hiç bi farkım yok tatlm
çok daraldım artık((
9 gün snra gelecek ama gecmıo sanki =(
hiç bi farkım yok tatlm
çok daraldım artık((
9 gün snra gelecek ama gecmıo sanki =(
Hayırlısı olsun canım hiç değilse merkezde. bende Diyabakırlıyım bu arada memleketime düşmüş.
Askerimde siverekte diyarbakıra 1 saat onunda diyarbakıra gitme ihtimali var hala.
Hayırlısı olsun diyelim tatlım.
teşekkür ederim canımTam konuşamadık ama , Ankara Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayına seçilmişti , kesin değil diyodu , orası olmuş sanırım..
bide şaka yaptı uzak biyer söyledi , elim ayağım boşaldı.. :18: diycek bişey de bulamadım , hayırlısı olsun dedim.. Manisadan dönüş için uçak bileti bakarmısın dedi , bide Ankara ya bak bakalım 2. yolculuk Ankara demezmihaliyle başladım ağlamaya
Benim askerimde Bilecik/Söğütten diyarbakır Silvana düştü canımm biliyorsun. Rabbim utandırmasın hayırlı olsun inşallah.
acemi birliğini manisada yaptı öylemi vallaha iyi şanslıymıski ankara ya düşmüş hayırlısı olsun
evet canım , manisa merkezden , ankaraya çıktı.. senin askerinde diyarbakıra çıkmış , hayırlısı olsun hepimiz için..
hayy allhım anlatmadan duramayacağım ya vallahi ben artık ayrılcam bu çocuktan ya gerçekten yapamıcam böyle bencillik görmedim ya facesine girdm bi baktım zamn tüneline geçmiş yemin ederim ben yapmadım ya aradı napıosun dedi bende facen zaman tünelne girmş onu düzeltmeye çalışıyorum dedm bna aferım nasl becerdın dedi ya sankı bn yaptm tmm olan olmş dedi bi de utanmadan nasıl üzldm anlatamam snra şakaya vurdu iyice cıvıttı aptal gülmeler flan anlayamıyorum ya zaten çocuk ruhlu diyemezsiniz 20 yaşında yolda yürürken insanlardan peçete isteyip yolun ortalarında sümkürmeler çocuklara sataşmalar yolda su savaşı yapmalar maçlarda deli gibi bağırmalar tam azcık düzeldi diyorum yine hop başa sarıo bu çocuğun olgnlaşacağı flan yok ya kızlar ben dha 18 değilim ama odan çok daha olgnum ben napacağm yaaa resmen dalga geçio bide özr dilerim oruç başıma vurdu die mesaj atıo
hemen ayrılık düşünme bebğim biraZ süründür ağırdan sat kndni önmsemiomş gibi yap bakalım napck erkkler hep öle sen istersen 15 ol o 25 olsn bazn sen ondan daha olgnsundur hpmzde var ölesi bak bnmkine hergn ağlıodu en snnda ptladm bgn gülückler saçıo teli kapatasım gelmio :)
off büşram bende senınkı gbi olsn istiyorum malesef laylaylom havasında ya bi türlü adam olamadı olgnlaşcğı yerde nler yapıo yaa zaman tüneline bile bnm soktğmu dşünüo başlıcam facesne de başlıcam herbr şeyine ne bu anasını ssatayım ya 20 kere aradı açmadım ama rahatladım
oo seninkide diyarbakır canım sicerek kasabası mı oluyor diyarbakırın, nasıl askerin rahatmı
şafak 389 hadi bakalım 380ler seni de yiyelim
Şafak 376
Mehtap sanırım 6
:119::119::119::119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?