• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

hiç bi farkım yok tatlm :ssz:
çok daraldım artık :(((
9 gün snra gelecek ama gecmıo sanki =(

O dağıtım iznine geleceği günler hiç geçmiyor gerçekten son iki haftayı nasıl geçirdim bilememiştim... Sanki iki yıl geçmişti... Bizim mehtaba daha 26 gün var :31:

hayy allhım anlatmadan duramayacağım ya vallahi ben artık ayrılcam bu çocuktan ya gerçekten yapamıcam böyle bencillik görmedim ya facesine girdm bi baktım zamn tüneline geçmiş yemin ederim ben yapmadım ya aradı napıosun dedi bende facen zaman tünelne girmş onu düzeltmeye çalışıyorum dedm bna aferım nasl becerdın dedi ya sankı bn yaptm tmm olan olmş dedi bi de utanmadan nasıl üzldm anlatamam snra şakaya vurdu iyice cıvıttı aptal gülmeler flan anlayamıyorum ya zaten çocuk ruhlu diyemezsiniz 20 yaşında yolda yürürken insanlardan peçete isteyip yolun ortalarında sümkürmeler çocuklara sataşmalar yolda su savaşı yapmalar maçlarda deli gibi bağırmalar tam azcık düzeldi diyorum yine hop başa sarıo bu çocuğun olgnlaşacağı flan yok ya kızlar ben dha 18 değilim ama odan çok daha olgnum ben napacağm yaaa resmen dalga geçio bide özr dilerim oruç başıma vurdu die mesaj atıo :14::50:

Hayırlısı olsun canım hiç değilse merkezde. bende Diyabakırlıyım bu arada memleketime düşmüş.
Askerimde siverekte diyarbakıra 1 saat onunda diyarbakıra gitme ihtimali var hala.
Hayırlısı olsun diyelim tatlım.

oo seninkide diyarbakır canım sicerek kasabası mı oluyor diyarbakırın, nasıl askerin rahatmı

teşekkür ederim canım :16: Tam konuşamadık ama , Ankara Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayına seçilmişti , kesin değil diyodu , orası olmuş sanırım..
bide şaka yaptı uzak biyer söyledi , elim ayağım boşaldı.. :18: diycek bişey de bulamadım , hayırlısı olsun dedim.. Manisadan dönüş için uçak bileti bakarmısın dedi , bide Ankara ya bak bakalım 2. yolculuk Ankara demezmi :52: haliyle başladım ağlamaya :17:

acemi birliğini manisada yaptı öylemi vallaha iyi şanslıymıski ankara ya düşmüş hayırlısı olsun

Benim askerimde Bilecik/Söğütten diyarbakır Silvana düştü canımm biliyorsun. Rabbim utandırmasın hayırlı olsun inşallah.

öyle canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur silvan kasabasımı oluyor diyarbakırın, bnmkisi merkezde olck inş. nasıl askerinin rahatı

acemi birliğini manisada yaptı öylemi vallaha iyi şanslıymıski ankara ya düşmüş hayırlısı olsun

evet canım , manisa merkezden , ankaraya çıktı.. senin askerinde diyarbakıra çıkmış , hayırlısı olsun hepimiz için..

hayy allhım anlatmadan duramayacağım ya vallahi ben artık ayrılcam bu çocuktan ya gerçekten yapamıcam böyle bencillik görmedim ya facesine girdm bi baktım zamn tüneline geçmiş yemin ederim ben yapmadım ya aradı napıosun dedi bende facen zaman tünelne girmş onu düzeltmeye çalışıyorum dedm bna aferım nasl becerdın dedi ya sankı bn yaptm tmm olan olmş dedi bi de utanmadan nasıl üzldm anlatamam snra şakaya vurdu iyice cıvıttı aptal gülmeler flan anlayamıyorum ya zaten çocuk ruhlu diyemezsiniz 20 yaşında yolda yürürken insanlardan peçete isteyip yolun ortalarında sümkürmeler çocuklara sataşmalar yolda su savaşı yapmalar maçlarda deli gibi bağırmalar tam azcık düzeldi diyorum yine hop başa sarıo bu çocuğun olgnlaşacağı flan yok ya kızlar ben dha 18 değilim ama odan çok daha olgnum ben napacağm yaaa resmen dalga geçio bide özr dilerim oruç başıma vurdu die mesaj atıo :14::50:

hemen ayrılık düşünme bebğim biraZ süründür ağırdan sat kndni önmsemiomş gibi yap bakalım napck erkkler hep öle sen istersen 15 ol o 25 olsn bazn sen ondan daha olgnsundur hpmzde var ölesi bak bnmkine hergn ağlıodu en snnda ptladm bgn gülückler saçıo teli kapatasım gelmio :)

hemen ayrılık düşünme bebğim biraZ süründür ağırdan sat kndni önmsemiomş gibi yap bakalım napck erkkler hep öle sen istersen 15 ol o 25 olsn bazn sen ondan daha olgnsundur hpmzde var ölesi bak bnmkine hergn ağlıodu en snnda ptladm bgn gülückler saçıo teli kapatasım gelmio :)

off büşram bende senınkı gbi olsn istiyorum malesef laylaylom havasında ya bi türlü adam olamadı olgnlaşcğı yerde nler yapıo yaa zaman tüneline bile bnm soktğmu dşünüo başlıcam facesne de başlıcam herbr şeyine ne bu anasını ssatayım ya 20 kere aradı açmadım ama rahatladım :1:

off büşram bende senınkı gbi olsn istiyorum malesef laylaylom havasında ya bi türlü adam olamadı olgnlaşcğı yerde nler yapıo yaa zaman tüneline bile bnm soktğmu dşünüo başlıcam facesne de başlıcam herbr şeyine ne bu anasını ssatayım ya 20 kere aradı açmadım ama rahatladım :1:

ohh açma bbğim sürünsün :) bizde hep face yznden kvga EDiodk bktık olmuo 2 sene önce ikmzde iptl ettk facelerimzi ortda sorun kalmdı baktın çok kasıo sende öle yap büyücek zmnla askrde 5 6 ay geçrsn bak o zmn gör sen onu bırakıp gtmk en kolyı hmn ayrlmyı dşnme

oo seninkide diyarbakır canım sicerek kasabası mı oluyor diyarbakırın, nasıl askerin rahatmı

Urfa diye geçiyor ama d.bakır sınırında canım. Çok şükür rahat orda komutanlarla falan arası iyimiş çok şükür. öyle tatlım seninkide rahat olur inşallah canım.

:72::72::72::72::72::72::72: Şafak 376 :72::72::72::72::72::72::72:

:69::69::69::69::69::69::69::69: Mehtap sanırım 6 :69::69::69::69::69::69::69::69:

:119::119::119::119::119::119::119::119:

bu topik öğlene kadar uyuyo öğlende işe gidio akşm yorgn olduğndan hemn yatıo herlde bu n be her açtğmda kmse yok cenaze evi gibi ruhsuz dicmde ora bile kalablk oluo yha

Back
X