92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Aradım şimdi,3-4 gün önce babasını aramış. Bizde 3-4 gün önce 5 dk falan faceden konuşmuştuk ktm'deyim salı teslim olucam demişti. Onlarada ktm'deyim demiş. Dahada aramamış. Arayamıyor büyük ihtimalle dedi

ara btnm hadi bnde bikç kişiye msj ataym numrayı öğrnmye çlşsnlr

günaydın bebeğim gördün mü üzülme artık aranızda sorun yok gördün mü ailesiyle de aynı şekilde üzülme artık hadi dua edelim bol bol

Hiç aramamasından iyidir bitanem ya bakta ibret al benden ama eniştede azcık abartıyor sanki. o nasıl laf öyle benden sıkıldın mı falan biz burda yol gözleyelim onlar kapris yapsın oldu canım başka İyi demişsin ama seninde onu motive etmekten psikolojin bozuldu artık 2 aydır. Bi kerede eniştem motive etsin seni üzülme bitirip gelicem benimle gurur duy vs diye.. ama olsun dediğim gibi hiç aramamasından iyidir bak dokuz doğuruyorum yarenim kıymetini bil vallahi :))

ttamam rahtla şimdi sana özel bişey yapmıo demkki arıyamıo al bu numarayı ara yeni teslm oldu merk ediorm aramadı de ben nişanlısıym de bağlarlar zaten görevi n derlerse fln bilionmu n olrk gittiğini onu söle tm 0.412.711 50 93

günaydın bebeğim gördün mü üzülme artık aranızda sorun yok gördün mü ailesiyle de aynı şekilde üzülme artık hadi dua edelim bol bol

Günaydın Nesli'cim. İçim rahatlasın mı sıkılsın mı bilemedim. 2 tane şehidimiz var diyarbakırda. Ne olur dua edin yalvarıyorum

biliyorum canım görevini de. Ömer çok kızıyor arayınca aramasamda duramıcam Büşram ne yapsam bilemedim kafayı yiyeceğim

Günaydın Nesli'cim. İçim rahatlasın mı sıkılsın mı bilemedim. 2 tane şehidimiz var diyarbakırda. Ne olur dua edin yalvarıyorum

bebeğim mustafamdan sonra heemn sizin askerleriniz aklımda ilk duamda onlar var zaten asla atlamıyorum hep yanındayız nolur üzülme ama bizi de üzüysun üzülüyorum senın için yaşamayan bilemez ama doğu diye büyütmeyin nolur gözünüzde

aman yarenm kıymt fln blcek hal kalmdı bende beni mafetti böle olcğnı bileydm otur anann diznde bn gidip yapayım derdm bnm dertlerim beni yetrnce delrtti ztn pskolgdan çıkmıom bide oduncuğumla uğrşıom :)

Allah razı olsun senden canım. Benim dualarımdada hiç eksik olmuyorsunuz inanın. Elde değil ki üzülmemek bir de diyarbakırda şehit haberini görünce... Rabbim acılarını göstermesin sağ salim dönsünler inşallahhhh

kızlar askerim akşam aradı belli oldu usta birliğimiz, DİYARBAKIR İL JANDARMAYA düşmüş hakkımızda jayırlısı olsun diye dua ettik demekki hayırlısı buymuş

hayırlısı olsun esracım Rabbim hepimiz hakkında hayırlısı neyse onu verir adı doğu diye korkutmasın seni sakın merkezdeymış ustelik hem bunları unt smdı bak gelicek artık vaktınızı nasıl değerlendiriceksiniz diye dşünmye çalış

asıl ben seni dövcem büşşşşş ama biz burda yalvarıyoz arasın ilgilensin diye seni şımarık bağrıyon enişteye ama aramayınca da hmen nasıl merak edion denilir mi hiçbni arama 3-5 gün diye yazıktır gnahtır kız yapma

aman yarenm kıymt fln blcek hal kalmdı bende beni mafetti böle olcğnı bileydm otur anann diznde bn gidip yapayım derdm bnm dertlerim beni yetrnce delrtti ztn pskolgdan çıkmıom bide oduncuğumla uğrşıom :)

Sende haklısın bitanem,ben hep diyorum sana. Güldürdün beni ya otur ananın dizinin dibinde gidip ben yapayım

kız ben malımı biliom ondan öle dedm o dayanmz aramadn aha aradı düzgn dzgn konuştu özr diledi haklısın sen hkkını hll et senn halini unutup şımarklık yptm dedi bnmki biraz bağırınca hatasnı anlıo öle bi cinsle birlkteim bn sewiom ama öküzü :)

kız ben malımı biliom ondan öle dedm o dayanmz aramadn aha aradı düzgn dzgn konuştu özr diledi haklısın sen hkkını hll et senn halini unutup şımarklık yptm dedi bnmki biraz bağırınca hatasnı anlıo öle bi cinsle birlkteim bn sewiom ama öküzü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…