92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

kız ben malımı biliom ondan öle dedm o dayanmz aramadn aha aradı düzgn dzgn konuştu özr diledi haklısın sen hkkını hll et senn halini unutup şımarklık yptm dedi bnmki biraz bağırınca hatasnı anlıo öle bi cinsle birlkteim bn sewiom ama öküzü :)

hay allah razı olsn neslim konş konş enişteyi vuracam en sonnda hep böle üzüo yarenimi :S acemlktede olmştu o zmnda biz aramştk arasnda rhtlasn oh :)

Sana kalmadan ben vuracağım yarenim en sonunda. Acemilikte aradım diye kızdı bana arama buraları falan demişti. Fazla mı totosunu kaldırıyoruz acaba bu şekilde?? Ama yinede akşam 5'e kadar bekleyeceğim aramazsa 5'ten sonra ben arayacağım duramam yarına kadar dert küpü oldum

onun totosuna bişey derdmde nese bunlr iice düşüncesiz şımark oldulr biz aman o orda sıkılıo kötü durudmda alttan alalım dedkçe tepmze bindler ara kndni rhtltmk için ara onun için değil

onun totosuna bişey derdmde nese bunlr iice düşüncesiz şımark oldulr biz aman o orda sıkılıo kötü durudmda alttan alalım dedkçe tepmze bindler ara kndni rhtltmk için ara onun için değil

Aynen öyle bitanem biz burda ince eleyip sık dokudukça onlar salıyor resmen ya

olmasa gönderemem demi beni kızdırma aramzda bunun lafı olcksa söle hiç muattap olmayalım :) atıom 5 tl kardeş payı yapcz :)

Benle ilişkiyi kesicen yani aramızda lafı olmaz tabi bitanem ya ondan demedim kızma ödeşiriz sonra o zaman. Bu arada biliyorsun dimi bitanesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…