Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar askerim akşam aradı belli oldu usta birliğimiz, DİYARBAKIR İL JANDARMAYA düşmüş hakkımızda jayırlısı olsun diye dua ettik demekki hayırlısı buymuş
kızlar sevdiceğimin usta birliği belli oldu...
...........ANKARA.............
salı günüde dağıtıma geliyo Allahın izniyle , offf kocaman bi yük kalktı resmen üzerimden...
Hayırlısı olsun canım sevindim ankaraya düşmesine. Tam olarak nereye düştü?
teşekkür ederim canımTam konuşamadık ama , Ankara Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayına seçilmişti , kesin değil diyodu , orası olmuş sanırım..
bide şaka yaptı uzak biyer söyledi , elim ayağım boşaldı.. :18: diycek bişey de bulamadım , hayırlısı olsun dedim.. Manisadan dönüş için uçak bileti bakarmısın dedi , bide Ankara ya bak bakalım 2. yolculuk Ankara demezmihaliyle başladım ağlamaya
![]()
kızlar askerim akşam aradı belli oldu usta birliğimiz, DİYARBAKIR İL JANDARMAYA düşmüş hakkımızda jayırlısı olsun diye dua ettik demekki hayırlısı buymuş
Ayhh kıyamam canım yaa. benimkide söylemedi ilk başta şansızım ben falan diye söyledi boşver söylemiyim dedi zorla söylettim sivrekmiş bende çok kötü olmuştum ağlamıştım falan neseki çok şükür rahat. Allahım herkes için hayırlısını versin.
Büşümmm dert ortağım iyi ki geldinnn![]()
Büşümmm dert ortağım iyi ki geldinnn![]()
bitanem okudum cnm sıkıldı :S oranın numarsını bulalımmı aramk istermsn arayıp ağzna geleni say birazda onlar sıkılsn yetr artk hep alttan aldığımz bz alttan aldıkca onlar öküzleşio zaten odunlar eice odunlaşıyolar insa bi düşünür bu kız burda merktan ölmştr die nsl bu kdr düşncesz davranıo çok kızdm enişteye .s annesine sordnmu onlrı aramşmı krdeşne fln sor ? aramşlrsa bulalm telfnunu orann ara ağzna geleni say rhtla
biraz fazla sinirli, yazdm galba .s m.aliyle kavgalıyız bizde bebğim ona kızdm üstne senn üzldğnü görnce patladm sen dnleme beni skn bişey deme çocuğa vazgçtm :) btnm diyarbkrdaki arkdşmn sewglsne msj attım bazen 2 3 hafta aramıo dedi sürekli eğitm görüolrmş ve nöbet çok sık tutuluomuş orda bide oranın telleri dinleniomş o yüzden görşmeler kısa ve aralıklı oluomş
siz niye kavgalısınız bitanemm ??? Ne olduu ??? 2-3 hafta mıbenimki diyarbakır/Silvanda ama onunki ilçe jandarma falan mı? yada hepsi aynı mı yarenim.Çok kötü hissettim ben onun sesini duymazsam yapamam
![]()
lice de onunki bitanm onunki daha kötü yerde hatta çatışma olmş tv de görmş merktan ölcek onunlada uğrşıom hepsi aynı bitanem çatşma bölgeleri sonuçta 1 ay aramadğı bile olmştu bikere kız ruh gibi geziodu sana üzülme demccem çnkü cidden berbt bişeydir merk .. bak annesinni şimdi bida ara sor açmzsa ben bulayım orann numrsını arayalım tm btnm yetrki sen üzülme hadi .s
Çatışma mı olmuş??? Diyarbakırda mı ?? Allah'ım bayılacağım..
Rabbim askerlerimizi koruu..![]()
1 ay aramadığı mı olmuş? Of büşram of ne yapacağım ben böyle,anneside telefonu açmadı geride dönmedi bir daha. Yüzsüz gibi tekrar arayamam ki![]()
elifim gelirim oraya seni ewire çevire döverm beni delrtme hemn n kndini bırakıon sen güçlü olmssan o napsn ben bunlrı sana ayıl bayıl die demedm yüzsüzde olcn gerekrse ara kayanananı sor hadi btnm aramşsa numara vermştr ksn onlra onlrdan numarayı al aramamşsa bz bulcz nıumra arıcn üzülp durma valla enşteyi vurasım gelio :) kardeşyle konşmdnmı hç ona sorsaydn yha
siz niye kavgalısınız bitanemm ??? Ne olduu ??? 2-3 hafta mıbenimki diyarbakır/Silvanda ama onunki ilçe jandarma falan mı? yada hepsi aynı mı yarenim.Çok kötü hissettim ben onun sesini duymazsam yapamam
![]()