- 18 Mart 2011
- 8.378
- 26.084
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gtmcm cnm gtmcm :) valla özldm buraları
Girdim baktım şimdi haberlerden 2 şehidimiz var Allah belalarını versin şu mübarek günde. Allah hepsini kahretsin. Diyarbakır'da.
Kardeşiyle mesafeliyiz canım pek öyle görüşmüyoruz birbirimizle.. Arıyorum o zaman![]()
Aradım şimdi,3-4 gün önce babasını aramış. Bizde 3-4 gün önce 5 dk falan faceden konuşmuştuk ktm'deyim salı teslim olucam demişti. Onlarada ktm'deyim demiş. Dahada aramamış. Arayamıyor büyük ihtimalle dedi![]()
bize rahat batıo ondan kavga edioz bebğim dürtüo bişeyler bizi :) gnde 5 kere arıo hergn şikyt edio sıkılmş özlmş dayanamymş fln fln gnde en az 5 kere ona aynı seleri sölüorm motive ediom kapatıoz snra yne ayynı herifimn gnde 5 kere aramasna üzüleymmi sewineymmi bilemedm :) bana dio sende sıkıldn galba bnden özldm ble demion bana bunu diince bnde patldm tabi hergn sennle ilglnmkten özlmeye fırsatmı verion dedm ana kuuzusu oldn iice habre ilgi bklion fln die grdk birbrmze dedm arama bni 3 5 gün kafam dinlensn birz gt anaana ağla :):):) bana her ardğnda konuş npıon dio npcm aynı işte ztn saat başı konuşuoz sana nerden n bulaym bnm derdm bana yetio demi ama askersn tm anldkta bu kdr kmn ki yapıo yha aa birz kndne gelsn die bnde baya ağır knştm bgn kesn olgun biri gibi olur :)
Aradım şimdi,3-4 gün önce babasını aramış. Bizde 3-4 gün önce 5 dk falan faceden konuşmuştuk ktm'deyim salı teslim olucam demişti. Onlarada ktm'deyim demiş. Dahada aramamış. Arayamıyor büyük ihtimalle dedi![]()
günaydın bebeğim gördün mü üzülme artık aranızda sorun yok gördün mü ailesiyle de aynı şekilde üzülme artık hadi dua edelim bol bol
ohaa bebeğim ya adın büşra mı![]()
ttamam rahtla şimdi sana özel bişey yapmıo demkki arıyamıo al bu numarayı ara yeni teslm oldu merk ediorm aramadı de ben nişanlısıym de bağlarlar zaten görevi n derlerse fln bilionmu n olrk gittiğini onu söle tm 0.412.711 50 93
Günaydın Nesli'cim. İçim rahatlasın mı sıkılsın mı bilemedim. 2 tane şehidimiz var diyarbakırda. Ne olur dua edin yalvarıyorum![]()
Hiç aramamasından iyidir bitanem ya bakta ibret al benden ama eniştede azcık abartıyor sanki. o nasıl laf öyle benden sıkıldın mı falan biz burda yol gözleyelim onlar kapris yapsın oldu canım başkaİyi demişsin ama seninde onu motive etmekten psikolojin bozuldu artık 2 aydır. Bi kerede eniştem motive etsin seni üzülme bitirip gelicem benimle gurur duy vs diye.. ama olsun dediğim gibi hiç aramamasından iyidir bak dokuz doğuruyorum yarenim kıymetini bil vallahi :))
biliyorum canım görevini de. Ömer çok kızıyor arayınca aramasamda duramıcam Büşram ne yapsam bilemedim kafayı yiyeceğim![]()
bebeğim mustafamdan sonra heemn sizin askerleriniz aklımda ilk duamda onlar var zaten asla atlamıyorum hep yanındayız nolur üzülme ama bizi de üzüysun üzülüyorum senın için yaşamayan bilemez ama doğu diye büyütmeyin nolur gözünüzde
kızlar askerim akşam aradı belli oldu usta birliğimiz, DİYARBAKIR İL JANDARMAYA düşmüş hakkımızda jayırlısı olsun diye dua ettik demekki hayırlısı buymuş
biliyorum canım görevini de. Ömer çok kızıyor arayınca aramasamda duramıcam Büşram ne yapsam bilemedim kafayı yiyeceğim![]()
bize rahat batıo ondan kavga edioz bebğim dürtüo bişeyler bizi :) gnde 5 kere arıo hergn şikyt edio sıkılmş özlmş dayanamymş fln fln gnde en az 5 kere ona aynı seleri sölüorm motive ediom kapatıoz snra yne ayynı herifimn gnde 5 kere aramasna üzüleymmi sewineymmi bilemedm :) bana dio sende sıkıldn galba bnden özldm ble demion bana bunu diince bnde patldm tabi hergn sennle ilglnmkten özlmeye fırsatmı verion dedm ana kuuzusu oldn iice habre ilgi bklion fln die grdk birbrmze dedm arama bni 3 5 gün kafam dinlensn birz gt anaana ağla :):):) bana her ardğnda konuş npıon dio npcm aynı işte ztn saat başı konuşuoz sana nerden n bulaym bnm derdm bana yetio demi ama askersn tm anldkta bu kdr kmn ki yapıo yha aa birz kndne gelsn die bnde baya ağır knştm bgn kesn olgun biri gibi olur :)
aman yarenm kıymt fln blcek hal kalmdı bende beni mafetti böle olcğnı bileydm otur anann diznde bn gidip yapayım derdm bnm dertlerim beni yetrnce delrtti ztn pskolgdan çıkmıom bide oduncuğumla uğrşıom :)
hayırrr hemen ara çabuk kendı kendını mı yiyceksın böyle olmaz üzülmeye hakkın yok senın senın
asıl ben seni dövcem büşşşşş ama biz burda yalvarıyoz arasın ilgilensin diye seni şımarık bağrıyon enişteye ama aramayınca da hmen nasıl merak edion denilir mi hiçbni arama 3-5 gün diye yazıktır gnahtır kız yapma![]()
asıl ben seni dövcem büşşşşş ama biz burda yalvarıyoz arasın ilgilensin diye seni şımarık bağrıyon enişteye ama aramayınca da hmen nasıl merak edion denilir mi hiçbni arama 3-5 gün diye yazıktır gnahtır kız yapma![]()