92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

kızlar askerim akşam aradı belli oldu usta birliğimiz, DİYARBAKIR İL JANDARMAYA düşmüş hakkımızda jayırlısı olsun diye dua ettik demekki hayırlısı buymuş

kızlar askerim akşam aradı belli oldu usta birliğimiz, DİYARBAKIR İL JANDARMAYA düşmüş hakkımızda jayırlısı olsun diye dua ettik demekki hayırlısı buymuş

Hayırlısı olsun canım hiç değilse merkezde. bende Diyabakırlıyım bu arada memleketime düşmüş.
Askerimde siverekte diyarbakıra 1 saat onunda diyarbakıra gitme ihtimali var hala.
Hayırlısı olsun diyelim tatlım.

kızlar sevdiceğimin usta birliği belli oldu...
...........ANKARA.............
salı günüde dağıtıma geliyo Allahın izniyle , offf kocaman bi yük kalktı resmen üzerimden...​

kızlar sevdiceğimin usta birliği belli oldu...
...........ANKARA.............
salı günüde dağıtıma geliyo Allahın izniyle , offf kocaman bi yük kalktı resmen üzerimden...​

Hayırlısı olsun canım sevindim ankaraya düşmesine. Tam olarak nereye düştü?

Hayırlısı olsun canım sevindim ankaraya düşmesine. Tam olarak nereye düştü?

teşekkür ederim canım Tam konuşamadık ama , Ankara Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayına seçilmişti , kesin değil diyodu , orası olmuş sanırım..
bide şaka yaptı uzak biyer söyledi , elim ayağım boşaldı.. :18: diycek bişey de bulamadım , hayırlısı olsun dedim.. Manisadan dönüş için uçak bileti bakarmısın dedi , bide Ankara ya bak bakalım 2. yolculuk Ankara demezmi haliyle başladım ağlamaya

Ayhh kıyamam canım yaa. benimkide söylemedi ilk başta şansızım ben falan diye söyledi boşver söylemiyim dedi zorla söylettim sivrekmiş bende çok kötü olmuştum ağlamıştım falan neseki çok şükür rahat. Allahım herkes için hayırlısını versin.

Benim askerimde Bilecik/Söğütten diyarbakır Silvana düştü canımm biliyorsun. Rabbim utandırmasın hayırlı olsun inşallah.

önemli olan rahat etmeleri zaten.. biz öylede böylede bekliycez , onların iyi olduklarını bilelim yeter.. :106:

Kızlar bu arada sizinle paylaşmam gerek,çok kötü hissediyorum kendimi artık. polyanna gibi düşünmekten çok yoruldum. Askerimi Diyarbakır/Silvan'a cumartesi günü yolcu ettim. Pazartesi günü tesadüfen facebookta örüp 10 dk falan konuştum ktm'deyim salı günü teslim olucam demişti birazda soğuktu hatırlarsanız. Bugün cuma tam 6 gün oldu bir kez olsun aramadı. 6 gün ya 6.. Yarın 1 hafta. Anlamıyorum. Elimden bir şey gelmiyor
Usta birliğine gidipte 6 gün aramamak normal mi Allah aşkına siz söyleyin? Hadi ktm'yi çıkaralım aradan 3 gün önce teslim oldu off off

Büşümmm dert ortağım iyi ki geldinnn

bitanem okudum cnm sıkıldı :S oranın numarsını bulalımmı aramk istermsn arayıp ağzna geleni say birazda onlar sıkılsn yetr artk hep alttan aldığımz bz alttan aldıkca onlar öküzleşio zaten odunlar eice odunlaşıyolar insa bi düşünür bu kız burda merktan ölmştr die nsl bu kdr düşncesz davranıo çok kızdm enişteye .s annesine sordnmu onlrı aramşmı krdeşne fln sor ? aramşlrsa bulalm telfnunu orann ara ağzna geleni say rhtla

Büşümmm dert ortağım iyi ki geldinnn

biraz fazla sinirli, yazdm galba .s m.aliyle kavgalıyız bizde bebğim ona kızdm üstne senn üzldğnü görnce patladm sen dnleme beni skn bişey deme çocuğa vazgçtm :) btnm diyarbkrdaki arkdşmn sewglsne msj attım bazen 2 3 hafta aramıo dedi sürekli eğitm görüolrmş ve nöbet çok sık tutuluomuş orda bide oranın telleri dinleniomş o yüzden görşmeler kısa ve aralıklı oluomş

İyi ki geldin bebeğim,mesaj hakkımda yok sensiz çok yalnızım ya 6 gün oldu büşram ya 6 gün yarın 1 hafta.. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum bu şekilde. Dün annesini aradım sizi aradı mı diye soracaktım açmadı telefonu. artık gece uyku uyuyamıyorum. insan hiç olmazsa iyiyim demek için arar. Hiç mi düşünmüyorsun o kız orda beni bekliyor diye. Ölüyorum kaç gündür
Arasam ne diyeceğim ki sanki

siz niye kavgalısınız bitanemm ??? Ne olduu ??? 2-3 hafta mı benimki diyarbakır/Silvanda ama onunki ilçe jandarma falan mı? yada hepsi aynı mı yarenim.Çok kötü hissettim ben onun sesini duymazsam yapamam

siz niye kavgalısınız bitanemm ??? Ne olduu ??? 2-3 hafta mı benimki diyarbakır/Silvanda ama onunki ilçe jandarma falan mı? yada hepsi aynı mı yarenim.Çok kötü hissettim ben onun sesini duymazsam yapamam

lice de onunki bitanm onunki daha kötü yerde hatta çatışma olmş tv de görmş merktan ölcek onunlada uğrşıom hepsi aynı bitanem çatşma bölgeleri sonuçta 1 ay aramadğı bile olmştu bikere kız ruh gibi geziodu sana üzülme demccem çnkü cidden berbt bişeydir merk .. bak annesinni şimdi bida ara sor açmzsa ben bulayım orann numrsını arayalım tm btnm yetrki sen üzülme hadi .s

Çatışma mı olmuş??? Diyarbakırda mı ?? Allah'ım bayılacağım..
Rabbim askerlerimizi koruu..
1 ay aramadığı mı olmuş? Of büşram of ne yapacağım ben böyle,anneside telefonu açmadı geride dönmedi bir daha. Yüzsüz gibi tekrar arayamam ki

elifim gelirim oraya seni ewire çevire döverm beni delrtme hemn n kndini bırakıon sen güçlü olmssan o napsn ben bunlrı sana ayıl bayıl die demedm yüzsüzde olcn gerekrse ara kayanananı sor hadi btnm aramşsa numara vermştr ksn onlra onlrdan numarayı al aramamşsa bz bulcz nıumra arıcn üzülp durma valla enşteyi vurasım gelio :) kardeşyle konşmdnmı hç ona sorsaydn yha

Girdim baktım şimdi haberlerden 2 şehidimiz var Allah belalarını versin şu mübarek günde. Allah hepsini kahretsin. Diyarbakır'da.
Kardeşiyle mesafeliyiz canım pek öyle görüşmüyoruz birbirimizle.. Arıyorum o zaman

bize rahat batıo ondan kavga edioz bebğim dürtüo bişeyler bizi :) gnde 5 kere arıo hergn şikyt edio sıkılmş özlmş dayanamymş fln fln gnde en az 5 kere ona aynı seleri sölüorm motive ediom kapatıoz snra yne ayynı herifimn gnde 5 kere aramasna üzüleymmi sewineymmi bilemedm :) bana dio sende sıkıldn galba bnden özldm ble demion bana bunu diince bnde patldm tabi hergn sennle ilglnmkten özlmeye fırsatmı verion dedm ana kuuzusu oldn iice habre ilgi bklion fln die grdk birbrmze dedm arama bni 3 5 gün kafam dinlensn birz gt anaana ağla :):):) bana her ardğnda konuş npıon dio npcm aynı işte ztn saat başı konuşuoz sana nerden n bulaym bnm derdm bana yetio demi ama askersn tm anldkta bu kdr kmn ki yapıo yha aa birz kndne gelsn die bnde baya ağır knştm bgn kesn olgun biri gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…