92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Kısaca psikopatların yeri oluyor canım. ama korkma dikkat etsin sabretsin yeter. Benimkinin yeride sürgün yeriymiş. bencede doğu olmasında uzak olsun razı olunur .

Kısaca psikopatların yeri oluyor canım. ama korkma dikkat etsin sabretsin yeter. Benimkinin yeride sürgün yeriymiş. bencede doğu olmasında uzak olsun razı olunur .

o da düşünüyor sürekli sürgün yerine neden gönderdilerki ne alaka vs diye:) ya inşş rahat etsinde başka birşey istemiyorum canımya tüm askerlerimiz rahat etsinler oldukları yerde.doğuya düşse en iyi yerdede olsa revirdede olsa aklım kalırdı çok ii oldu bizim için bu.hayırlısıyla gidip gelsinler inş

Canım sadece psikopatları yollasalar karışır orası ondan öyle karışık gönderiyorlardır. Amin canım inşallah. nerde olursa olsun insanın tabiki aklı kalıyorda işte doğu olunca işler daha da karışıyor.. Benimki edirneye düşsseydi valla neler yapmazdımkii..

olsun canımya sıkma canını o da orda daha rahat eder daha rahat görüürsünüz herşeyin iyi yönünüde görmek lazım yani en azından görmeye çalımak lazım.askerlik sonuçta bitirip gelecekler ömrlerinde bir kere yapacakları birşey.daha sonra bir ömür mutlu olacağız inş:)üzülme sennde canm bnm

Amin canım da daha rahat görüşürsünüz deken? :44::44:

Nöbetlerde mesaj atabiliyorsa atıyor canım. 1 haftayı geçti hiç arıyamadı sesini duyamadım

O kadar oldu mu canım yaa... Allah size sabır versin... Cep telefonu da kullanabiliyorsa ve arayamıyorsa demek o kadar çok yoruyorlar askerleri, yazık ya... Yakın zamanda arar ama inşallah canım... Emin ol o da senin sesini duymak için can atıyordur....

Saoll ablacım ya. öyle valla evdekileri bile arıyamıyor Allahtan bana mesaj atabiliyor. günde 6 8 saat nöbet tutuyor 2 kere öğlen 2 kere gece çok yoruluyor yaa kıyamam. şimdiden bıkmış yaa geçmiyor günler diyor 13 ay napıcam kafayı yicem ben burda iyice diyor. bende sabret geçicek biticek demekten başka bişey yapamıyorumm..

O kadar nöbet de fazlaymış yaa asker sayısı mı az ki, neden hep aynı askerler tutuyor acaba? Tabi ki bıkar kuzum yaaa hiç kolay değil, yoruluyordur çok, sen hep güzel şeyler söyle canım, inan buna çok ihtiyaçları oluyor...

Nöbetlerde mesaj atabiliyorsa atıyor canım. 1 haftayı geçti hiç arıyamadı sesini duyamadım
Oo cok olmuş canimyaa:s ben hep arkadaslarimdan dogu iletisim yonunden dhaa iyi, daha rahat diye duymustum şaşirdim şimdi:s hayirlisi artik canim cok zor bize duşenonlara moral vermek biran once bititsinler gsinler artik

Evet ablacım azlar 70 mi ne demişti bide alt devreler yaa ondan bu kadar veriyorlar heralde Elimden geldiğince yapıyorum abla telefonu kapalıyken bile mesaj falan çekiyorum telefonu açınca okusun diye. öyle geçip gidiyor işte ablada bilmiyorum bu 13 ay'a kadar nasıl dayanıcaz. döndüğünde nasıl olucak acaba

Oo cok olmuş canimyaa:s ben hep arkadaslarimdan dogu iletisim yonunden dhaa iyi, daha rahat diye duymustum şaşirdim şimdi:s hayirlisi artik canim cok zor bize duşenonlara moral vermek biran once bititsinler gsinler artik
Şimdi yeni gittiler ya çok yoruyorlar canım alt devreleri gelsin rahatlicaklar biraz sonra inşallah rahat olucaz işte sabrediyoruz napalım. Amin inşallah tez vakitte gelirler

Evet canım alt devre oldukları içindir, benim eşim de 7 günlük askerken 12 saat duraksız nöbet yazmıştı üst devreler, ama şimdi öyle değil, onların bulunduğu yerde de asker sayısı çok az, ancak günde 1 kere nöbet tutuyor, o da 2 saatlik, üst devre olmalarına az kaldı, biraz daha rahatlar yakında merak etme, biraz alışınca askerliğe bu kadar kötü hissetmez emin ol, benim eşim yeni yeni alışıyor, eskisi kadar kötü değil psikolojisi ama etkileniyorlar tabi ki umarım geldiklerinde yine eskisi gibi bulabiliriz onları...

Çok şükür ablacım inşallah alışırlar rahat olurlar ve geldiklerinde de iyi olurlar..

Bugun hava cok sıcakkk..

Bizim istediğimiz zaman duşa girip serinleme imkanımız var peki ya onlar ??

Allah tüm askerlerimize yardımcı olsun..

ben burda izmrn sıcağında kavruluorm askerimn erzurumda üşüyo :)) ay ne tuhaf bi durum :) benm şafak 404 ama sewgilim dio izin kullanmıcm ona göree hesapla 381 çıkıo o zmn sewineymmi üzüleymmi bilemedm ( nasıl dayancam bu kadar sıkıntının içinde zaten onsuzluk yeternce zor zaman geçse bi dert geçmese bi dert ay ne salak bi durum bu böle yha (

Buketcım benım askerımde ızın kullanmıyıcam dıyodu ama dun telefonda dıyokı acaba bayramda ızıne gelsemmı :)) Sen gercekcı şafağı say canım ızın kullanmassa bırden dusersın ne guzel olur.. Bu arada daha ıyısındır umarım ..

ben ii olmaya çalıştıkça herşey kötüye gidio cnm annemle babam sanırım ayrılcak ve en çok zarr gören ben oluorum dün geceyi hastanede geçirdm m.alim burda olsaydı ne anneme n babama katlanmzdm o durumdayım ( tek umudum o bnm için kullanmıck izni hemn gelmk için bu düştüğümz duruma düşmanım biledüşmesn inan çok berbt bişey rabbmn imthanı diyip sadece sabır şükür diebiliorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…