu olsun bitek diorum ama o küs kalınan bikaç gün insanı deli edıo..eskiden cok yıpratrdı ama zamnala öğrendim onun taktgni tekmıorum eskisi kdr..ama cok sevdiğinden ben onu kırınca asırı abartıp bana küsüo, öle diyo kendisi de..elimde deil dıo..ama geldgnde umarım senn gbi cinnet gecrmeme gerek kalmadan asarız bu nu da ;))) bu arada ailesini aramştm bgn ben,sizi aradımı diye..biz konstuktan snr ailesini aramış..onlar da sölemişler bnm onu sordugumu..aradı konustuk..ama cok asabi gergin..bunalımdayım dedi..ben ne sölesem okdr tersnden alıo ki..anladım ki askerdeyken alttan almk gerek hakikaten..çnkü su an bnm duygularımı iyi şeklde anlıyacak psikolojisi kalmamış gerckten..ama uzun konusunca yumuşadı ;)) aksm arıcak inşallh :) saolun kızlar yaa rhtlıo insan dertleşince.. bu arada sizn bu sorunu aşmanıza sevndm cnm ya ;) inşallh bizde bidaha yasamayız ...

kızlar bugün elazığ ktmyle doğu birliklerine askeri olan varmıydı burada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bugünkü saldırıda umarım sevdiği olan yoktur...bnm nişanlm gecen gitti o yoldan!!!!!!!!!!!!!!!!!lanet olsun ya!!!!!!!!!!!!!!!gidip haykıralım genelkurmayın önünde ankarada toplanalım!!!!!neyi beklıoruz sevdiklerimizi canlarımızı kaybetmeyi mi!!!!!!!!!!!!!YOK MU BENİMLE GİDİP SEVDİĞİNİN CANINA SAHİP ÇIKACAK YÜREKLİ ASKER YARLARI?????????????????????????TOPLANALIM KIZLAR!!!!BEN ONSUZ HAYT DÜŞÜNEMEM!!!BURDAN YOKSA BİLE KİMBİLİR KİMLERİN SEVDİKLERİ GİTTİ GENE BUGÜN!!!DOĞUDA KTMLERE GÜVENLİKSİZ RESMEN ÖLÜME GÖNDERİLİORLAR!!!SAHİP ÇIKALIM SEVGİLİLERİMİZE!!!ONLAR İÇİN SESİMİZİ DUYURALIM!!!!!!!!!!!!!GELİN BİRLEŞELİM BURADAN...YOK MU KİMSE!!!GÖSTERİN SEVGİNİZİ!!!SIRA BİZE GELMEDEN!!!!!!

kızlaaar topiğin sahibi benim ama pc'm olmadığı için giremiyorduum kusura bakmayın..askerim bana doğum günümde sürpriz yapıp almış allah razı olsun sevdiğimden rızkını daim eylesin..Ve canımda çok sıkkın bu aralar devrecilik gibi pis bir illet var başımızda askerim çok kötü artık onun sesnin kötü gelmesine moralinin bozuk olmasına dayanamıyorumm rabbim bütün askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun..askerlerimizi bizim başımızdan eksik etmesn..sağ sağlim kavuşmamızı nasip etsin inşallahh..:14::14::14:

Şafak 338..:72:

canım ağırlıklı olarak şafak kaç topiğindeyız arada buraya bakıyorum bende ama malesef gelen gıden yok bızım topık de

Maleseef ya bir olamadık bi türlü :( benim pc olmadığı için giremiyordum zaten şimdi artık var çok şükür topiğimle ilgilenebileceğim inşallah :72:

ŞAfaaaak 334..:72:

$388079_209854072475728_694359733_n.webp

Merhaba kızlar. bizim topiğimiz çok sessiz zaten bende kaç haftadır doğru düzgün uğrayamıyorum bakıp çıkıyorum hemen.
Kayra hoşgeldin bende diyordum topiğin sahibi hiç gelmiyor diye :)

kafayı yememe az kaldı ya :14::14::14::14:

ndn okdr sıktn kndini cnm tehlikeli bi yerdemi askerin yeme kafayı 10ayın kalmş en zor dönemi atlatmşsn alışma dönemini şmdi brz dha rht olman gerekir bna en kolay 4 5 6. aylar kolay geldi 6ay btti 7ay oldu bzmde dolu dolu artk bu ay çk sıkmaya başladı gttikçe dha çk sıkıntı yapck sıkmaya başlıck :ssz:

Back