- 18 Mart 2011
- 8.378
- 26.084
- 748
hayırrr hemen ara çabuk kendı kendını mı yiyceksın böyle olmaz üzülmeye hakkın yok senın senın
Akşam 5'e kadar bekleyeceğim baktım aramıyor 5ten sonra arayacağım yarına kadar bekleyemem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırrr hemen ara çabuk kendı kendını mı yiyceksın böyle olmaz üzülmeye hakkın yok senın senın
asıl ben seni dövcem büşşşşş ama biz burda yalvarıyoz arasın ilgilensin diye seni şımarık bağrıyon enişteye ama aramayınca da hmen nasıl merak edion denilir mi hiçbni arama 3-5 gün diye yazıktır gnahtır kız yapma![]()
aynen bebğim :)):) bilmiomuydun kıs :) gerçi hep bukum diodunda şimdide büşüm dersin :)
hay allah razı olsn neslim konş konş enişteyi vuracam en sonnda hep böle üzüo yarenimi :S acemlktede olmştu o zmnda biz aramştk arasnda rhtlasn oh :)
sende kontr yok nsl arıcan göndereymmi kontr ?
Sana kalmadan ben vuracağım yarenim en sonunda. Acemilikte aradım diye kızdı bana arama buraları falan demişti. Fazla mı totosunu kaldırıyoruz acaba bu şekilde?? Ama yinede akşam 5'e kadar bekleyeceğim aramazsa 5'ten sonra ben arayacağım duramam yarına kadar dert küpü oldum
slm kızlar nasılsınızz bakalmm![]()
onun totosuna bişey derdmde nese bunlr iice düşüncesiz şımark oldulr biz aman o orda sıkılıo kötü durudmda alttan alalım dedkçe tepmze bindler ara kndni rhtltmk için ara onun için değil
seni harbden döverm bak ha atıom 5 tl yetrmi
olmasa gönderemem demi beni kızdırma aramzda bunun lafı olcksa söle hiç muattap olmayalım :)atıom 5 tl kardeş payı yapcz :)
Bebeğim yapma boşver seninde yok kontörün[
atamıom boşuna artistlk yaptm öküz sn neden turkcelsn yha avea olaydın yha ! :) nese ben biyerden bulcm atcm sana kontr tm en geç 6 yha kdr atarm m.etme sen almaya kalkma ben göndrcem
Benle ilişkiyi kesicen yaniaramızda lafı olmaz tabi bitanem ya ondan demedim kızma ödeşiriz sonra o zaman. Bu arada biliyorsun dimi bitanesin :)
Bebeğim yapma boşver seninde yok kontörün[
atamıom boşuna artistlk yaptm öküz sn neden turkcelsn yha avea olaydın yha ! :) nese ben biyerden bulcm atcm sana kontr tm en geç 6 yha kdr atarm m.etme sen almaya kalkma ben göndrcem
Ay doğru ben turkcellim sen avea dimiiiÇok sağol bitanem ya hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Şimdi çıkmam lazım benim ama gelicem yine seviyorum seni
![]()
Ay doğru ben turkcellim sen avea dimiiiÇok sağol bitanem ya hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Şimdi çıkmam lazım benim ama gelicem yine seviyorum seni
![]()
bnde seni bebeğim muah bnde çıkıom ztn üzme kndni
gördğn gibi cnm dert manyağı oldk yönümüzü kaybttik :) sen nslsn